JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Skylinetól meg tényleg kezd elmenni a kedvem. Még pár ilyen béna szereplőbeállítás és magam fogom a Deko csatornára száműztetni. Nálam is az a baj, mikor megnézem ezeket a kis részleteket. Ez a két manusz nem filmrendezőnek való! Ordít a jelenetekről az amatőrizmus. Az ismeretlen színészeket se tudták kellőképp motiválni, mintha valami baráti társulat elkészítette volna a maga Cloverfield/Függetlenség napja poénfilmjét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Nálam is az a baj, mikor megnézem ezeket a kis részleteket. Ez a két manusz nem filmrendezőnek való!Ordít a jelenetekről az amatőrizmus. Az ismeretlen színészeket se tudták kellőképp motiválni, mintha valami baráti társulat elkészítette volna a maga Cloverfield/Függetlenség napja poénfilmjét. Pontosan úgy ahogy mondod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Hatalmas hiba volt kihagyni őket! A Valami Amerika után a legjobb magyar vígjáték. Én egyáltalán nem tartom hibának hogy kihagytam őket. Részleteket már láttam belőlük és azok alapján lazán el tudtam dönteni hogy nem érdekelnek.A Valami Amerikából az elsőt láttam de az se jött be igazán így a folytatást se tartottam megnézendőnek. Amúgy nálam mindig is a "Tizedes meg a többiek" lesz a legjobb magyar vígjáték. Utána következik a négy régi Ötvös Csöpi és ezekkel ki is fújt az érdeklődésem a magyar vígjátékok felé. Szerintem ez semmit se fog már változni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Pontosan úgy ahogy mondod Oldie! Egy idegen inváziós filmet várjál nagyon a következő fél évben. A Battle: Los Angeles alkotást. Főszerepben a Sötét Lovagos Kétarc Dent és Avataros Trudy Chacon. Na ők legalább színészek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. (szerkesztve) Várjuk már itt azt néhányan egy ideje. Épp Oldie hívta fel rá annak idején a figyelmünk. Talán ő várja közülünk a legjobban. Szerkesztve: 2010. November 1. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Igaz, jöhetne is már valami előzetes belőle. Bár a léc azért nálam mindig rezeg, főleg ha sci-fikről van szó. Még a jó színészek se érnek sokat ha pocsék a tálalás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Igaz, jöhetne is már valami előzetes belőle. Bár a léc azért nálam mindig rezeg, főleg ha sci-fikről van szó. Még a jó színészek se érnek sokat ha pocsék a tálalás. Jöhetne már egy teaser trailer, mivel márciusban lesz a premier.. Semmi teaser poster normális, csak 4 másodperc a filmből, amit pár hónapja megmutattak nekünk...Micsoda marketingje van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Igaz, jöhetne is már valami előzetes belőle.Úgy tűnik nemsokára teljesül a vágyad mert állítólag 12-én az Unstoppable előtt tervezik a tízerjét debütáltatni. Azt ugyan nem lehet tudni mikor kerül fel normális minőségben a netre de gondolom nem sokkal később. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Úgy tűnik nemsokára teljesül a vágyad mert állítólag 12-én az Unstoppable előtt tervezik a tízerjét debütáltatni. Azt ugyan nem lehet tudni mikor kerül fel normális minőségben a netre de gondolom nem sokkal később. Már nagyon várjuk, gondolom te is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Eredet Spoiler: Ma épp megfejelt egy szervert a zombi, így meg tudtam nézni ezt a filmet.Egész jó volt, de nem volt az az überf*sza film. Lehet kicsit agyalni rajta, de akkora hatást nem ért el, mint anno a Mátrix volt. Próbáltam visszaolvasgatni miket írtatok és bocsi, ha már ezt kitárgyalátátok, de én a váróval kapcsolatban azt gondolom, hogy Cobbék ott építették fel a saját kis világukat (mondták is, hogy ott nincs alapból semmi, csak az amit az előző ott tartókodó ott hagyott) és maga Cobb bármikor le tud oda menni. Gondolok itt arra, hogy amikor a kiscsaj becsatlakozik a privát álmába, akkor a liften van egy legalsó gomb, ami megfelelhet a várónak, lévén a vonat után következett, és anno a vonat juttatta őket oda. Na már most, amikor Mal megöli Fischert, akkor a váróba