barnez Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Annak ellenére, hogy a Watchmen nem hegedült valami jól a pénztáraknál a DC-sek tovább fogják ontani a képregényfilmeket. Jön a Zöld Lámpás, Zöld Íjász, Csodanő, Aquaman, Shazam, Superman, Batman 3. Engem csak a Batman 3 érdekel. Engem ezek közül a Batman 3, Zöldlámpás (Ryan Reynolds benne a Green Lantern), és a Shazam érdekel. Már várom mind a hármat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Elvetemült film Gerald 'Leonidasz király' Butlerrel. Remélem jó kis hentelős film lesz, amúgy meg ne várjon ettől a filmtől senki epikus történetet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. (szerkesztve) Ha minden igaz lesz Igazság Liga film is, csak előbb ezeknek a karaktereknek külön filmeket adnak. Szerkesztve: 2009. Július 20. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Elvetemült film Gerald 'Leonidasz király' Butlerrel. Remélem jó kis hentelős film lesz, amúgy meg ne várjon ettől a filmtől senki epikus történetet. Én valahová a Death Race mellé osztottam be magamban. Az überállat jó hentelős adrenalinzúzda volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Jól vettem le, hogy egy számítógépes játékban jaátékosok irányítják a fegyvereseket a filmben? Ha igen, akkor ez jó film lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Jaja, valami ilyesmi agyatlanság lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Igen, ilyen videójátékos cucc lesz. Csak azzal az eltéréssel, hogy aki ott meghal a csataszínterén, az a valóságban is meghal. Oldfighternek igaza van, ilyen Death Race-s, túlélős feelinge van. Szeressük az ilyeneket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Igen, ilyen videójátékos cucc lesz. Csak azzal az eltéréssel, hogy aki ott meghal a csataszínterén, az a valóságban is meghal. Oldfighternek igaza van, ilyen Death Race-s, túlélős feelinge van. Szeressük az ilyeneket! Nem ismerem a Death Race-t, de ez a sztori nagyon felkeltette az érdeklődésemet, ez a film nézős lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Nem ismerem a Death Race-t, de ez a sztori nagyon felkeltette az érdeklődésemet, ez a film nézős lesz Nagyon jó film, szerintem ha a Game érdekel akkor nyugodtan bevállalhatod ezt is. Amúgy Jason "Hight Voltage" Statham a főszereplője. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Jason "Hight Voltage" Statham Az ő neve biztosíték számomra, hogy jó film. Rendben, akkor megnézem valamikor a Death Race-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 20. Oszt csak óvatosan, nehogy összetéveszd a Death Racer-el, mert az bizony a hírhedt Asylum remekműve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Jaj de pihent, de jó!! Ha Cameron rendezte volna a Twilightot. http://alfaomega.blog.hu/2009/07/20/ha_cam...na_a_twilightot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hát jobb film lett volna így a Twilight. De ahogy nézem Anakinéknak tetszett, hogy még mindig azzal furikáznak a Galaxisban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. (szerkesztve) Egy jó kis beszámoló a Potter filmről FreddyD szájából. http://www.otherworld.hu/index.php?page=si...cle&id=3667 Valamint Jaramura is beszámolt róla: http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2009/...od_prince_2009/ Szerkesztve: 2009. Július 21. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Szépen arat a film Node mindjárt jön Jake (tényleg, Hová tűnt Jake Sully??? ) és megmondja a tutit, hogy az Avatar ennek a dupláját fogja termelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Mark Millar Superman-es tervei kútba estek, a jogok nemsokára visszaszálnak Siegel és Schuster örököseire. Millar eredetileg egy 8 órát felökelő epikus trilógiát akart volna rebootolva darkosabbra, TDK mintára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Szerintem az írók, rendezők jobban járnának ha valami új ötlettel rukkolnának elő, nem pedig pl a TDK-t majmolnák. Ami ott műkődött, az nem biztos, hogy a Supermannél is fog. Főleg úgy, hogy az eredeti filmeket tuti nem fogja überelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Pénteken megyünk megnézni a Pottert Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. IMAX verzió? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. IMAX verzió? Csak sima. Az egyik az, hogy nem látok 3D-ben, a másik pedig, hogy az drágább (maga a jegy is meg a BKV-re is kellene), a harmadik, hogy nem éri meg 12 percért Yoda menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Csak sima. Az egyik az, hogy nem látok 3D-ben, a másik pedig, hogy az drágább (maga a jegy is meg a BKV-re is kellene), a harmadik, hogy nem éri meg 12 percért Yoda menni. Szerintem pontosítsunk. Vásznon nem "reagálsz" a 3D-re. Amúgy igazad van, BKV jegy plusz mozijegy....már-már luxuskategória. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Szerintem pontosítsunk. Vásznon nem "reagálsz" a 3D-re. Életben sem. Nem tudom megkülönböztetni a dolgokat, hogy mi van előrébb és mi hátrább. Éppen ezért jogsim se lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Életben sem. Nem tudom megkülönböztetni a dolgokat, hogy mi van előrébb és mi hátrább. Éppen ezért jogsim se lehet. No ez nem jó hír. De akkor most az egyik szemedre totál nem látsz, vagy valami idegi pálya rendetlenkedik az agyban ami nem teszi össze a két képet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. No ez nem jó hír. De akkor most az egyik szemedre totál nem látsz, vagy valami idegi pálya rendetlenkedik az agyban ami nem teszi össze a két képet?Az utóbbi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Az utóbbi. De ugye nem két képet látsz, mert akkor neked nem érdemes berúgni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Egy jó kis pszicho-thriller Ilyen kell az embernek http://www.traileraddict.com/trailer/the-collector/trailer http://www.traileraddict.com/trailer/the-c...ed-band-trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. De ugye nem két képet látsz, mert akkor neked nem érdemes berúgni. Egyet látok a prizmás szemüvegem miatt, mert amúgy meg kancsal vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. A lúzerfilmkategória abszolut győztese: http://filmdroid.blog.hu/2009/07/21/kigyoszem_akcioban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Egy jó kis pszicho-thriller Ilyen kell az embernek Nem fogod elhinni, de épp ajánlani akartam. Párodnak igazán szép ajándék egy romantikus hétvégi mozizás keretében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Nem fogod elhinni, de épp ajánlani akartam. Párodnak igazán szép ajándék egy romantikus hétvégi mozizás keretében Nem csak neki, én is örömmel megyek el erre. Jó filmnek néz ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.