Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Új, kísérleti oktatás, csak hímeknek! :D

Oan nincs! Itten csak gyönyörű, talajtornász testű, gumihajlékonyságú, hat-nyolc nyelven akcentus nélkül beszélő, mestergyilkos, beszivárgó hapan kémcsajok vannak! És pontosan tudják hogy én vagyok a hapan vezérkari főnök! És mivel én vagyok a Hapan vezérkari főnök, tudtommal nem engedélyeztem ilyen férfi-infiltrator központot!!! :(

Hozzászólás ideje:
Oan nincs! Itten csak gyönyörű, talajtornász testű, gumihajlékonyságú, hat-nyolc nyelven akcentus nélkül beszélő, mestergyilkos, beszivárgó hapan kémcsajok vannak! És pontosan tudják hogy én vagyok a hapan vezérkari főnök! És mivel én vagyok a Hapan vezérkari főnök, tudtommal nem engedélyeztem ilyen férfi-infiltrator központot!!! :(

Nem is, ezt a nejed engedélyezte! :D

Hozzászólás ideje:
Nem a saját gépe, a sulié. Vírusírtó meg nincs rajta, ezt elfelejtettem mondani :(

A ívírussal csak mi találkozunk, mikor itthon betesszük a pendrive-ot :P

Mi lenne, ha esetleg egyet telepítenétek rá? Vannak jó ingyenesen leszedhető vírusirtó progik. Jobb lenne inkább megtenni ezt a szívességet a sulinak, mint hogy az anyagokon keresztül fertőzze mások gépét is :D

Hétvégére mindenki készüljön annyi ruhával, hogyha egy farkas megenné, utána a farkas egy hétig rongyot sz**. Piszok hideg lesz, szerintem december leghidegebb két napja, nappal -10, éjjel -18. Valami ilyet láttam.

Hozzászólás ideje:
Hétvégére mindenki készüljön annyi ruhával, hogyha egy farkas megenné, utána a farkas egy hétig rongyot sz**. Piszok hideg lesz, szerintem december leghidegebb két napja, nappal -10, éjjel -18. Valami ilyet láttam.
Na ilyenkor sajnálom a lányokat, akiknek 19-én és 21-én vizsgázniuk kell egy oktatónál, aki régi felfogású és szerinte a lányok úgy vannak elegánsan felöltözve, ha szoknya van rajtuk. (=> lányoknak szoknya viselése kötelező)

Szerintünk (fiúk) igaza van, tudja az öreg, hogy mit tesz jót egy férfi szemnek :(

Hozzászólás ideje:
Zajlik a házasélet Ken unokáméknál... :( Látom DON, te is jól szórakozol. :lol: Már csak Erato hiányzik, és nálatok is indulhatna a műsor. :D:lol:
Jaj ne is mond! A pokol szabadulna el :P:(:D
Hozzászólás ideje:

matek szakon hova gondolsz?

Naná, hogy szóbeli. Illetve a 2 keveréke. Van egy egyórás beugró :D aztán akinek nem lett 5-ös a beugrója, az megy szóbelizni. Írásbeli csak évvégén van :(

Hozzászólás ideje:
Ha lesz szóbeli, akkor a pálesz nem jó melegítő :(
De ha a vizsgáztatónak is adunk belőle, még automata 5-ös kinézhet. Hm... mondasz valamit :D

Szegény vizsgáztatók, biztos fáznak, kell nekik egy kis folyékony gyógyszer :P

Hozzászólás ideje:
Gondolod, hogy egy ilyen régimódi tanárt meg lehet környékezni pálinkával? :(
Mint a szél :D Ha már a 2 hete disznótorban volt és a múlt héten óra közben nyomatta magába a hurkát, szerintem egy jó kis páleszt simán elfogad :P

Majd szólok a kémiásoknak, dobjanak már egy kis páleszt, a laborba jobb páleszt tudnak összedobni, mint bárhol máshol :lol:

Hozzászólás ideje:
Mi lenne, ha esetleg egyet telepítenétek rá? Vannak jó ingyenesen leszedhető vírusirtó progik. Jobb lenne inkább megtenni ezt a szívességet a sulinak, mint hogy az anyagokon keresztül fertőzze mások gépét is :D

No problem.Forralt bor minél több.Meg pár sör.Meg egy-két Jager.Ezek-után senki sem fog fázni. :D

Hozzászólás ideje:
No problem.Forralt bor minél több.Meg pár sör.Meg egy-két Jager.Ezek-után senki sem fog fázni. :D

Az biztos :D De ha jól felöltözünk, akkor sem :D

Hozzászólás ideje:
Az biztos :D De ha jól felöltözünk, akkor sem :D

Én sajnos fázós vagyok. Ha 5 bunda lenne rajtam, akkor is vacognék! :D De talán a lelkesedés...

Hozzászólás ideje:
Ha már Eratónál tartunk, ki kell mondanom!

HÚSIKALEVESKE!!! :D

Jaja! :D Garantáltan utolsó vacsi? :D Most, hogy ismét felmerült a Dinasztia témája, megnéztem a családfát, és hát akad benne egy-két tűzről pattant, veszélyes menyecske... :D (Krande, Karrde, Tenel Ka, Orki, Erato, Lara, hogy csak azokat említsem, akikkel már legalább fórumon összefutottam. :D )

Erről jut eszembe: Pildi még nem tagja a Dinasztiának. Nem házasítjuk be? :D

Hozzászólás ideje:

Jajj, sosem igazodom el az embereken. Barátosnőmnek annyiszor meséltem az Avatarról, de csak fanyalgott. Most mondtam egy beszélgetésben - mellékesen - hogy huszadikán nézem. Erreő: Szólhattál volna! Grrrr!

De nem baj! Ha még akarja, elmegyek vele is! ;) Még egy ok a mozira!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.