Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Március 15. Gondolom az Inkvizítorral is végezni akartak. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Március 16. Hozzászólás ideje: 2015. Március 16. Elég béna volt ez így nekem elsőre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Március 16. Ebbe igazából még én se gondoltam bele. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 16. Hozzászólás ideje: 2015. Március 16. Na jó.. Ilyet én is tudok: Kb 6 TIE vadász nem találta el a Szellemet, de a lassan mozgó nyomkvető célba ért.. Fokozom: miért nem bomba volt ami később vagy rögtön robban? .. Élvezni kell, nem leszőrteleleníteni. -szabadon öregapám után. Gunji! Jöhetnek a hangkeveréseid. Mind. Köszi! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Március 16. Hozzászólás ideje: 2015. Március 16. Kb 6 TIE vadász nem találta el a Szellemet, de a lassan mozgó nyomkvető célba ért.. Fokozom: miért nem bomba volt ami később vagy rögtön robban? .. Mert az Inkvizítor élve akarta Kanant és Ezrát. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Mert az Inkvizítor élve akarta Kanant és Ezrát. Aha..Kár volt akkor TIE-oknak a sok zöld lézert pazarolni, csak a szemünket kényeztetendő.. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Nem volt kár, mert ha eltalálták volna a hiperhajtóművet, akkor elkaphatták volna a Ghostot. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Nem volt kár, mert ha eltalálták volna a hiperhajtóművet, akkor elkaphatták volna a Ghostot. huh, oké, feladom.. De az Inkvinek így is megvolt az esélye..Ha nem is teljesen a terv szerint, de hoppon maradt! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.