JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Egy jó filmnél a szájhagyomány sokat számít. Tegnap itt még kb 30%os volt a foglalás irány, most pedig.. Akik tegnap látták, elújságolták mennyire büntet a 3D-s vetítés, és íme...ez kell a népnek Ma esti fél 9es előadás nálunk: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Jake, oldalirányú gyors mozgásoknál nem romlott a kép minősége? Ez eddig hátránya volt a 3D-nek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Rohanok haza, hogy olvassam Jake kritikáját. Hol van? Kérem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Ma nehéz napom volt, de olvasva ezt a kritikát, szinte én is ezt írtam volna: http://videodrome.freeblog.hu/archives/200...18/Avatar_2009/ Talán már holnap nekem is sikerül valami írnom, bár igazság szerint az IMAX nézés után kéne.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Jake, oldalirányú gyors mozgásoknál nem romlott a kép minősége? Ez eddig hátránya volt a 3D-nek. Meglepően kíváló volt a miskolci teremben a 3D. Csak egy jelenetnél észleltem elmosódott dolgokat, de az se zavart annyira. Viszont iszonyat durva az egész, a film 100% 3D-s, és tényleg érzed, hogy ott vagy a bolygón. Leírhatatlan élmény ezt látni kell Vasárnap mikor jösz már el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. K'rva jó az Avatar! Mikor lesz 2? Egyszerűen hihetetlen látványvilág, történet, karakterek! Szerintem a fórumozók közül én vagyok az egyetlen, aki nem nagy rákészüléssel nézte meg a filmet (csak A trailert láttam, nem tudtam előre a történetet stb.), lehet, hogy ezért nekem jobban tettszett bármelyikőtöknél, mert én nem vettem észre, hogy nincsenek benne valamilyen jelenetek... Ui.: Remélem Satoru Iwata (a Nintendo elnöke) látta a filmet, és az emberszabású robotok vezérlője alapján csináltat majd Wii 2-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Ez tényleg a 77es SW-s időket idézi... Egy másik fórumról koment: Tudod mi a legdurvább?Két dolog. Az egyik, hogy 50 méteres sor állt az Imax terem előtt fél órával a kezdés előtt. Mikor két jegy felszabadult az eladók, egymásnak rikoltoztak hogy ki adja el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. (szerkesztve) Van benne egy olyan zene, mint a Dual of Fates, vagy legalábbis nekem rögtön az jutott eszembe róla.(Csak annyi maradt meg belőle, hogy mikor így lefordul a nagy csatahajó) Gondolom ti rögtön tudjátok miről van szó, meg a zene címét, meg hogy volt-e a karmesternek pípje a szájában, mikor ezt vezényelte Szerkesztve: 2009. December 18. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Ez tényleg a 77es SW-s időket idézi... Egy másik fórumról koment: Ezek az emberek mit vártak? Mondjuk eddig nem volt megszokott, hogy jegyet lehet jó három héttel korábban rendelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Ezek az emberek mit vártak? Mondjuk eddig nem volt megszokott, hogy jegyet lehet jó három héttel korábban rendelni. Hmm, akkor mégis jó volt időben megrendelni azokat a jegyeket, jó időben, jó helyre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Hmm, akkor mégis jó volt időben megrendelni azokat a jegyeket, jó időben, jó helyre! Azon filózok, hogy ha itt is ötven méteres sor lesz, pluszban meg egy jegypénztár az IMAXhoz, akkor korábban is elindulok átvenni a jegyeket. Fél tizenkettőkor már kiárusítják őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Azon filózok, hogy ha itt is ötven méteres sor lesz, pluszban meg egy jegypénztár az IMAXhoz, akkor korábban is elindulok átvenni a jegyeket. Fél tizenkettőkor már kiárusítják őket. Én is igyekszem hamarabb ott lenni, akár tizenegyre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Én kb. negyed óráig álltam sorba a jegyemért, szóval ajánlott jóval előbb érkezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Ui.: Remélem Satoru Iwata (a Nintendo elnöke) látta a filmet, és az emberszabású robotok vezérlője alapján csináltat majd Wii 2-t Én egy ilyet akajok Avatar: Lucas-os cikk: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Én vagyok a fék. Szóval ezekről a sorokról csak annyit, hogy az éjféli premier után öt perccel úgy kiürült az IMAX-terem, mintha kergették volna az embereket. Sehol nem láttam tátott szájas arcot, vagy a feliratot végigelmélkedő rajongót. Most már nagyon kíváncsi vagyok a többség vasárnap mit fog szólni, mert kezdem hülyén érezni magam, hogy nem jött be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Én meg rengeteg olyan "most jöttem az éjféli premierről" és az év moziélménye dolgokat olvastam. Hajnali 3kor meg az ember igyekszik haza, vagy max bealszik az imax széken Nem csoda hogy kiürült a terem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. (szerkesztve) Sehol nem láttam tátott szájas arcot, vagy a feliratot végigelmélkedő rajongót. Reggel 10:15-ös előadáson egy csomóan végigvárták... Elég fura volt, nem szoktam gyakran ilyesmit tapasztalni. Talán az is közrejátszhatott az éjfélin, hogy a plázások már igencsak zárni akartak... Szerkesztve: 2009. December 18. