Hozzászólás ideje: 2006. Július 10.19 éve Jaja, csak erősen ajánlott a lecsó. Fábryt meg inkább hadjuk, nem akarok egész éjjel hányni.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 11.19 éve Fábry régen szuperjó volt...mindig megnéztem...de most már egyjóideje el sem tudom, viselni.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 11.19 éve ÉN szeretem Fábryt, bár már régen láttam a TV-ben. Donát Szerkesztve: 2006. Július 11.19 éve - Csabai Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Gyerekként jó volt. Gyakorlatilg a strandoláson és a pecezásonk kívül, semmit nem lehet csinálni. Valahogy úgy. Még a Tisza is használhatatlan mostanság, így jobbára csak strandoltunk és semmittettünk. Nem is bírtuk végig, mert egy nappal előbb hazajöttünk
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Ebből már leszűrhető, hogy a világ legrosszab kajájának tartom a karfiol különböző feldolgozásai mellett Végre valaki, aki utálja a karfiolt rajtam kívül
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Nyáron szinte csak azt eszek. Egyszerűen imádom! Főleg ha méreg erős. Legyen erős, de ne méregerős. Remélem, azóta megoldódott a lecsófőzési mizéria Adhatok még tippet, ha kell.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Végre valaki, aki utálja a karfiolt rajtam kívül Karfiol.Blöá!
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve hug.gif Hello újra itt! icon3.gif Látom, nem nagyon rajongtok a karfiolért Helyes! Szerkesztve: 2006. Július 15.19 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Adhatok még tippet, ha kell. Majd eljössz és sütsz nekem. Karfiol rulez!!! Imádom!
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Lecsót? Azt nem főzni szokták? Karfiol? Jézusom... bár mondjuk biztos nagyon egészséges Szal sokáig fogsz élni, Ody! Szerencsénkre! Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Sztem főzni szokták, de mindegy . Mivel nem megsütöd, hanem megfőzöd.Van különbség.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Majd eljössz és sütsz nekem. Karfiol rulez!!! Imádom! Sütni? Inkább főzni Messze is laksz, meleg is van, így menjek felétek? Hehe, pedig jövő héten lehet, hogy menni fogok kis városkádba (haverom is szabin lesz én is egész jövő héten, talán leugrom hozzájuk, épp ma dumáltunk róla, hogy végre talizni kellene) Még jó, hogy legalább a lecsót szereted, mert legalább van valami közös az SW-n kívül, amit mindketten szeretünk (Még jó, hogy a karfiolos lecsót még nem találták fel.)
Hozzászólás ideje: 2006. Július 15.19 éve Azért még nem tagadod le, hogy ismersz, ugye? Ceglédi legrégebbi országos haverommal is alig egyezünk meg bármiben, mégis haverok vagyunk, mert attól még bírjuk egymást Még egy eszembe jutott, a halálbüntetés
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.