Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Annyi minden van azon az oldalon. Mégse mi húzzuk a rövidebbet? / 2007-03-31 / A Variety egy sokak számára kedvező hírről számolt be a napokban: Quentin Tarantino és Robert Rodriguez abból az ürügyből kifolyólag, hogy az európai közönség két részletben láthatja legújabb mozijukat, a Grindhouse-t, egy hosszabb verzió előállításának álltak neki. Eme nemes cselekedetnek persze van egy sokkal prózaibb oka is: a két direktor az idei, 60. születésnapját ünneplő Cannes-i Filmfesztivált még jobban sokkolni szeretné műveivel. Mint ismeretes, QT és RR korábbi dolgozatai, a Kutyaszorítóban, a Ponyvaregény (mely 1994-ben elhozta az Arany Pálmát), és a Sin City korábban a fesztivál programjának szerves részét képezték. A hírhez kapcsolódó információ még, hogy a wikipedia leközölt egy interjút a Terrorbolygó értelmi szerzőjével, aki arra a kérdésre, hogy Európában mennyivel lesz hosszabb a két egymástól elszakított film, a Desparado rendezője egy igencsak meglepő választ adott: "Az enyém körülbelül úgy 15, 20 perccel lesz hosszabb, Quentiné majdnem harminccal." S ha még nem lenne elég a jóból, a SlashFilm elhintett néhány morzsát az Oscar-díjas rendező, és a Sundance Filmfesztiválon megismert jóbarátja jövőben esedékes terveiről: "Robert valószínűleg nekilát majd a Sin City 2.-nek. Én ezekkel a filmekkel most egy világkörüli útra indulok. Szeretek út közben írni, nagyon jó időtöltés, így a Grindhouse népszerűsítése közben befejezem az Inglorious Bastards-t." Az előzetes híresztelések szerint a Bastards egy csapat kivégzés előtt álló katonáról fog szólni, akik A piszkos tizenkettőhöz hasonlóan egy utolsó esélyt kapnak az életben maradásra. A jelenleg 600 oldalnál (!) járó szkript meglehet, arra sorsa fog jutni, mint a mozisámán korábbi rendezése, a Kill Bill: minimum két, de nem kizárt, hogy három részre lesz felszabdalva. A produkcióval kapcsolatban eddig már összefüggésbe került a T-különítmény (Bruce Willis, Christopher Walken, Mickey Rourke, Harvey Keitel, Michael Madsen, Tim Roth, John Travolta és Fred Williamson) legkeményebb magja. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. A 300 kib*** jó volt, már nagyon kellett egy ilyen kardozós-hősös-látványos múvi Egy nagyon eltalált zenével, és néhány nagyon ütős jelenettel Ehem, vajon hova sorolnának a "kedves" kritikusok? Ööööö...mit is mondtál? Az ilyen filmek nem érdekelnek? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Én közben hosszú idő elteltével újból megnéztem az Ellenség a kapuknál filmet és nagyon jó kis háborús movienak tartom mind a mai napig Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. http://www.mozinet.hu/#h4287 Köszi, Obi1 Az én helyem is ott lenne, ha feliratosan menne mindegyik. Az első nagy valószínűséggel az lesz, mert tavaly a dupla részes vetítésen is az volt, mert ugye anno a mozikban az első nem szinkronnal ment. Attól még erősen meggondolom a dolgot, mert igen csábító egyben megnézni a filmeket moziban Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. A produkcióval kapcsolatban eddig már összefüggésbe került a T-különítmény (Bruce Willis, Christopher Walken, Mickey Rourke, Harvey Keitel, Michael Madsen, Tim Roth, John Travolta és Fred Williamson) legkeményebb magja. Az is lehet hogy Tarantula magát is bespékeli a filmbe. Nemtom miért de ha meglátom filmben szerepelni akkor elkap a röhögés. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. A karakterek nagyon jól össze voltak szedve, és a cselekmény szál is. Pontosan, elég "csak" ennyi is egy remek filmhez Emlékszem, hazafele a vonaton, meg este fürdéskor elkapott néha az az igazi jó nevetés, ha eszembe jutott némelyik jelenet Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. (szerkesztve) Az talán attól függ, hogy a videójáték-generációval vagy a melegekkel szimpatizálsz leginkább? Videójátékokkal ki lehet kergetni a világból, a melegekkel viszont abszolút semmi bajom Remélem, a Little Miss S. azért fog tetszeni Szerkesztve: 2007. Április 1. - MissKarrde Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Videójátékokkal ki lehet kergetni a világból, a melegekkel viszont abszolút semmi bajom Akkor ez a kérdés eldőlt Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Ööööö...mit is mondtál? Az ilyen filmek nem érdekelnek? Ja, hát az alapján, amit te írtál Jobb, ha nem hallgatok rád filmügyileg Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Ja, hát az alapján, amit te írtál Jobb, ha nem hallgatok rád filmügyileg Most miért????? Nálam 10/10-es volt a film. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Én közben hosszú idő elteltével újból megnéztem az Ellenség a kapuknál filmet és nagyon jó kis háborús movienak tartom mind a mai napig Hú, címeket gyakran elfelejtek. Ez az a film, amiben Ed Harris a német mesterlövész, és Jude Law olyan szuperul elvan a katonák között Rachel Weisszel éjszaka? Ha az, az tényleg jó kis film, régen láttam egyszer az HBO-n, tetszett Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Ja, hát az alapján, amit te írtál Jobb, ha nem hallgatok rád filmügyileg Úgy-úgy, hallgass inkább az öreg yodamesterre... