Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Köszi, már le is mentettem, és otthon nézem :) Hanggal mégis csak jobb lesz, még ha nem is tökéletes a minőség. És hála az Erőnek, nemsokára lépek :)

Hozzászólás ideje:
Nagyon jó Knight videoja, az első bő egy perc meg egyenesen fantasztikus. Jó volt nézni :) Nálam is csak kb. öt perc körüli.

Természetesen a vetített filmek eredeti változatban lennének jók, de hát itt is a hangulat számít. Nem tudom mikor fog ennyi rajongó együtt japán szinkronos ep1 trailer-t nézni. Lehet, hogy csak mi értjük igazán a poénokat :)

Hozzászólás ideje:

Egy ilyen változatot kéne egyszer összevágni:

Knight videó (eredeti minőség) + ep3 főcím videók + Tibur riport a film végén

Azt hiszem ez tökéletesen visszaadná az est hangulatát.

Hozzászólás ideje:

Reménykedjünk benne, hogy betéved egyszer ide, és felrakja. Vagy esetleg a saját topikjába :)

Nem tud valaki emilt írni neki? Hátha megkönyörül rajtunk :)

Hozzászólás ideje:

Kiírni kb. tizet ír ki a számláló, de lejátszani csak ötöt játszik le. Kb. ott van vége, ahol a kisfilmen Luke kinyitja az ajtót Hannak és az ewoknak, és elkezdenek szövegelni. Ott megáll az egész.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Megáll? Nekem nem... végigmegy egészen addig, hogy Odyékkal az indezit terem előtt várakozunk

Donát.

Nahát az lenne az igazi. Knight! Ezen a videódon miért nincs rajta? Tedd fel valahova Donát.

Tibinek meg írok a topicjába, hátha egyszer erre néz. :)

Hozzászólás ideje:

Az a gond, hogy a file 122 mega, nekem meg 3 GB (és feltöltés nélkül összejön 2-2,5 giga) adatforgalom korlátozás van (Bré-Online). A feltöltési sebességet nem tudom, de mivel kezdő csomagunk van, aligha magas... ;) ;)

Donát

Szerkesztve: - Csabai Donát

Hozzászólás ideje:

Hú spanok, nem tudtam, hogy lemaradt a vége. Valami hiba keletkezett a feltöltés közben, mert az eredeti jó volt! Elnézést érte.

Tud valaki tárhelyet, ahol egyben fel lehet rakni 120 megát? Felteszem hétvégén az eredetit.

Hozzászólás ideje:

Nem boldogulok ezzel a yousendittel :lol: Rákattintok a linkre, de fogalmam sincs, hogyan tovább :) Kész vagyok tőle teljesen, de sajna még nincs túl nagy gyakorlatom ebben, az a baj.

Hozzászólás ideje:
Nem boldogulok ezzel a yousendittel :lol: Rákattintok a linkre, de fogalmam sincs, hogyan tovább :) Kész vagyok tőle teljesen, de sajna még nincs túl nagy gyakorlatom ebben, az a baj.

Nekem sem megy, pedig nem nyúltam hozzá. Ha rákattintasz elméletileg ott a link rögtön.

Ody, nem 1 hétig kéne ott tartaniuk a fájlt?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.