Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Dzséjt, MissKarrde: Köszi, hogy felrakjátok a képeket. Tenel Ka: Már megint az a csúnya shoti jut eszembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Az nem derül ki, hogy a közelben van-e bölcsi. Azt írta, hogy mivel nincsenek bejelentve, így a közelbe nem tudnak menni.Ez még nem jelenti szerintem azt, hogy ott nincs. Ha meg van, akkor csak valami kamu címre be kell jelenteni és kész. Épp ezen bukott meg a védőnő. Kimentek ellenőrizni, és nem lakott ott életszerűen a család. (és valamelyik bölcsis társ anyukája jelentette fel a dolgot. Ha lehetne, bejelentettném magam Hidd el, ez volt az első, ami eszembe jutott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Én ezt nem értem....Ahol laktok ott nincs bölcsi, hogy 50 percnyire kelljen a gyerkőcöt vinni? Ha van, akkor miért nem oda viszed? Egy ismerős is a munkahelye közelében lévő bölcsibe vitte a gyerkőcöt, hogy a közelében legyen, majd bejelentette a gyereket egy fantom címre és kész. A velünk szembe lévő házban is elvileg 7 cigó él, mert hivatalosan oda jelentették be magukat, miközben a tulajék nem tudtak róla... Lentebb írtam, mi volt a csepeli védőnőknél. Most mondta a védőnőm, hogy náluk is volt egy, ők sem kockáztattják a munkájukat. És nem is kérem, ha ennyire necces a helyzet. Pedig ha kérném, talán még meg is tette volna, mert már azelőtt jóbarátnőm volt, hogy a védőnőnk lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Nah, megoldás lesz, de nem lesz egyszerű. Ideiglenesen, és fű alatt "hivatalosan" anyósnál lakunk. Tavasszal meg ténylegesen oda költözünk. Most már nem költözök, hideg és egyebek. Meg kell némi kiegszítés a félretett pénzhez, ha kell 2-3 havi előleg. Előnye meg az, hogy onnét automatikusan tud a bölcsi melletti oviba tovább menni. Hát ez van, nincs lehetetlen dolog, csak néha eszem megáll. Sógornőm épp most mondta, hogy az 1 gondozóra eső gyereklétszámot fel akarják emelni 12-ről 16-ra. (az ideális egyébként a És gondoljátok el, 2-3 éves kicsikből 12 is sok, nemhogy a 16. (kisfiam kitesz kettőt is, Tinka tanú rá!) Mert így ugye nem kell új bölcsiket nyitni, inkább zsúfoljuk őket össze, mint a heringeket a konzervbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. (szerkesztve) Tenel Ka: Már megint az a csúnya shoti jut eszembe.A shotival csak az a baj, hogy akkor mindenki azt használná...az erőszak csak erőszakot szül. Szerkesztve: 2009. November 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. A shotival csak az a baj, hogy akkor mindenki azt használná...az erőszak csak erőszakot szül.Fír lícc tu engör, engör lícc tu hét, hét lícc tu száfföring! Tenel Ka: Így már értem és sajnálom Viszont az jó, hogy meg tudtátok oldani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. (kisfiam kitesz kettőt is, Tinka tanú rá!) Hajaj De attól egy tündér kölyök, csak éppen ilyen korszakát éli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Fír lícc tu engör, engör lícc tu hét, hét lícc tu száfföring! Tenel Ka: Így már értem és sajnálom Viszont az jó, hogy meg tudtátok oldani Köszike! Tudod mi a vicc? Az, hogy van olyan, aki már pocakosan megy kérni a gyerek felvételét a bölcsibe, hogy egy év múlva biztosan legyen hely. És ez az igazán durva. Én még így is örülök, mert tutira van helye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. A shotival csak az a baj, hogy akkor mindenki azt használná...az erőszak csak erőszakot szül. Az nem lenne fair. Shoti csak nálam lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. (szerkesztve) Köszike! Nem hagytam annyiban, nem szokásom elsőre feladni, csak annyira mérges lettem . Kisfiam normális háttérrel van, rendszeresen látta orvos, védőnő, vittem külön megnézetni Pető intézetbe, mikor azt hitték, kicsit merev az izomzata (szerencsére semmi gond nem volt vele). Nehogy már a lakcímen bukjunk el! De hát a lényeg hogy megoldódik. Csinálunk majd kisfilmet, és berakom majd a linket, hpgy lássátok, hogy fest a kis gazfickóm! És ami még érdekes: Van olyan, aki már pocakosan megy kérni a gyerek felvételét a bölcsibe, hogy egy év múlva biztosan legyen hely. És ez az igazán durva. Én még így is örülök, mert tutira van helye. Szerkesztve: 2009. November 17. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Az nem lenne fair. Shoti csak nálam lenne. Igazából nem gondolnám, hogy te bárkit lelőnél! Ez valahogy nem fér össze a bennem rólad kialakult képpel!. