Hozzászólás ideje: Február 23.Feb. 23. Rangsorolásom a tavalyi "fő" képregényekről:Legacy of Vader (10/8.5) --> kellett már egy ilyen történet, remek volt, mégha 1-1 történeten gyorsan is rágtuk át magunkat. Ami negatívum, hogy bár a történetét elmesélte, viszonylag hamar véget is ért a széria.Jedi Knights (10/7.5) --> másnéven a "Qui-gon & a többiek" című képregényszéria. Szerettem olvasni, a vége lezárta a történetet, ugyanakkor ez pont az a széria volt, amit nyugodtan lehetett volna még folytatni, mert eléggé antológiaszerűen mesélt Marc. A mélypont a harmadik füzet volt, ami nyilván a látvány miatt maradandó élményt adhat, de ezen kívül nem nyűgözött le. A többi viszont remek volt.Doctor Aphra (10/6.5) --> jó volt, ezt is lehetett volna folytatni. Pláne, ahogy végetért. Aphra hozta a szokásos stílusát.Star Wars (2025) (10/4) --> jóindulattal adtam 4-est. Ez a Battle of Jakku maxiszéria folytatása volt, az ott ismert karakterek közül páran itt is feltűntek, a konfliktus viszont harmatgyenge volt. Han és Valance párosa viszont pirospont.
Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:223 napja Júniusi képregénymegjelenések a Marvel háza tájáról:Rogue One - Jyn Erso --> június 3Shadow of Maul #4 (of 5) --> június 10Galaxy's Edge - Echoes of the Empire #3 (of 5) --> június 24 Szerkesztve: Csütörtök 20:223 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:303 napja Majd az év második felében. Júliusban jön ki a Maul utolsó száma, utána valamivel pótolniuk kell, meg idővel a többit is. Bár a Marvel jelenlegi politikája alapján (ami mindenre is vonatkozik náluk, nem csak SW fronton van ez) nem hinném, hogy idén annyira változna a helyzet. Lesz 1-2 új cím még, de szerintem az idei év inkább lightos lesz.Amúgy Charles Soule következő képregényére kíváncsi vagyok. Múltkor azt mondta, hogy hamarosan bejelentik, de akkor ezek szerint csak az év második felében kapjuk meg.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.