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. (szerkesztve) Én vagyok a fék. Szóval ezekről a sorokról csak annyit, hogy az éjféli premier után öt perccel úgy kiürült az IMAX-terem, mintha kergették volna az embereket. Sehol nem láttam tátott szájas arcot, vagy a feliratot végigelmélkedő rajongót. Most már nagyon kíváncsi vagyok a többség vasárnap mit fog szólni, mert kezdem hülyén érezni magam, hogy nem jött be. Nehogymár! Nem kell neked tettszen, mert nekünk esetleg bejön, vagy sokaknak bejön. Így vagyunk színesek együtt ezen a topicon! Szerkesztve: 2009. December 18. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Hát én két percel érkeztem az előadás előtt (13:28) és simán kaptam(tunk) jegyet felső közép, középre Semmi sorba állás, meg ilyenek Azért nem foglaltam jegyet, mert a Star Wars III-ra premier napján ugyanilyen helyet kaptam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Hoppá! Ki volt az köztetek, aki megmondta, hogy 8.2 gyenge kezdés, és zuhanni fog a pontszám? Persze még zuhanhat, de azért tisztességesen törekszik felfele, mint a gejzír Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Hoppá!Ki volt az köztetek, aki megmondta, hogy 8.2 gyenge kezdés, és zuhanni fog a pontszám? Persze még zuhanhat, de azért tisztességesen törekszik felfele, mint a gejzír Az 1 pontosok aránya is lemenet 10%-ról 6,5%-ra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Fokuszban most volt Avataros szösszenet. Szerintük Cameron találta ki az Alient.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Az 1 pontosok aránya is lemenet 10%-ról 6,5%-ra Úgy tűnik, hogy a csajok megelégedtek ennyivel. Rájöttek, hogy tényleg sz*r az Új Hold Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Én vagyok a fék. Szóval ezekről a sorokról csak annyit, hogy az éjféli premier után öt perccel úgy kiürült az IMAX-terem, mintha kergették volna az embereket. Sehol nem láttam tátott szájas arcot, vagy a feliratot végigelmélkedő rajongót. Most már nagyon kíváncsi vagyok a többség vasárnap mit fog szólni, mert kezdem hülyén érezni magam, hogy nem jött be. Ezen nem is csodálkozom, olyan későn, illetve már korán én is tepernék haza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Fokuszban most volt Avataros szösszenet.Szerintük Cameron találta ki az Alient.. Hát jól utánanéztek! :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Én csak azon csodálkozok, hogy már 2 napja adják az Avatart, de még nem jött semmi hír az eladásokról. Gondolom holnap már kapunk valami összeget Kíváncsi vagyok, mennyi zsé jön be az első napokban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Én csak azon csodálkozok, hogy már 2 napja adják az Avatart, de még nem jött semmi hír az eladásokról. Gondolom holnap már kapunk valami összeget Kíváncsi vagyok, mennyi zsé jön be az első napokban Magyar bevételről már van hír: első nap 105 előadáson 11.286-an látták budapesten, ebből 1.707-en az IMAX-ben. az ottani átlagos kihasználtság 85%-os, az összesített pedig 28%-os (a 2D-s mozik kissé lekanyarították). összehasonlításképp az ICE AGE 3-at 16.817-en nézték meg, csak ott 157 előadáson osztozkodott ennyi néző (35%-os kihasználtság mellett). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Az ICE Age 3 nyáron volt, a nyári szünet miatt volt aznap több néző. Péntek, szombat, vasárnap szerintem sokkal többen nézik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Én csak azon csodálkozok, hogy már 2 napja adják az Avatart, de még nem jött semmi hír az eladásokról. Gondolom holnap már kapunk valami összeget Kíváncsi vagyok, mennyi zsé jön be az első napokban MIndösze 3 milliós nyitány éjféli premier, 85-90 milliós nyitóhétvége becsülve http://www.deadline.com/hollywood/first-wo...ng-85m-weekend/ Persze ez nőhet, mivel a szájhagyomány sokat dobhat ugye egy filmen. Pláne ha a neten is vírus szerűen jönnek az OMG beszámolók. De így is rekorder lehet, december az Im an Legend tartja kb 76 millióval a nyitányt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. IMAXben tutti rekord lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.