kerül és Cobb le tud oda menni. Saito pedig elég messze is berendezkedhetett, meg ő jóval előbb került oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Már nagyon várjuk, gondolom te is Jelenleg azt a filmet várom a közeljövő felhozatalából a legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Jelenleg azt a filmet várom a közeljövő felhozatalából a legjobban. Jelenleg én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Jelenleg én is Remélem Michi Rodriguez figurája nem fog megpatkolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Remélem Michi Rodriguez figurája nem fog megpatkolni. Meg remélem nem lesznek benne belassult sikoltozó szőke cicák, min a Strause fivérek remekművébe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Meg remélem nem lesznek benne belassult sikoltozó szőke cicák, min a Strause fivérek remekművébe Ha lennének ők lennének a földönkívüliek akiket Áron és Michi kinyúvaszt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Oldie!Egy idegen inváziós filmet várjál nagyon a következő fél évben. A Battle: Los Angeles alkotást. Főszerepben a Sötét Lovagos Kétarc Dent és Avataros Trudy Chacon. Na ők legalább színészek Várom én is de én a hős amerikai hadseerg miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Eric Roberts is ebben fog feltűnni, igaz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Várom én is de én a hős amerikai hadseerg miatt. Elvileg mind kőkemény tengerészgyalogosok lesznek. Kafa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Elvileg mind kőkemény tengerészgyalogosok lesznek. Kafa Akiket visszahívtak az afgán szabadságharcosok elleni offenzívájukról, hogy most aztán tényleg a saját otthonukért küzdjenek. ( Ezt nem hagyhattam ki Frenkie, sorry ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Eric Roberts is ebben fog feltűnni, igaz? Az IMdB szerint nem szerepel benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Az IMdB szerint nem szerepel benne.Akkor kivel keverem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Eric Roberts is ebben fog feltűnni, igaz? Ő ebben a filmben pont nem lesz benne Néztem az imdbn, ez a csóka évente legalább egy tucat filmet bevállal Asylum remekművektől kezdve a mindenbe, legutóbb a tv2n csíptem el valami Küklopszos filmben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Kétarccal kevertem, rájöttem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Kétarccal kevertem, rájöttem. Meg szerintem a film rendezője se lehet rossz, ha Nolan felírta a listára, mint potencionális Superman rendező Meg ő rendezi majd a Titáncok Harca 2-t is 10 perc múlva éfél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. No ideje is lesz már visszintbe átmennem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Kétarccal kevertem, rájöttem.Ő a fő-főszereplő. Nem lepne meg ha kétesélyes lenne a film végkimenetele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Ő a fő-főszereplő. Nem lepne meg ha kétesélyes lenne a film végkimenetele. Nem lenne rossz ha majd az élieneket is mutogatnák, remélem klassz a dizájnjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Nem lenne rossz ha majd az élieneket is mutogatnák, remélem klassz a dizájnjuk Hát oda is kéne tenniük magukat. Egy idegenes filmnél fontos az idegenek kinézete. Ha azt nem tudják megoldani akkor akár el is gondolkozhatnának azon hogy egyáltalán bele kellett volna-e kezdeniük az egészbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 1. Hát oda is kéne tenniük magukat. Egy idegenes filmnél fontos az idegenek kinézete. Ha azt nem tudják megoldani akkor akár el is gondolkozhatnának azon hogy egyáltalán bele kellett volna-e kezdeniük az egészbe. Elég a trendi csápos és rovarszerű District 9 féle marslakókból. Vissza a gyökerekhez, nekem oldskúl jelmez kell :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 2. Most olvasom, hogy Guillermo Del Toro ezt nyilatkozta a Scott Pilgrimről Everybody who didn't watch Scott Pilgrim is a motherfucker. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.