Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Vérszemet kaptam: ha Dzséjtnek van ilyen, akkor hadd legyen nekem is:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Na szóval: http://www.freeweb.hu/krande Itt található, amit én alkottam eddig. Különösen szeretném, ha kapnék pár új ötletet a Körülmények hőseihez, ezért kérek mindenkit aki nagyon ráér, hogy olvassa el, ami megvan belőle.... Az alap két Jedi (mester és padawan) valamint néhány klónkatona boldogulása Geonosistól a hatvanhatos parancsig. Van benne némi lövöldözés, némi püfölködés, néha egy bekavaró főkancellár, máskor egy trófeagyűjtő szeparatista tábornok... áthágnak pár szabályt, szabakkozni tanítanak köztársasági parancsnokot, vagy épp illatszert reklámoznak... és három évnyi háborúzás után is okozhatnak meglepetéseket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Én még hozzátenném: ezek jellemes klónok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Hajrá Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Hajrá Krande! Köszi:) Jó olvasást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Én még hozzátenném: ezek jellemes klónok Ennyi volt az össz ajánló? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Hát írhatnám még, hogy humorban gazdag, a történet fordulatos, rengeteg meglepő momentum van benne, telis-tele érdekes és új világokkal, fajokkal, és úgy alapból nagyon jó olvasmány, szívesen látnám hivatalos SW könyvként is, mert megérdemli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Hát írhatnám még, hogy humorban gazdag, a történet fordulatos, rengeteg meglepő momentum van benne, telis-tele érdekes és új világokkal, fajokkal, és úgy alapból nagyon jó olvasmány, szívesen látnám hivatalos SW könyvként is, mert megérdemli. Na így már mindjárt hízelgőbb:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Neked hízelegni kell Krande? Nem is tudtam, hogy erre vágysz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Neked hízelegni kell Krande? Nem is tudtam, hogy erre vágysz. Kacc. Dzséjttől vártam, merthogy minden hibáért (kivéve a lukakat) őt kell okolni. Képes volt és nem vette MÉG észre:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Na szép, ezt is rám kened Na jó, ezért picit (nagyon picit, iciri picit, mikropicit) felelős lehetek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Na jó, ezért picit (nagyon picit, iciri picit, mikropicit) felelős lehetek Én meg picit (nagyon picit, iciri picit, mikropicit) hálás vagyok érte. Meg pár kölcsönvehető garnért is:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Valaki aki olvasgatja, megtenné hogy megdob egy kis építő jellegű kritikával? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Valaki aki olvasgatja, megtenné hogy megdob egy kis építő jellegű kritikával? Dzséjtben bízhatsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 11. Dzséjtben bízhatsz. Bennem mindig lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Nekem időbe telik, mire el tudom olvasni. Szóval inkább jövőre, mint idén, de akkor írok róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Nekem időbe telik, mire el tudom olvasni. Szóval inkább jövőre, mint idén, de akkor írok róla. Akkor asszem majd közvetlenül nekiülés előtt töltsd le, hátha lesz addigra némi frissítés rajta. Amúgy örülök h neki készülsz:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 10. Nekem időbe telik, mire el tudom olvasni. Szóval inkább jövőre, mint idén, de akkor írok róla. Az a "jövőre" az már idén van:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Ebben tökéletesen igazad van Csak sajnos kicsit sok a munka idebent, mint év elején mindig Otthon még csak készülőben van a gépem, és a net, így korlátozva vagyok egyelőre. Arra gondoltam, hogy kinyomtatok belőle naponta néhány oldalt, hazaviszem, és otthon olvasom el. Már filóztam ezen, de egyre inkább meggyőződöm róla, hogy ez lesz a megoldás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Akkor legaláébb naponta olvashatsz valamit ami talán kedvedre lesz:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 11. Ebben tökéletesen igazad van Csak sajnos kicsit sok a munka idebent, mint év elején mindig Otthon még csak készülőben van a gépem, és a net, így korlátozva vagyok egyelőre. Arra gondoltam, hogy kinyomtatok belőle naponta néhány oldalt, hazaviszem, és otthon olvasom el. Már filóztam ezen, de egyre inkább meggyőződöm róla, hogy ez lesz a megoldás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 12. Ez igaz Viszont az alapján, amit tegnap este beszéltünk öcsémmel, talán egy hét múlva lesz otthon gépem !!!!! :D Már megvan a fele, napokon belül megveszi a többi részét, aztán összedobjuk. Azt hiszem, kiiraton cd-re, és gépen olvasom el, de a lényeg ugyanaz marad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Január 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 12. Ez igaz Azt hiszem, kiiraton cd-re, és gépen olvasom el, de a lényeg ugyanaz marad És addig? Szvsz egy hétig olvasgathatsz napi pár oldal kedvcsinálót, aztán zutyuneki ha lesz géped... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. A kampányidő után Kalibiék ismét munkába álltak. Vadiúj verzió a krande.freeweb.hu -n! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Ez már ki is van javítva??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 2. Ez már ki is van javítva??? Azt nem mondtam.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. (szerkesztve) - Hát ezért színezek én? Szerkesztve: 2006. Május 3. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. - Hát ezért színezek én? Színezel? O lyan aktívan, h attól már előrehaladott lelkifurdalásomnak kéne lenni? Na jó, egy kezdődő kis furdalásocskám már van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Helyes Majd színezek is, ha kijavítod, amit eddig kiszíneztem. Hat hét múlva már annyi szabadidőm lesz úgyis, hogy azt sem tudom, mihez kezdjek vele... na jó, tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 3. annyi szabadidőm lesz úgyis, hogy azt sem tudom, mihez kezdjek vele... na jó, tudom. Már majdnem kezdtelek sajnálni:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.