Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 10. Jaja, csak erősen ajánlott a lecsó. Fábryt meg inkább hadjuk, nem akarok egész éjjel hányni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 11. Fábry régen szuperjó volt...mindig megnéztem...de most már egyjóideje el sem tudom, viselni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 11. (szerkesztve) ÉN szeretem Fábryt, bár már régen láttam a TV-ben. Donát Szerkesztve: 2006. Július 11. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Vissza vagyok Akkor el is kezdek visszaolvasni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Gyerekként jó volt. Gyakorlatilg a strandoláson és a pecezásonk kívül, semmit nem lehet csinálni. Valahogy úgy. Még a Tisza is használhatatlan mostanság, így jobbára csak strandoltunk és semmittettünk. Nem is bírtuk végig, mert egy nappal előbb hazajöttünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Ebből már leszűrhető, hogy a világ legrosszab kajájának tartom a karfiol különböző feldolgozásai mellett Végre valaki, aki utálja a karfiolt rajtam kívül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. WB Miss Karrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Nyáron szinte csak azt eszek. Egyszerűen imádom! Főleg ha méreg erős. Legyen erős, de ne méregerős. Remélem, azóta megoldódott a lecsófőzési mizéria Adhatok még tippet, ha kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. WB Miss Karrde! Hali Neked is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. De jó újra látni Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Végre valaki, aki utálja a karfiolt rajtam kívül Karfiol.Blöá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. De jó újra látni Donát Köszi Már hiányom volt a fórum után Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Karfiol.Blöá! Szívemből szólsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Ja, blöáááá Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Hali Neked is Hello újra itt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. (szerkesztve) hug.gif Hello újra itt! icon3.gif Látom, nem nagyon rajongtok a karfiolért Helyes! Szerkesztve: 2006. Július 15. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Adhatok még tippet, ha kell. Majd eljössz és sütsz nekem. Karfiol rulez!!! Imádom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Lecsót? Azt nem főzni szokták? Karfiol? Jézusom... bár mondjuk biztos nagyon egészséges Szal sokáig fogsz élni, Ody! Szerencsénkre! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Lecsót? Azt nem főzni szokták? Nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. De Anyám szerint, aki meg remek szakács Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Akkor szolnokon főzik, felénk sütik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Sztem főzni szokták, de mindegy . Mivel nem megsütöd, hanem megfőzöd.Van különbség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Mennyi szakács van itt. A hagymát is megfőzöd bakker? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Talált süllyedt Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Majd eljössz és sütsz nekem. Karfiol rulez!!! Imádom! Sütni? Inkább főzni Messze is laksz, meleg is van, így menjek felétek? Hehe, pedig jövő héten lehet, hogy menni fogok kis városkádba (haverom is szabin lesz én is egész jövő héten, talán leugrom hozzájuk, épp ma dumáltunk róla, hogy végre talizni kellene) Még jó, hogy legalább a lecsót szereted, mert legalább van valami közös az SW-n kívül, amit mindketten szeretünk (Még jó, hogy a karfiolos lecsót még nem találták fel.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Én is észrevettem, hogy kevés dologban egyezünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Azért még nem tagadod le, hogy ismersz, ugye? Ceglédi legrégebbi országos haverommal is alig egyezünk meg bármiben, mégis haverok vagyunk, mert attól még bírjuk egymást Még egy eszembe jutott, a halálbüntetés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Az ellentétek vonzák egymást, nem tudtad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 15. Rémlik valami ilyesmi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.