Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hoppá, JakeSully hozzászólása szerkesztve lett.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hoppá, JakeSully hozzászólása szerkesztve lett.... A mondatomnál az a betűt kicsivel írtam véletlenül nem csaltam.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. A mondatomnál az a betűt kicsivel írtam véletlenül nem csaltam.... Így van, én szerkesztés nélkül is láttam ugyanezt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. A többiek megerősítik? Azért több ilyen ne legyen. Amikor egy sistergő bomba érkezett, Dobó István mivel mutatott példát a várbelieknek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Nem futott el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. meg sem mozdult. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Ha csak annyit tesz, hogy nem fut el, akkor nem hős lett volna belőle és a legkevésbé sem mutat példát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Sajnos idáig nem jutottam el a mostani olvasásban. Talán visszadobta az ellenségre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Maga elé állított egy fiút aki félt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hmmm már megint nem írtam ki a választ magamnak..... akkor elfogadom a félőset, bár én arra gondoltam, hogy ráterített egy vizes bőrt és megakadályozta, hogy felrobbanjon. Az éjjeli rajtaütés során elhozott ládában milyen kincs volt, és mi lett vele a végén? (egész válasz egy pont) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. egy török kisfiú, akit az ostrom végén kicseréltek Gergely kisfiára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Pildi megelőzött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Gondoltam, hogy ezt tudni fogod. Ez annyira megmaradt bennem is még régről, mint Jumurdzsák talizmánja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Jöhet a következő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Igen. Ez a kérdés Dzséjtnek készült, mert a filmben is van róla szó. A hét melyik napján nem lövetett Dobó István a törökre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. szerintem vasárnap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Vasárnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hát ez olyan egyszerre volt, hogy megfelezem. Mi történik a várnagyi teremmel, miközben a kurd foglyot vallatják? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. szétlövik ágyúval Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Belövik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Egy másodperc Pildi javára ?- Gyere, basa, gyere! Püff!...? Ki az a védő, aki az eskü ellenére rendszeresen beszél a törökkel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Tipp. Sárközy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Igen. De i-vel írja a nevét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. No, most viszont egyszerre tévedtek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Mekcsey? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. No, most viszont egyszerre tévedtek Teljesen kiegyenlített a küzdelem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Zoltay. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Zoltay. Ez azért durva Frenkie, így emlékszel amit 20 éve olvastál? Csodállak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Ez volt az első fogós kérdés, eszerint. Holdfogyatkozás ?Éva odatoppantott a lábával a kő helyére. A toppantás kérdés volt a földhöz: üres vagy-e? A föld tompán dobbant: üres vagyok.? Hol volt ekkor a félholdas gyűrű? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Ez azért durva Frenkie, így emlékszel amit 20 éve olvastál? Csodállak Nem egészen. Utánanéztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.