Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Annak ellenére, hogy a Watchmen nem hegedült valami jól a pénztáraknál a DC-sek tovább fogják ontani a képregényfilmeket. Jön a Zöld Lámpás, Zöld Íjász, Csodanő, Aquaman, Shazam, Superman, Batman 3. Engem csak a Batman 3 érdekel.

Engem ezek közül a Batman 3, Zöldlámpás (Ryan Reynolds benne a Green Lantern), és a Shazam érdekel. Már várom mind a hármat! :(

Hozzászólás ideje:

Elvetemült film Gerald 'Leonidasz király' Butlerrel.

Remélem jó kis hentelős film lesz, amúgy meg ne várjon ettől a filmtől senki epikus történetet.

Hozzászólás ideje:
Elvetemült film Gerald 'Leonidasz király' Butlerrel.

Remélem jó kis hentelős film lesz, amúgy meg ne várjon ettől a filmtől senki epikus történetet.

Én valahová a Death Race mellé osztottam be magamban. Az überállat jó hentelős adrenalinzúzda volt. :(

Hozzászólás ideje:

Igen, ilyen videójátékos cucc lesz. Csak azzal az eltéréssel, hogy aki ott meghal a csataszínterén, az a valóságban is meghal. Oldfighternek igaza van, ilyen Death Race-s, túlélős feelinge van. Szeressük az ilyeneket! :(

Hozzászólás ideje:
Igen, ilyen videójátékos cucc lesz. Csak azzal az eltéréssel, hogy aki ott meghal a csataszínterén, az a valóságban is meghal. Oldfighternek igaza van, ilyen Death Race-s, túlélős feelinge van. Szeressük az ilyeneket! :)
Nem ismerem a Death Race-t, de ez a sztori nagyon felkeltette az érdeklődésemet, ez a film nézős lesz :(
Hozzászólás ideje:
Nem ismerem a Death Race-t, de ez a sztori nagyon felkeltette az érdeklődésemet, ez a film nézős lesz :(

Nagyon jó film, szerintem ha a Game érdekel akkor nyugodtan bevállalhatod ezt is. Amúgy Jason "Hight Voltage" Statham a főszereplője. :)

Hozzászólás ideje:

Mark Millar Superman-es tervei kútba estek, a jogok nemsokára visszaszálnak Siegel és Schuster örököseire. Millar eredetileg egy 8 órát felökelő epikus trilógiát akart volna rebootolva darkosabbra, TDK mintára.

Hozzászólás ideje:

Szerintem az írók, rendezők jobban járnának ha valami új ötlettel rukkolnának elő, nem pedig pl a TDK-t majmolnák. Ami ott műkődött, az nem biztos, hogy a Supermannél is fog. Főleg úgy, hogy az eredeti filmeket tuti nem fogja überelni.

Hozzászólás ideje:
IMAX verzió? :D
Csak sima. Az egyik az, hogy nem látok 3D-ben, a másik pedig, hogy az drágább (maga a jegy is meg a BKV-re is kellene), a harmadik, hogy nem éri meg 12 percért Yoda menni.
Hozzászólás ideje:
Csak sima. Az egyik az, hogy nem látok 3D-ben, a másik pedig, hogy az drágább (maga a jegy is meg a BKV-re is kellene), a harmadik, hogy nem éri meg 12 percért Yoda menni.

Szerintem pontosítsunk. :D Vásznon nem "reagálsz" a 3D-re. :P

Amúgy igazad van, BKV jegy plusz mozijegy....már-már luxuskategória.

Hozzászólás ideje:
Szerintem pontosítsunk. :D Vásznon nem "reagálsz" a 3D-re. :P
Életben sem. Nem tudom megkülönböztetni a dolgokat, hogy mi van előrébb és mi hátrább. Éppen ezért jogsim se lehet.
Hozzászólás ideje:
Életben sem. Nem tudom megkülönböztetni a dolgokat, hogy mi van előrébb és mi hátrább. Éppen ezért jogsim se lehet.

No ez nem jó hír. De akkor most az egyik szemedre totál nem látsz, vagy valami idegi pálya rendetlenkedik az agyban ami nem teszi össze a két képet?

Hozzászólás ideje:
No ez nem jó hír. De akkor most az egyik szemedre totál nem látsz, vagy valami idegi pálya rendetlenkedik az agyban ami nem teszi össze a két képet?
Az utóbbi.
Hozzászólás ideje:
Egy jó kis pszicho-thriller :) Ilyen kell az embernek :lol:

Nem fogod elhinni, de épp ajánlani akartam. :D Párodnak igazán szép ajándék egy romantikus hétvégi mozizás keretében :D

Hozzászólás ideje:
Nem fogod elhinni, de épp ajánlani akartam. :lol: Párodnak igazán szép ajándék egy romantikus hétvégi mozizás keretében :)
Nem csak neki, én is örömmel megyek el erre. Jó filmnek néz ki :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.