Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Érdekesség, hogy Amerikában a BD/DVD $161,305,412 bevételt hoztak a tavalyi évben. A megoszlás: DVD: $29,506,889 BD: $131,798,523 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 5. Nos a hazai helyzetről felreppent már ilyen-olyan infó, de ma off line találkoztam 3 db feketével és 6-7 fehérrel. Szóval van még.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 30. Még mindig van fekete offline! Az ára 1 ft-ot sem sem csökkent, míg a fapados már csak 6ropi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. (szerkesztve) Valaki beszerezte esetleg a steelbook-ot? Kacérkodok vele, de úgy látom, van logó-s és logómentes változat is. eléggé meglepett az utóbbi, állítólag "európai" változat.. Szerkesztve: 2018. Február 20. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Nálunk kapható? Felirattal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Jajaj..bocsi, nyugi félreértettél. nem nálunk. Ebay-en érdeklődtem egy finn és német eladótól.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Szerintem Bomarrnak megvan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 2017. 01. 06. - 20:43, Ody Mandrell írta: Érdekesség, hogy Amerikában a BD/DVD $161,305,412 bevételt hoztak a tavalyi évben. Egy év elteltével: $183,871,920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem Bomarrnak megvan. Megvárom, hátha beírja milyen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 20. Nekem nem a steelbook van meg hanem a 3 lemezes gyüjtői. Ez: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 20. aha! Ez is nagyon szép! Pécsinek is ez van. Ez is.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Február 22. Na jó, eddig bírtam. Egy finn eladótól íbéjen, megrendeltem ezt: Mindig is piszkált, hogy az MM-s ep7-et karcos külsővel kaptam, úgyhogy a lemezei mennek majd ebbe. Valószínüleg nincs logó a fekni alatt, de hát a Rogue One-on sincs Európában, úgyhogy nem baj. Ja és csak 6300 ft volt. Ha eladom a lemezeket ebből párezerért, akkor már egészen olcsó lesz a minőségi tokcsere! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Március 6. (szerkesztve) Meggyütt ma a fenti steelbook. A lemezeit árulom a vaterán. Nincs rajta magyar vonatkozás. Ha valakit érdekel, jelezze, fórumtársak elsőbbséget élveznek! Hangsávok: angol DTS-HD MA 7.1, francia DTS-HD HR 5.1 Ody, ha probléma az ajánlat, ha esetleg ennek itt nincs helye, akkor csak töröld ezt a hsz-t, és elnézést! Szerkesztve: 2018. Március 6. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.