Ugrás a kommentre

Krande fan-fiction irományai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
(így történt, hogy mégsem raktam még föl.... na mindegy, kérjkétek el egymástól:D

Ha valakinek kellenek, nálam is jelentkezhet értük. Ha minden igaz, du vagy este fenn leszek.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Megkésve bár.....

Még jó, hogy belenéztem az első írásba is, mert nekem az is hiányos volt eredetileg.

Inkább spoilerbe írom.

Na szóval még mindig nagyon tetszik, rendkívül szórakoztató :) Viszont a leíró részeket nem mindenhol értem. Úgy értem, hogy nem teljesen világos mindig, hogyan és mi történt. Pl. a Halállány első oldalán a fészeres rész. Másodszorra sem igen tudtam kigabalyodni belőle. Na de volt egy rakat kifejezés meg mondat, szöveg, beszólás és a többi, ami meg haláli jó volt, jókat mosolyogtam rajta, be is másolom ide őket:

-Legközelebbi főgonoszom egy világ romba döntésére készülő producer lesz – fogadkozott Rid. -Mikor jön az a liba aki Windet játssza?

-Ha rám gondol, én már itt vagyok vagy egy órája – hallatszott a távolból.

-Nocsak, de csinosnak tetszik lenni, signorina!

-Sigourney.

Minden intelligens állatot kezelhetővé szelídít, komolyan. Mondja, akkor maga szerint önnel miért nem boldogul?

citromlébe áztatott mozzarelláért bármire hajlandó

-A whiskey miatt. Nézd, már csak félig van…

-Te ittad meg.

kenyér- és beefsteak-adója kedvében

Átugrotta… nagyrészt. (hehe, ez ismerős :D)

-Mi folyik itt?

-Víz- sóhajtotta a kamerás.

Mark, hogy biztos távolságban maradjon a vörös szőrű jószágtól, tett két lépést hátra. Aztán csobbant.

-Hogy micsodát? Horrort?

Mark Bundshire anyai örömök elé nézett

Olyan műszerek külső felét látta kényelmetlen közelségből, amiknek még a nevét sem akarta tudni.

Ha szimplán duplát látnék, az azt jelentené, hogy nem másnapos vagyok, hanem aznapos.

-Én vagyok az ap…. anyja, vagy mi. Úgyhogy én döntök, ugye?

-Szerintem igazán elintézhetnél neki egy hozzá illő szerepet, apa – kezdett lobbizni a tízéves. Carter megvakarta a fejét, és hosszas egyeztetésbe kezdett Markkal. Végülis, csak a fél forgatókönyvet kellett újraíratni, és bőven volt kéznél jelentkező. Mire az utolsó szelet is elfogyott, nem csak Michaela, de Carrie is elégedett lehetett a szerepével.

Ha azt mondod, bízzuk a kölykökre a díszletet, rendben van. Legalább élethűbben lesz minden romos.

-És a rakodógép?

-Befogjuk kelléknek

kiölthetőbbik fogsorával elragadta a gyümölcsöt

Sigourney és Michaela szambázott be a terembe, méghozzá szó szerint. Mindkettőjük lelkesen ropta a táncot, méghozzá tökéletes összhangban. Egy kósza hangmérnök még megfelelő zenéről is gondoskodott.

-Na nem, sajnálom, de ezt már nem fogjuk belepréselni a filmbe – rázta a fejét James.

Nyikorgás volt a válasz, talán betudhatjuk jóindulatú kiröhögésnek.

–Hol a rakodógép?

-Romokban.

-Szerteszét.

Ha már szerep szerint királynő, akkor a bátyókái tartsák mindezt tiszteletben!

Meg ne merjen nélkülem halni!

-Erre is csak egy alienért vagyok hajlandó – közölte Cole, amikor biztonságban földet ért. Aztán fölnézett, észrevette a kosárgyűrűt, belegondolt, hogy milyen magasan egyensúlyozott ő egy alien csukott nyelvén, és jobbnak látta elájulni.

Az utómunkálatok sem haladtak olyan jól, ahogyan tervezték. Burke halála szőrén-szálán eltűnt.

És legfőképp, hogy milyen büszke Michaela, aki a kellemes egyenlítői hőségben sorra rakta épp a tojásait a vadorzók tábora körül.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hát ott annyi történt, hogy Ralf lerakott pár tojást, amibe két koca betörő belefutott. Aztán Mark meg megnézte hogy hova lehetett a két betörő, így ugrott rá Michaela. Csak Ralf észrevette hogy a gazdi arctámadót növesztett és sürgősen elrohant segítségért.

Úgy értem, hogy nem teljesen világos mindig, hogyan és mi történt. Pl. a Halállány első oldalán a fészeres rész. Másodszorra sem igen tudtam kigabalyodni belőle.
Szerkesztve: - Ody Mandrell
Szóval ezek a kedvenc jelenetek, vagy ez az amit nem értesz? :)

Ezek a kedvencek :) És köszi a lenti magyarázatot. Érdekes az avatarod :D

Szerkesztve: - MissKarrde

Egy kis novellácskám, Star Wars EU témában:)

Kamino

Ahhoz igazán fölösleges volt kinéznie az ablakon, hogy rájöjjön: esik. Zuhog. Rendíthetetlenül. Állandóan. A villámok fénye dobta föl egyedül a monoton felhőszakadást, a legváratlanabb helyeken és időben véve fel a harcot a kinti majdnem-sötétséggel.

Belül sem volt változatosabb: a saját ízlésének megfelelően lakosztályát mindössze néhány bútor, holovetítő, és egy adag halsaláta jellemezte. Meg a jegyzetei, részint saját feljegyzések, részint a mintaegyedének a hagyatéka.

Kényelmesen leült a szinte már trónusra emlékeztető székbe, és azon töprengett, hogy miért nem mehet már haza. Persze hogy idő, amíg elbírálják a kérvényét? De hát mit kell azon elbírálni? Klón! Csak egy klón! Semmi felelősség nem terheli azért, amit a mintaegyede annak idején elkövetett. Hogy a helyében ő is ezt tette volna, részletkérdés.

A másik gondolat, ami foglalkoztatta, hogy miért nem keresi senki. Na persze, egy Spaarti-hengert a Galaxisban szinte akárhol el lehet rejteni, de a kaminói klónozási eljárás az, amivel tíz évbe telik a kifejlett klón előállítása. Tíz év, világosan megmondta a mintaegyed. Na persze, az is igaz, hogy a Kamino alaposan lent van a térképről, és hogy amióta a Birodalom megtalálta magának a Spaarti-technológiát, ez a viharbolygó már senkit nem érdekel. Ideális hely arra, hogy a klón a lehető legnagyobb biztonságban nőjön fel, ez sem utolsó szempont, ha a mintaegyed gyilkosság áldozata lett. Márpedig pontosan ez történt.

Ránézett a halsalátára, hátha ettől megjön a kedve. Evett egy pár falatot, de aztán inkább a vetítő felé fordult. Jobban érdekelte, hogy mi történik a Galaxisban.

A HoloNet éppen a legendás Thrawn főadmirális állítólagos visszatéréséről számolt be.

-Hogy mik meg nem történnek ? vonta fel kékesfekete szemöldökét.

Szerkesztve: - Darth Krande

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.