Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Má csak 13 nap, már csak 13 :D - 13 rettenetesen hosszú nap! :D

Márti, kitartás, kibírjuk :D Egyébként meg gondolj bele, utána milyen lesz: eltűnik a várakozás, pedig milyen jó így várni egy filmre :D Szóval megéri kivárni is :D

A sok uncsi Avatar hsz után (jaj, ezek után miket fogok kapni :P ) egy kis fejtörő. Szerintetek ki van a képen? :P

Tudjuk már egy ideje :D

Ortis, dög vagy :D Vinyókat nem bántani, az enyém épp most szórakozik, újat kell vennem :D

Hozzászólás ideje:
Hát szerintem is, Cameron filmjei amúgy sem a kiszámíthatatlanság mintapéldányai. Qutarch tuti meghal (hiszen ő a kilőhető terrorista), az igazgató is esélyes (mivel tiszta Burke), Rodriguez kisasszony is tuti hullajelölt (elvégre Vasquez sem élte túl), és szerintem Weaver karaktere sem fogja megélni a rész végét (mert Bishop sem úszta meg egyben).

Quaritch! Kérem helyesen írni!

Amúgy igen, én első körben ezuredes úrra, meg Burke-hasonmásra gondoltam. egy nyilatkozat miatt egyben szinte biztos vagyok, vagyis 3 hullajelölt. Weaver-nem tudom...

Hozzászólás ideje:
...és gondolom senki nem lesz annyira elvetemült, hogy lelő valami nagy poént.

Esetleg Quaritch... Ő lelövi... Minden teketória nélkül... Elvégre ez mégsem Kenzesz... :D

Hozzászólás ideje:
Hát szerintem is, Cameron filmjei amúgy sem a kiszámíthatatlanság mintapéldányai. Qutarch tuti meghal (hiszen ő a kilőhető terrorista), az igazgató is esélyes (mivel tiszta Burke), Rodriguez kisasszony is tuti hullajelölt (elvégre Vasquez sem élte túl), és szerintem Weaver karaktere sem fogja megélni a rész végét (mert Bishop sem úszta meg egyben).
És ne hagyjuk akkor már ki azt se, hogy valszeg Jake emberi teste meghal és ő na'viként fog tovább élni, boldogan Neytrivel. :D

Amúgy za most komoly, hogy az a riportercsávó is benne lesz? :D Nekem marhára bejön amint gyepálja a lépegetővel a thanatoros na'vit :D

ez kész, meghaltam. :P:D Ez a Kenzesz szálló ige lesz érzem. :D
Nekem magyarul jobban bejön ez a rész. :D

Ez nem az otthon, édes otthon :D

Hozzászólás ideje:
Esetleg Quaritch... Ő lelövi... Minden teketória nélkül... Elvégre ez mégsem Kenzesz... :D

Nem ismerlek, sosem láttalak, a gyerek lombikbébi! :D :D

Hozzászólás ideje:
És ne hagyjuk akkor már ki azt se, hogy valszeg Jake emberi teste meghal és ő na'viként fog tovább élni, boldogan Neytrivel. :D

Amúgy za most komoly, hogy az a riportercsávó is benne lesz? :D Nekem marhára bejön amint gyepálja a lépegetővel a thanatoros na'vit :D

Előbbire van esély, utóbbi meg nem, az Quaritchos jelenet :D

Hozzászólás ideje:

Riportercsávó?! Lépegetőben? Még mit nem?

Oda csak képzett harcosok kerülhetnek!

Pfö... Kenzeszben, ott igen!

Na de... Nade kérem...

Ez itt mégsem Kenzesz!

Hozzászólás ideje:
Valami fordulat lehetne a film végén.

Mondjuk hirtelen betámadná egy 3. faj a háborúzó na'vikat-embereket :D

Quatrich kiírtaná mind a két fajt, maj kijelentené hogy: Na ez már kezd Kenzeszhez hasonlítani... :D :D :D :D :P

Hozzászólás ideje:
Én sem lennék oda tőle, kell néha egy picike hepiend is :D
A Cameron-féle Titanic vége nem teljesen szomorú. :D Nekem olyasmi, talán egy árnyalattal több pozitívummal, most is megfelelne. :D
Hozzászólás ideje:

Egyébként az itthoni IMAX vászon tényleg brutális nagy?

3 elefánt egymásra állítva a magassága azt olvasom.

Szélességre meg mint egy kék bálna.

Pandora világát ekkora ablakon keresztül látni 3D-ben...wáááá mikor lesz már december 20 :D

Hozzászólás ideje:
Ébredj Oldie! Kenzesz is Tekszaszban van nem? Itt az utód!
Na jó, de mi van azzal a híres pörgő-forgó rúgással? :P:)

Pandora világát ekkora ablakon keresztül látni 3D-ben...wáááá mikor lesz már december 20 :hehe:

Nekem nem tűnt olyan nagynak mint amire számítottam anno. Kicsivel talán nagyobb mint pl a westend nagytermeinek a vásznai.

Menj fel a youtubera és nézz meg pár IMAX Dóm mozit. Agyad eldobod megláttod :D

Hozzászólás ideje:

Pandora világát ekkora ablakon keresztül látni 3D-ben...wáááá mikor lesz már december 20 :hehe:

Megszámolhatjuk a fűszálakat.

Más topicon valaki hisztizett, miért nincs szőrös lény a Pandorán, mások szerint nem néznek ki jól a Navik. Nekem valahogy ilyesfajta kötözködés eszembe sem jutna....

Hozzászólás ideje:

Más topicon valaki hisztizett, miért nincs szőrös lény a Pandorán, mások szerint nem néznek ki jól a Navik. Nekem valahogy ilyesfajta kötözködés eszembe sem jutna....

Ezt én is olvastam :hehe: Ekkora gyíkarcot mint amekkora annak a suta emberszabásónak lehet :)
Hozzászólás ideje:

A Naviktól engem is kiver a víz, de ezen nem akadok fenn. :hehe:
Hozzászólás ideje:

Bocs, agymenésem van... De ilyenkor jutnak fejembe a legjobb gondolatok! :)

Rájöttem miért frusztrált! Mivel testvérbátyja kitúrta a Réndzserektől, sajnos neki már ebben a galaxisban nem maradt méltó hely.

Azonban szomorúan konstatálja, hogy az újonnan meghódítandó terület egyáltalán nem hasonlít szülőföldjére, Ahogyan azt egy fennmaradt levelében is említi:

(TENGERÉSZGYALOGSÁG ** NX-116413978** TITKOS ZÁROLT MAGÁNLEVELEZÉS RÉSZLETÉNEK MEGNYITÁSA ENGEDÉLYKÓD: 225744 ALPHA-ALPHA-RED)

Mit nekem te zordon Pandorának

Őserdőkkel vadregényes tája!

Csodállak ámde nem szeretlek,

S egységem hegyvölgyedet blazírtan járja.

Lenn Tekszasz tengersík vidékin

Ott vagyok honn, ott az én világom;

Börtönéből szabadúlt sas lelkem,

Ha Kenzesz végtelenjét látom.

(***IDÉZET VÉGE*** TOVÁBBI ENGEDÉLYHEZ MAGASABB ENGEDÉLYKÓD SZÜKSÉGES)

:hehe:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.