MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 14. Köszi, már le is mentettem, és otthon nézem Hanggal mégis csak jobb lesz, még ha nem is tökéletes a minőség. És hála az Erőnek, nemsokára lépek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Nagyon jó Knight videoja, az első bő egy perc meg egyenesen fantasztikus. Jó volt nézni Nálam is csak kb. öt perc körüli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Nagyon jó Knight videoja, az első bő egy perc meg egyenesen fantasztikus. Jó volt nézni Nálam is csak kb. öt perc körüli. Természetesen a vetített filmek eredeti változatban lennének jók, de hát itt is a hangulat számít. Nem tudom mikor fog ennyi rajongó együtt japán szinkronos ep1 trailer-t nézni. Lehet, hogy csak mi értjük igazán a poénokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Egy ilyen változatot kéne egyszer összevágni: Knight videó (eredeti minőség) + ep3 főcím videók + Tibur riport a film végén Azt hiszem ez tökéletesen visszaadná az est hangulatát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Így van! Már csak a Tibur videót kellene megszerezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Reménykedjünk benne, hogy betéved egyszer ide, és felrakja. Vagy esetleg a saját topikjába Nem tud valaki emilt írni neki? Hátha megkönyörül rajtunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hogy értitek azt, hogy csak öt percig tart? Nálam kilenc perc... mondjuk én nem innen töltöttem le Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Kiírni kb. tizet ír ki a számláló, de lejátszani csak ötöt játszik le. Kb. ott van vége, ahol a kisfilmen Luke kinyitja az ajtót Hannak és az ewoknak, és elkezdenek szövegelni. Ott megáll az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Megáll? Nekem nem... végigmegy egészen addig, hogy Odyékkal az indezit terem előtt várakozunk Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Na erről az hiányzik valamiért Nem tudod esetleg felrakni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Megáll? Nekem nem... végigmegy egészen addig, hogy Odyékkal az indezit terem előtt várakozunk Donát. Nahát az lenne az igazi. Knight! Ezen a videódon miért nincs rajta? Tedd fel valahova Donát. Tibinek meg írok a topicjába, hátha egyszer erre néz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Az a baj, hogy nem, mert a feltöltés nálam csigalassú, és még adatforgalmam is van... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Milyen neted van és mekkora a file? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. (szerkesztve) Az a gond, hogy a file 122 mega, nekem meg 3 GB (és feltöltés nélkül összejön 2-2,5 giga) adatforgalom korlátozás van (Bré-Online). A feltöltési sebességet nem tudom, de mivel kezdő csomagunk van, aligha magas... ;) Donát Szerkesztve: 2006. Február 15. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Valahogy pedig jó lenne hozzájutni a teljes videóhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Hétvégén lehet, megpróbálom a yousendit-et, de biztosat nem tudok mondani. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 15. Ok, remélem sikerel jársz mert nagyon érdekele ez a bővített verzió. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Erősen szorítok azért, hogy sikerüljün Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Hú spanok, nem tudtam, hogy lemaradt a vége. Valami hiba keletkezett a feltöltés közben, mert az eredeti jó volt! Elnézést érte. Tud valaki tárhelyet, ahol egyben fel lehet rakni 120 megát? Felteszem hétvégén az eredetit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 16. Talán itt próbáld meg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Talán itt próbáld meg! Köszönöm az ötletet, bejött! Itt a teljes verzió, kipróbáltam, működik. (Tekerni is lehet benne) Ja és a link: http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=3KE13TC...9X249G083KC2NG3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Köszi Knight! Már csorog is lefelé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Ez mi? premier, premier-hangulat, vagy Tibur szereplése? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Premier hangulat, Tibur nélkül. Látható, ahogy kardoztok. Dzséjt elég jól forgatja a kardot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Nem boldogulok ezzel a yousendittel Rákattintok a linkre, de fogalmam sincs, hogyan tovább Kész vagyok tőle teljesen, de sajna még nincs túl nagy gyakorlatom ebben, az a baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Nem boldogulok ezzel a yousendittel Rákattintok a linkre, de fogalmam sincs, hogyan tovább Kész vagyok tőle teljesen, de sajna még nincs túl nagy gyakorlatom ebben, az a baj. Nekem sem megy, pedig nem nyúltam hozzá. Ha rákattintasz elméletileg ott a link rögtön. Ody, nem 1 hétig kéne ott tartaniuk a fájlt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Úgy látom a site általánosságban hibás. Szerintem várni kéne egy kicsit... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Köszönöm szépen, akkor majd később még próbálkozom vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Remélem Ody neked minden megvan, mert nekem semmit sem sikerült letölteni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Érdekes, mert nekem se jön be a link (az oldal igen). Elvileg egy hétig legalább fent kellene hagyniuk, jól tudod knight! Szisz: Nekem minden megvan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.