Hozzászólás ideje: 2010. Október 26.14 éve Hoppá, JakeSully hozzászólása szerkesztve lett.... A mondatomnál az a betűt kicsivel írtam véletlenül nem csaltam....
Hozzászólás ideje: 2010. Október 26.14 éve A mondatomnál az a betűt kicsivel írtam véletlenül nem csaltam.... Így van, én szerkesztés nélkül is láttam ugyanezt.
Hozzászólás ideje: 2010. Október 26.14 éve A többiek megerősítik? Azért több ilyen ne legyen. Amikor egy sistergő bomba érkezett, Dobó István mivel mutatott példát a várbelieknek?
Hozzászólás ideje: 2010. Október 26.14 éve Ha csak annyit tesz, hogy nem fut el, akkor nem hős lett volna belőle és a legkevésbé sem mutat példát
Hozzászólás ideje: 2010. Október 26.14 éve Sajnos idáig nem jutottam el a mostani olvasásban. Talán visszadobta az ellenségre?
Hozzászólás ideje: 2010. Október 26.14 éve Hmmm már megint nem írtam ki a választ magamnak..... akkor elfogadom a félőset, bár én arra gondoltam, hogy ráterített egy vizes bőrt és megakadályozta, hogy felrobbanjon. Az éjjeli rajtaütés során elhozott ládában milyen kincs volt, és mi lett vele a végén? (egész válasz egy pont)
Hozzászólás ideje: 2010. Október 26.14 éve egy török kisfiú, akit az ostrom végén kicseréltek Gergely kisfiára
Hozzászólás ideje: 2010. Október 26.14 éve Gondoltam, hogy ezt tudni fogod. Ez annyira megmaradt bennem is még régről, mint Jumurdzsák talizmánja.
Hozzászólás ideje: 2010. Október 26.14 éve Igen. Ez a kérdés Dzséjtnek készült, mert a filmben is van róla szó. A hét melyik napján nem lövetett Dobó István a törökre?
Hozzászólás ideje: 2010. Október 26.14 éve Hát ez olyan egyszerre volt, hogy megfelezem. Mi történik a várnagyi teremmel, miközben a kurd foglyot vallatják?
Hozzászólás ideje: 2010. Október 26.14 éve Egy másodperc Pildi javára ?- Gyere, basa, gyere! Püff!...? Ki az a védő, aki az eskü ellenére rendszeresen beszél a törökkel?
Hozzászólás ideje: 2010. Október 26.14 éve No, most viszont egyszerre tévedtek Teljesen kiegyenlített a küzdelem
Hozzászólás ideje: 2010. Október 26.14 éve Zoltay. Ez azért durva Frenkie, így emlékszel amit 20 éve olvastál? Csodállak
Hozzászólás ideje: 2010. Október 26.14 éve Ez volt az első fogós kérdés, eszerint. Holdfogyatkozás ?Éva odatoppantott a lábával a kő helyére. A toppantás kérdés volt a földhöz: üres vagy-e? A föld tompán dobbant: üres vagyok.? Hol volt ekkor a félholdas gyűrű?
Hozzászólás ideje: 2010. Október 26.14 éve Ez azért durva Frenkie, így emlékszel amit 20 éve olvastál? Csodállak Nem egészen. Utánanéztem.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.