Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Új, kísérleti oktatás, csak hímeknek! Oan nincs! Itten csak gyönyörű, talajtornász testű, gumihajlékonyságú, hat-nyolc nyelven akcentus nélkül beszélő, mestergyilkos, beszivárgó hapan kémcsajok vannak! És pontosan tudják hogy én vagyok a hapan vezérkari főnök! És mivel én vagyok a Hapan vezérkari főnök, tudtommal nem engedélyeztem ilyen férfi-infiltrator központot!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Oan nincs! Itten csak gyönyörű, talajtornász testű, gumihajlékonyságú, hat-nyolc nyelven akcentus nélkül beszélő, mestergyilkos, beszivárgó hapan kémcsajok vannak! És pontosan tudják hogy én vagyok a hapan vezérkari főnök! És mivel én vagyok a Hapan vezérkari főnök, tudtommal nem engedélyeztem ilyen férfi-infiltrator központot!!! Nem is, ezt a nejed engedélyezte! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Nem is, ezt a nejed engedélyezte! Namajd én meg jól visszavonom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Mit nektek bőrkorbács! Palacsintasütő!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Zajlik a házasélet Ken unokáméknál... Látom DON, te is jól szórakozol. Már csak Erato hiányzik, és nálatok is indulhatna a műsor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Nem a saját gépe, a sulié. Vírusírtó meg nincs rajta, ezt elfelejtettem mondani A ívírussal csak mi találkozunk, mikor itthon betesszük a pendrive-ot Mi lenne, ha esetleg egyet telepítenétek rá? Vannak jó ingyenesen leszedhető vírusirtó progik. Jobb lenne inkább megtenni ezt a szívességet a sulinak, mint hogy az anyagokon keresztül fertőzze mások gépét is Hétvégére mindenki készüljön annyi ruhával, hogyha egy farkas megenné, utána a farkas egy hétig rongyot sz**. Piszok hideg lesz, szerintem december leghidegebb két napja, nappal -10, éjjel -18. Valami ilyet láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Már csak Erato hiányzik, és nálatok is indulhatna a műsor. Jesszus, ilyet kívánni Akkor aztán lenne nemulass Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hétvégére mindenki készüljön annyi ruhával, hogyha egy farkas megenné, utána a farkas egy hétig rongyot sz**. Piszok hideg lesz, szerintem december leghidegebb két napja, nappal -10, éjjel -18. Valami ilyet láttam.Na ilyenkor sajnálom a lányokat, akiknek 19-én és 21-én vizsgázniuk kell egy oktatónál, aki régi felfogású és szerinte a lányok úgy vannak elegánsan felöltözve, ha szoknya van rajtuk. (=> lányoknak szoknya viselése kötelező)Szerintünk (fiúk) igaza van, tudja az öreg, hogy mit tesz jót egy férfi szemnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Piszok vagy Aztán szegények jól felfáznak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Piszok vagy Aztán szegények jól felfáznak Majd felmelegítjük őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Zajlik a házasélet Ken unokáméknál... Látom DON, te is jól szórakozol. Már csak Erato hiányzik, és nálatok is indulhatna a műsor. Jaj ne is mond! A pokol szabadulna el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Majd felmelegítjük őket Nem felmelegíteni kell őket, hanem már eleve melegen tartani út közben is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Nem felmelegíteni kell őket, hanem már eleve melegen tartani út közben is Okké, mézespálesz az jó melegítő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Okké, mézespálesz az jó melegítő? Vajon szóbeli vizsga lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Ha már Eratónál tartunk, ki kell mondanom! HÚSIKALEVESKE!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Ha már Eratónál tartunk, ki kell mondanom! HÚSIKALEVESKE!!! :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. matek szakon hova gondolsz? Naná, hogy szóbeli. Illetve a 2 keveréke. Van egy egyórás beugró aztán akinek nem lett 5-ös a beugrója, az megy szóbelizni. Írásbeli csak évvégén van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hova gondolnék? Nem tudhatom, hogyan vizsgáztok Ha lesz szóbeli, akkor a pálesz nem jó melegítő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Ha lesz szóbeli, akkor a pálesz nem jó melegítő De ha a vizsgáztatónak is adunk belőle, még automata 5-ös kinézhet. Hm... mondasz valamit Szegény vizsgáztatók, biztos fáznak, kell nekik egy kis folyékony gyógyszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Gondolod, hogy egy ilyen régimódi tanárt meg lehet környékezni pálinkával? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Gondolod, hogy egy ilyen régimódi tanárt meg lehet környékezni pálinkával? Mint a szél Ha már a 2 hete disznótorban volt és a múlt héten óra közben nyomatta magába a hurkát, szerintem egy jó kis páleszt simán elfogad Majd szólok a kémiásoknak, dobjanak már egy kis páleszt, a laborba jobb páleszt tudnak összedobni, mint bárhol máshol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Egy próbát mindenesetre megér Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Ha már Eratónál tartunk, ki kell mondanom! HÚSIKALEVESKE!!! Egyem meg a vacsoráját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Mi lenne, ha esetleg egyet telepítenétek rá? Vannak jó ingyenesen leszedhető vírusirtó progik. Jobb lenne inkább megtenni ezt a szívességet a sulinak, mint hogy az anyagokon keresztül fertőzze mások gépét is Hétvégére mindenki készüljön annyi ruhával, hogyha egy farkas megenné, utána a farkas egy hétig rongyot sz**. Piszok hideg lesz, szerintem december leghidegebb két napja, nappal -10, éjjel -18. Valami ilyet láttam. No problem.Forralt bor minél több.Meg pár sör.Meg egy-két Jager.Ezek-után senki sem fog fázni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. No problem.Forralt bor minél több.Meg pár sör.Meg egy-két Jager.Ezek-után senki sem fog fázni. Az biztos De ha jól felöltözünk, akkor sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Az biztos De ha jól felöltözünk, akkor sem Én sajnos fázós vagyok. Ha 5 bunda lenne rajtam, akkor is vacognék! De talán a lelkesedés... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Szerencsére azért olyan sokat nem kell majd kint vacognunk Nekem este a haza út lesz necces, de tényleg jól felöltözöm majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Ha már Eratónál tartunk, ki kell mondanom! HÚSIKALEVESKE!!! Jaja! Garantáltan utolsó vacsi? Most, hogy ismét felmerült a Dinasztia témája, megnéztem a családfát, és hát akad benne egy-két tűzről pattant, veszélyes menyecske... (Krande, Karrde, Tenel Ka, Orki, Erato, Lara, hogy csak azokat említsem, akikkel már legalább fórumon összefutottam. ) Erről jut eszembe: Pildi még nem tagja a Dinasztiának. Nem házasítjuk be? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Jöhet Nálunk nincsenek nyámnyila csajok, csak hogy tudd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Jajj, sosem igazodom el az embereken. Barátosnőmnek annyiszor meséltem az Avatarról, de csak fanyalgott. Most mondtam egy beszélgetésben - mellékesen - hogy huszadikán nézem. Erreő: Szólhattál volna! Grrrr! De nem baj! Ha még akarja, elmegyek vele is! Még egy ok a mozira! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.