Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Érdekes, mert nekem se jön be a link (az oldal igen). Elvileg egy hétig legalább fent kellene hagyniuk, jól tudod knight! Szisz: Nekem minden megvan. Akkor gazdag vagy és nincs szükséged semmire... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Lehet hogy hibás a link Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Akkor gazdag vagy és nincs szükséged semmire... De valamire igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Lehet hogy hibás a link Nem hibás, én tegnap leszedtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Nem hibás, én tegnap leszedtem. Akkor egy szemét a szerver Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Nem hibás, én tegnap leszedtem. Azóta sok minden történhetett. Ma senkinek sem ment Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Tegnap nekem is sikerült leszedni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Egyébként a premier előtti opercekben már igen csak kómásan álldogálok a bejárat előtt. Megviselt a várakozás izgalma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Nekem nem csorog:( állandóan bétázni akar velem, mondom a maulcímem+jelszavam, erre megkérdezi h kinek és mit akarok küldeni:( Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Nekem nem csorog:( állandóan bétázni akar velem, mondom a maulcímem+jelszavam, erre megkérdezi h kinek és mit akarok küldeni:( Szerintem már törölték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Nagy szemétség, hogy törölték, mert 1 hetet igértek. Nekem csak hétvégén van lehetőségem újra tölteni, úgyhogy ha nagyon kell, akkor másnak kéne feltölteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Spanok, ismét működik!!! Gyorsan töltsetek, mert fogy az egy hét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Lementettem, belenéztem, de ezen a benti gépen nem játsza le (kodek hibát ír ki), így majd később otthon nézem meg Remélem, hogy otthon már nem lesz semmi gond, az a gép azért jobban felszerelt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Nagyon jó így egyben a videó, felfedeztem jó néhány ismerős arcot, valaki "csak" két-három másodpercig látszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Mint pl. én. Engem is felfedeztél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Felfedeztelek, de két helyen is, a végén és az elején (vagyis azt hiszem) Nem sokáig látszol, de megvagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Jó megfigyelés. A végén olyan vagyok mint egy zombi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. A zombiságot nem vettem észre Rajtad, mert hamar arrébb ugrott a kamera Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 22. Még az a szerencse! Remélem mihamarabb összetudjuk majd állítani a három részes sorozatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Az remek volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Még az a szerencse! Remélem mihamarabb összetudjuk majd állítani a három részes sorozatot. A mobilos videókat ki szerezte? 11-es terem mindkettő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. A mobilos videókat ki szerezte? 11-es terem mindkettő? Az egyik tőled van nem? A másikról Schmutte-t kell kérdezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Nem! Különben hozzávágtam volna az eddigi felvételhez. (Kép azért van:)) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Nem! Különben hozzávágtam volna az eddigi felvételhez. (Kép azért van:)) Én eddig abban a hitben éltem, hogy az a videó amit én linkeltem be, tőled van. Így viszont nem tudom ki csinálhatta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Mindegy, a lényeg hogy létezik a felvétel. Legfeljebb majd reklamál, ha kimarad a készítők listájából, és akkor beteszem:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Anno az sw.hu-ra linkelte be. Vissza kellene keresni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Anno az sw.hu-ra linkelte be. Vissza kellene keresni. Nem ez volt az a videó, amit kétféle változatban linkelt be Plok a premier után néhány nappal? Nekem sajnos egyik verzió sincs meg, mivel már halott volt mindkét link, mire eljutottam a letöltésig. Valaki nem tudná feltenni? Már csak hogy én is kérjek valamit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 23. Nem ez volt az a videó, amit kétféle változatban linkelt be Plok a premier után néhány nappal? Nekem sajnos egyik verzió sincs meg, mivel már halott volt mindkét link, mire eljutottam a letöltésig. Valaki nem tudná feltenni? Már csak hogy én is kérjek valamit Nem tudom Plok mit tett el. Amit én linkeltem be, azt biztos nem. Így letöltheted, ha visszalapozol az anno aktuális oldalra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Nem ez volt az a videó, amit kétféle változatban linkelt be Plok a premier után néhány nappal? Nekem sajnos egyik verzió sincs meg, mivel már halott volt mindkét link, mire eljutottam a letöltésig. Valaki nem tudná feltenni? Már csak hogy én is kérjek valamit Plok az én videomat linkelte be két változatban. Még egy napig innen letöltheted a jobbik változatot: http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=3KE13TC...9X249G083KC2NG3 A mobilos videokat sosem láttam a hírekben (pedig megérdemelte volna). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Február 24. Atlas: íme a másik videó! Megkönyítem a dolgodat, belinkelem ide. Premier videó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.