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Igazából nem gondolnám, hogy te bárkit lelőnél! Ez valahogy nem fér össze a bennem rólad kialakult képpel!. :) Természetsen nem.Idegen tőlem az emberölés.El nem tudom képzelni, hogy valaki képes lenne erre.Ez a shotis dolog ikább azt jelzi, hogy mennyire bosszant ez a dolog.Persze álszent sem vagyok.A nagyon gonosz emberekért nem szólnék egy szót sem ha felkötnék őket.De én nem tenném meg.Egyetlen egy esetben ölnék.A családom és a barátaim védelmében. Amúgy örülök, hogy jó véleménnyel vagy rólam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Tudod mi a vicc? Az, hogy van olyan, aki már pocakosan megy kérni a gyerek felvételét a bölcsibe, hogy egy év múlva biztosan legyen hely. Nálunk is ez megy, a 12000 fős városunkra akad 25-20 bölcsődei hely. Jó is, hogy van helyetek, de attól még macera lesz az ismételt költözés emiatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Remélem mindenki hallgatja az utolsó Pirítóst és Bumerángot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Na jó muszáj kiírnom kicsit magamból, hogy bármennyire is kemény csávó vagyok ...én azért megkönnyeztem itt a végét a két rádiónak. Mindenkinek mást jelentett, gondolom sokaknak semmit, de én pl minden reggel rájuk keltem és ők tették számomra jobbá a hétköznapokat. Remélem nem sokáig maradnak csendben és újra lehet majd hamarosan őket hallani. Na csak ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Holnap a Fábryban a műsorvezetőik lesznek. Mondjuk azért érdekes, hogy csak ezek a műsorokkal foglalkoznak, és azért valljuk be a zenék hiánya azért komolyabb eset. És amint hallottam annak idején ez a két rádióadó se a tisztesség útját jutott a frekvenciához. No majd megláttjuk mi lesz ebből, igaz az utóbbi időkbe én nem sok rádiót hallgatok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. ná-ná-ná Hát igen, egy korszak (23 év) most lezárul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Remélem mindenki hallgatja az utolsó Pirítóst és Bumerángot! Nem Egyrészt nem igazán a kedvenceim a beszélgetős műsorok, másrészt a melóhelyen nincs igazán választás, ott hallgatják, de pont a mi asztalunknál nem igazán hallani a szöveget, csak a mormogást a háttérben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Már kevesebb mint 1 óra Most búcsúznak el a műsorvezetők Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Már kevesebb mint 1 óra Most búcsúznak el a műsorvezetők Én is hallgatom és nagyon meg vagyok hatódva.Aranyosak nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. én danubot hallgattam éjfélig, utána elég nehezen aludtam el... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. No mindjárt körbe megyek, hogy mi szól errefelé most. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Én is hallgattam még azután mindkét rádiót, hát szomorú volt Sajnos a folyamatos kapcsolások miatt nem tudom melyik adó adta le, de az durva volt, hogy az első szám a Tankcsapda-Menyország Tourist volt a másikon pedig valami évezred előtti zene ment le először. Reggel automatikusan kapcsolom be a Danubius helyén lévő Classicot és néztem egy nagyot, a szűz Szani gyerek meg Argyelán Kriszta beszélgetet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Az utolsó percek, Rákóczi egy nagy arc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Elvből nem hallgatom most a class fm-et meg a Neo-t se...de ha lesz rajta újra pirítós akkor mindenképpen! Én reggel netről hallgattam slágert azt kész... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Én se fogom őket hallgatni, csak kíváncsi voltam mit nyomnak és kik Viszont este nézni Fábryt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Én se hallgatom őket, ha éppen nincs CR88, akkor jöhet a Juventus Vagy keresek a neten valami adót Most, hogy megduplázták a sávszélességem, van ám itt mindenre lehetőség Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Nagyon jó volt tegnap este a Fábry. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Class rádió reggeli műsorvezetői lettek Balázsék http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2009/11/...nel_folytatjak/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Ááá sírok! Nagyon király! Azt már tegnap óta tudom, hogy Balázs-t felvették az a Class-hoz, de akkor most már ott van Vadon és Feri is! Köszi Phobos a hírt, remélem igaz is, amit a Bors ír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.