MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Má csak 13 nap, már csak 13 - 13 rettenetesen hosszú nap! Márti, kitartás, kibírjuk Egyébként meg gondolj bele, utána milyen lesz: eltűnik a várakozás, pedig milyen jó így várni egy filmre Szóval megéri kivárni is A sok uncsi Avatar hsz után (jaj, ezek után miket fogok kapni ) egy kis fejtörő. Szerintetek ki van a képen? Tudjuk már egy ideje Ortis, dög vagy Vinyókat nem bántani, az enyém épp most szórakozik, újat kell vennem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Hát szerintem is, Cameron filmjei amúgy sem a kiszámíthatatlanság mintapéldányai. Qutarch tuti meghal (hiszen ő a kilőhető terrorista), az igazgató is esélyes (mivel tiszta Burke), Rodriguez kisasszony is tuti hullajelölt (elvégre Vasquez sem élte túl), és szerintem Weaver karaktere sem fogja megélni a rész végét (mert Bishop sem úszta meg egyben). Quaritch! Kérem helyesen írni! Amúgy igen, én első körben ezuredes úrra, meg Burke-hasonmásra gondoltam. egy nyilatkozat miatt egyben szinte biztos vagyok, vagyis 3 hullajelölt. Weaver-nem tudom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. ...és gondolom senki nem lesz annyira elvetemült, hogy lelő valami nagy poént. Esetleg Quaritch... Ő lelövi... Minden teketória nélkül... Elvégre ez mégsem Kenzesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. A na'vik pusztulni fognak Ody legnagyobb örömére Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Titanic féle elhalálozás lesz a végén, Pedig ezt nem szeretném... Meg amúgysem láttam jéghegyeket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Hát szerintem is, Cameron filmjei amúgy sem a kiszámíthatatlanság mintapéldányai. Qutarch tuti meghal (hiszen ő a kilőhető terrorista), az igazgató is esélyes (mivel tiszta Burke), Rodriguez kisasszony is tuti hullajelölt (elvégre Vasquez sem élte túl), és szerintem Weaver karaktere sem fogja megélni a rész végét (mert Bishop sem úszta meg egyben).És ne hagyjuk akkor már ki azt se, hogy valszeg Jake emberi teste meghal és ő na'viként fog tovább élni, boldogan Neytrivel. Amúgy za most komoly, hogy az a riportercsávó is benne lesz? Nekem marhára bejön amint gyepálja a lépegetővel a thanatoros na'vit ez kész, meghaltam. Ez a Kenzesz szálló ige lesz érzem. Nekem magyarul jobban bejön ez a rész. Ez nem az otthon, édes otthon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Esetleg Quaritch... Ő lelövi... Minden teketória nélkül... Elvégre ez mégsem Kenzesz... Nem ismerlek, sosem láttalak, a gyerek lombikbébi! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Pedig ezt nem szeretném... Meg amúgysem láttam jéghegyeket! Én sem lennék oda tőle, kell néha egy picike hepiend is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Esetleg Quaritch... Ő lelövi... Minden teketória nélkül... Elvégre ez mégsem Kenzesz... Vagy bemondja a végén: "Atomot nekik! Atomot a bestiáknak" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. És ne hagyjuk akkor már ki azt se, hogy valszeg Jake emberi teste meghal és ő na'viként fog tovább élni, boldogan Neytrivel. Amúgy za most komoly, hogy az a riportercsávó is benne lesz? Nekem marhára bejön amint gyepálja a lépegetővel a thanatoros na'vit Előbbire van esély, utóbbi meg nem, az Quaritchos jelenet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Ja igen....ez a Quaritchos a tábornok lenne igaz? Még mielőtt hülyeséget beszélek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Riportercsávó?! Lépegetőben? Még mit nem? Oda csak képzett harcosok kerülhetnek! Pfö... Kenzeszben, ott igen! Na de... Nade kérem... Ez itt mégsem Kenzesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Valami fordulat lehetne a film végén. Mondjuk hirtelen betámadná egy 3. faj a háborúzó na'vikat-embereket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Ha Quaritch fürdik nem lesz vizes. A víz lesz Quaritchos... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Ja igen....ez a Quaritchos a tábornok lenne igaz? Még mielőtt hülyeséget beszélek. Nem, nem tábornok. Colonel, vagyis ezredes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Valami fordulat lehetne a film végén.Mondjuk hirtelen betámadná egy 3. faj a háborúzó na'vikat-embereket Quatrich kiírtaná mind a két fajt, maj kijelentené hogy: Na ez már kezd Kenzeszhez hasonlítani... :D :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Ha Quaritch fürdik nem lesz vizes.A víz lesz Quaritchos... Nahhhhh....Chuck Norrist nem bántani! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Valami fordulat lehetne a film végén.Mondjuk hirtelen betámadná egy 3. faj a háborúzó na'vikat-embereket Elvileg még lesz két rész, szóval valami kliffhenger kell a végére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Nem, nem tábornok. Colonel, vagyis ezredes De a film végére Nagyúr lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. De a film végére Nagyúr lesz Jake, én vagyok az apád! Jááááááj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Nahhhhh....Chuck Norrist nem bántani! Ébredj Oldie! Kenzesz is Tekszaszban van nem? Itt az utód! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Én sem lennék oda tőle, kell néha egy picike hepiend is A Cameron-féle Titanic vége nem teljesen szomorú. Nekem olyasmi, talán egy árnyalattal több pozitívummal, most is megfelelne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Egyébként az itthoni IMAX vászon tényleg brutális nagy? 3 elefánt egymásra állítva a magassága azt olvasom. Szélességre meg mint egy kék bálna. Pandora világát ekkora ablakon keresztül látni 3D-ben...wáááá mikor lesz már december 20 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Ébredj Oldie! Kenzesz is Tekszaszban van nem? Itt az utód!Na jó, de mi van azzal a híres pörgő-forgó rúgással? Egyébként az itthoni IMAX vászon tényleg brutális nagy?3 elefánt egymásra állítva a magassága azt olvasom. Szélességre meg mint egy kék bálna. Pandora világát ekkora ablakon keresztül látni 3D-ben...wáááá mikor lesz már december 20 Nekem nem tűnt olyan nagynak mint amire számítottam anno. Kicsivel talán nagyobb mint pl a westend nagytermeinek a vásznai.Menj fel a youtubera és nézz meg pár IMAX Dóm mozit. Agyad eldobod megláttod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Egyébként az itthoni IMAX vászon tényleg brutális nagy?3 elefánt egymásra állítva a magassága azt olvasom. Szélességre meg mint egy kék bálna. Pandora világát ekkora ablakon keresztül látni 3D-ben...wáááá mikor lesz már december 20 Megszámolhatjuk a fűszálakat. Más topicon valaki hisztizett, miért nincs szőrös lény a Pandorán, mások szerint nem néznek ki jól a Navik. Nekem valahogy ilyesfajta kötözködés eszembe sem jutna.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megszámolhatjuk a fűszálakat. Más topicon valaki hisztizett, miért nincs szőrös lény a Pandorán, mások szerint nem néznek ki jól a Navik. Nekem valahogy ilyesfajta kötözködés eszembe sem jutna.... Ezt én is olvastam Ekkora gyíkarcot mint amekkora annak a suta emberszabásónak lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megszámolhatjuk a fűszálakat. Más topicon valaki hisztizett, miért nincs szőrös lény a Pandorán, Válasz erre: emberek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megszámolhatjuk a fűszálakat. Más topicon valaki hisztizett, miért nincs szőrös lény a Pandorán, mások szerint nem néznek ki jól a Navik. Nekem valahogy ilyesfajta kötözködés eszembe sem jutna.... A Naviktól engem is kiver a víz, de ezen nem akadok fenn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Bocs, agymenésem van... De ilyenkor jutnak fejembe a legjobb gondolatok! Rájöttem miért frusztrált! Mivel testvérbátyja kitúrta a Réndzserektől, sajnos neki már ebben a galaxisban nem maradt méltó hely. Azonban szomorúan konstatálja, hogy az újonnan meghódítandó terület egyáltalán nem hasonlít szülőföldjére, Ahogyan azt egy fennmaradt levelében is említi: (TENGERÉSZGYALOGSÁG ** NX-116413978** TITKOS ZÁROLT MAGÁNLEVELEZÉS RÉSZLETÉNEK MEGNYITÁSA ENGEDÉLYKÓD: 225744 ALPHA-ALPHA-RED) Mit nekem te zordon Pandorának Őserdőkkel vadregényes tája! Csodállak ámde nem szeretlek, S egységem hegyvölgyedet blazírtan járja. Lenn Tekszasz tengersík vidékin Ott vagyok honn, ott az én világom; Börtönéből szabadúlt sas lelkem, Ha Kenzesz végtelenjét látom. (***IDÉZET VÉGE*** TOVÁBBI ENGEDÉLYHEZ MAGASABB ENGEDÉLYKÓD SZÜKSÉGES) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Igen... Na ilyenkor van az a pár perc hatásszünet, amit csak Ortis tud előidézni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.