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Az is lehet hogy Tarantula magát is bespékeli a filmbe.Nemtom miért de ha meglátom filmben szerepelni akkor elkap a röhögés. Pár napja néztem meg a Kutyaszorítóban-t. Érdekes mód túl sok szerepet nem erőltetett magára, bár mint tudvalevő ez volt első filmes rendezése is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hú, címeket gyakran elfelejtek. Ez az a film, amiben Ed Harris a német mesterlövész, és Jude Law olyan szuperul elvan a katonák között Rachel Weisszel éjszaka? Ha az, az tényleg jó kis film, régen láttam egyszer az HBO-n, tetszett Jaja. Nagyon jó kis atmoszférája van a filnek Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Pár napja néztem meg a Kutyaszorítóban-t. Érdekes mód túl sok szerepet nem erőltetett magára, bár mint tudvalevő ez volt első filmes rendezése is. Azért egész jól rendezi saját magát... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Most miért?????Nálam 10/10-es volt a film. Az oké, de amiket hozzá kommentáltál, azok egy része nem jött be De sebaj, magamra hallgattam, és inkább megnéztem a saját szememmel, hogy milyen De ne hogy ezért megharagudj Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Úgy-úgy, hallgass inkább az öreg yodamesterre... Igen, tudom, rád érdemes Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Igen, tudom, rád érdemes Hú, hogy hízik a májam Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Az oké, de amiket hozzá kommentáltál, azok egy része nem jött be De sebaj, magamra hallgattam, és inkább megnéztem a saját szememmel, hogy milyen De ne hogy ezért megharagudj Hát pedig csak ilyen kommentekkel van tele minden rajongói fórum. Egy igazi látványorgia mesterfokon, bőséges szteroidforrással. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Jaja. Nagyon jó kis atmoszférája van a filnek Hajaj Ehem, ha megvan, akkor talán egyszer el is kérném kölcsönbe, tényleg rég láttam Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hú, hogy hízik a májam Á, kell az néha Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hajaj Ehem, ha megvan, akkor talán egyszer el is kérném kölcsönbe, tényleg rég láttam Micsoda mázlid van Tekintettel, hogy megnéztem így meg is van:P Na persze a kölcsönadás már egy másik dolog :P Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Micsoda mázlid van Tekintettel, hogy megnéztem így meg is van:PNa persze a kölcsönadás már egy másik dolog Jó van na, a ha helyett mivelt kellett volna írnom, elírtam, hogy boldog vagy? Képes lennél tőlem megtagadni, hogy kölcsönadd? Na jól van, mit is kéne kiírnom neked? És mik is vannak nálam? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Jó van na, a ha helyett mivelt kellett volna írnom, elírtam, hogy boldog vagy? Képes lennél tőlem megtagadni, hogy kölcsönadd? Na jól van, mit is kéne kiírnom neked? És mik is vannak nálam? Nem tagadtam meg én semmit se Másrészről meg nem is tudtam, hogy ilyen feledékeny van Most soroljam fel kétszázadszora, hogy mit kértem tőled? :P Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Nem tagadtam meg én semmit se Másrészről meg nem is tudtam, hogy ilyen feledékeny van Most soroljam fel kétszázadszora, hogy mit kértem tőled? Á, pedig úgy hangzott, mint aki arra készül Nagyon jól tudom, hogy mikről van szó, csupán téged akartalak emlékeztetni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Á, pedig úgy hangzott, mint aki arra készül Nagyon jól tudom, hogy mikről van szó, csupán téged akartalak emlékeztetni Már azt hittem zsarolni akartál volna vagy simán megfenyegetni Nade egy anyától ilyet ugyebár el se lehetne várni... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Tegnap volt szerencsém megnézni a Kígyók a fedélzeten című filmet.Ekkora baromságot rég láttam.A történet egy nagy nulla.Illyet én is ki tudok találni.A szinészek csapnivalóak, még Jackson is alulmúlja saját magát.Végig az járt a fejemben ,hogy miért vállat szerepet ebben a filmben?Pénzért?Ez egy sima B-movie.Azt sem igazán értem mit keresett ez a mozikban.A nyolcvanas években voltak ilyen filmek.Kb 90 perc sztory nincs egy ember megment mindenkit stb. 10/1 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Tegnap volt szerencsém megnézni a Kígyók a fedélzeten című filmet.Ekkora baromságot rég láttam.A történet egy nagy nulla.Illyet én is ki tudok találni.A szinészek csapnivalóak, még Jackson is alulmúlja saját magát.Végig az járt a fejemben ,hogy miért vállat szerepet ebben a filmben?Pénzért?Ez egy sima B-movie.Azt sem igazán értem mit keresett ez a mozikban.A nyolcvanas években voltak ilyen filmek.Kb 90 perc sztory nincs egy ember megment mindenkit stb.10/1 Az egész film egy önparódia Ettől tetszik sokaknak, bár én még nem láttam Páran már kibuktak miatta, hogy túl komolynak vették Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Pontosan, elég "csak" ennyi is egy remek filmhez Emlékszem, hazafele a vonaton, meg este fürdéskor elkapott néha az az igazi jó nevetés, ha eszembe jutott némelyik jelenet - Miről beszéltek? - Politikáról... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. - Hol a nagyapád? - A csomagtartóban. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.