Ody Mandrell Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 (edited ) Remélem nálunk is jönni fog, és nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én szeretnék a filmben látni esetleges kivágott jeleneteket is. Edited March 20, 2016 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Riddick Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Én is remélem, hogy jönni fog és én is szeretnék látni kivágott jeleneteket! Bizonyára lesznek is! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Tuti vétel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 19, 2015 Author Share Posted December 19, 2015 (edited ) A filmbe illesztve lennének jók, persze először jó lenne tudni mik ezek a jelenetek. Tuti vétel! Az bizony! Már alig várom, hogy itthon is megnézzem. Annak mindig van egy különleges hangulata. Edited December 19, 2015 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Én is örülnék egy rendezői változatnak. Anno talán az X-men volt az amit például úgy adtak ki hogy egy lemezen rajta volt a mozi-változat és a hosszabbított is és lehetett választani hogy melyiket akarod látni. Hasonló jöhetne ide is. A hirek szerint a kivágott jelenetek legalább fél órát tesznek ki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Riddick Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Egy kb 30 perccel hosszabb rendezői változat? Csúcs lenne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 19, 2015 Author Share Posted December 19, 2015 Akkor lenne miből válogatni. Remélem arra is fény derül mik ezek a jelenetek. Abból amiket Bomarr rakott be úgy tűnik, hogy elég aslaposan meg van tervezve a Köztársaság. Karakterek, viszonyok, berendezkedés. Kétlem, hogy egy könyv vagy csak a háttér miatt kreálták volna őket. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Az szuper lenne ha a robbanás előtt lenne egy 2-3 perces jelenet, ami a Hosnian Prime-on játszódik és amiből vázlatosan kiderül, hogy milyen is ez a bizonyos új Köztársaság. A kancellár épp valami bulit tart amikor beüt a ménykű, nem? Legalábbis több másik szenátor társaságában van. Ha hallanánk hogy mi volt a téma a robbanás előtt az óriási lenne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 19, 2015 Author Share Posted December 19, 2015 Igen, ha jól van elővezetve akkor jöhetne. És utána mennének ki az erkélyre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 Az szuper lenne ha a robbanás előtt lenne egy 2-3 perces jelenet, ami a Hosnian Prime-on játszódik és amiből vázlatosan kiderül, hogy milyen is ez a bizonyos új Köztársaság. A kancellár épp valami bulit tart amikor beüt a ménykű, nem? Legalábbis több másik szenátor társaságában van. Ha hallanánk hogy mi volt a téma a robbanás előtt az óriási lenne. Fú, ez nagyon az előnyére válna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R2-D2 Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 Remélem nálunk is jönni fog, és nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én szeretnék a filmben látni esetleges kivágott jeleneteket is. Amíg a ProVideonál vannak a Disney jogai, erre kicsi az esély. Hallottam pletykákat, hogy Bontonfilm tárgyal a Disneyvel csak és kizárólag SW ügyben, de még semmi biztosat nem tudni. A premier bemutató is kényes volt, de ott a Fórum a forgalmazó (ha jól tudom), így az a vita, ami a ProVideo és a Disney kapcsolatát terheli, nem befolyásolta az ügyet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 Az szuper lenne ha a robbanás előtt lenne egy 2-3 perces jelenet, ami a Hosnian Prime-on játszódik és amiből vázlatosan kiderül, hogy milyen is ez a bizonyos új Köztársaság. A kancellár épp valami bulit tart amikor beüt a ménykű, nem? Legalábbis több másik szenátor társaságában van. Ha hallanánk hogy mi volt a téma a robbanás előtt az óriási lenne. Igen, valami magasrangú fogadás lehetett. Egy ilyesféle kivágott jelentnek én is örülnék. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 Attól függ mik lesznek a kivágottak. Egy két jelenet simán jöhetne, végülis jellemző is a star wars-ra. De egy 15-20 perccel hosszabb rendezői? Az nem volt divat eddig. Szerintem nem is lesz most sem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Abrams munkásságát ismerve jobb, ha előre letesztek bármilyen toldásról. Sosem volt rá ez jellemző, szvsz. ezután sem lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 27, 2015 Author Share Posted December 27, 2015 (edited ) A Blu-ray.com szerint április 5 -én jön majd a film. Formátumok: DVD, BD. Kicsit korainak érzem még akkor. Kíváncsi vagyok honnan van az infójuk. Elég megbízható az oldal. Edited December 27, 2015 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Egyáltalán nem korai. Minden BD 3-4 hónappal a mozipremier után jön ki. Szerk.: na jó, nem minden, de nem furcsa sem, ha ilyen gyorsan megjelenik. Én nem bánnám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 27, 2015 Author Share Posted December 27, 2015 Én se bánnám de futtassák ki rendesen a mozikban. Bár ehhez a marketingesek jobban értenek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 De jó lenne! Névnapomra tökéletes. Kiváncsi vagyok hány változat lesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 28, 2015 Author Share Posted December 28, 2015 Abrams megerősítette, hogy lesznek visszarakott jelenetek a BD kiadásban. Nem sok, de lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Wow! Kíváncsi leszek, hogy idomulnak majd a film jelenlegi sodrába! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Abrams megerősítette, hogy lesznek visszarakott jelenetek a BD kiadásban. Nem sok, de lesz. Erről kaphatnék egy forráslinket? Mert sokszor hallottam már ilyen kijelentést, aztán rendre ugyanaz a film került a lemezre, mint ami a moziban ment (khm... Prometheus...), a "visszarakott" jelenetek meg csak extrák voltak. Remélem ebben a kevésben Korr Sella történetszála van benne. Ha az belekerülne, az nagyon jó lenne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 28, 2015 Author Share Posted December 28, 2015 The good news first. JJ said: “I’m sure, that quite a few of them, will make their way to that” [bluray]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Hát ez engem nem győzött meg arról, hogy valóban a filmben lesznek benne és nem csak extraként. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 De jó lenne! Lesz amúgy magyarul is BD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 28, 2015 Author Share Posted December 28, 2015 (edited ) Csoli...ha lenne magyarul már nem tele lenne a net is vele? Vagy ez a fórum? Edited December 28, 2015 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Sajnos ezt végighallgatva csak annyi bizonyos, hogy rajta lesznek a Blu-rayen, de arra persze nem kérdezett rá ez a rendkívül okos ember, hogy milyen formában. Valóban, ennél jóval fontosabb, hogy ki lőtt először... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 28, 2015 Author Share Posted December 28, 2015 Háááát ez a "sand people" elég gyengus kérdező volt. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Sajnos ezt végighallgatva csak annyi bizonyos, hogy rajta lesznek a Blu-rayen, de arra persze nem kérdezett rá ez a rendkívül okos ember, hogy milyen formában. Valóban, ennél jóval fontosabb, hogy ki lőtt először... Vagy milyen színű fénykardja lenne Abrams-nek. Engem speciel rohadtul bosszantott a muksó. Utálom, amikor valaki ilyen baromságokat tud csak kérdezni. Képzelem, mi járhatott Abrams fejében (mondjuk látszik az arcán). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Csoli...ha lenne magyarul már nem tele lenne a net is vele? Vagy ez a fórum? Egy idejenem nem olvasgattam már a Disney féle BD hisztiről. Szóval akkor úgy állunk, ahogy korábban; hogy nem lesz, csak dvd-n.. Az ember azért reménykedik, mert a premier dátumban is megkönyörültek rajtunk, és lehet, hogy álmodtam, de mintha már egyszer olvastam volna, hogy kivételesen lesz, hogy a Bontonfilm tárgyal a Disney-vel, vagy valami ilyemsmi. Gondoltam, hogy bekérdezek, olyan sok a nálam informáltabb tag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 28, 2015 Author Share Posted December 28, 2015 De mi az, hogy nem lesz? Nem tudjuk egyelőre! Elnézve a hazai bevételeket hülyék lennének nem kiadni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts