Jump to content

The Force Awakens BD/DVD kiadás

Recommended Posts

• Replies 822
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na jó, eddig bírtam. Egy finn eladótól íbéjen, megrendeltem ezt: Mindig is piszkált, hogy az MM-s ep7-et karcos külsővel kaptam, úgyhogy a lemezei mennek majd ebbe. Valószínüleg nincs logó a

Komolyan szeretek ide járni. Igaz, túl sokat nem írok, mert amit le akarok írni, azt már mind leírtátok. De ez most kikívánkozik belőlem: azt gondoltam, itt egy baráti társaság van, legalább is a kemé

Posted Images

Én is örülnék egy rendezői változatnak. Anno talán az X-men volt az amit például úgy adtak ki hogy egy lemezen rajta volt a mozi-változat és a hosszabbított is és lehetett választani hogy melyiket akarod látni. Hasonló jöhetne ide is. A hirek szerint a kivágott jelenetek legalább fél órát tesznek ki.

Akkor lenne miből válogatni. Remélem arra is fény derül mik ezek a jelenetek. Abból amiket Bomarr rakott be úgy tűnik, hogy elég aslaposan meg van tervezve a Köztársaság. Karakterek, viszonyok, berendezkedés. Kétlem, hogy egy könyv vagy csak a háttér miatt kreálták volna őket.

Az szuper lenne ha a robbanás előtt lenne egy 2-3 perces jelenet, ami a Hosnian Prime-on játszódik és amiből vázlatosan kiderül, hogy milyen is ez a bizonyos új Köztársaság. A kancellár épp valami bulit tart amikor beüt a ménykű, nem? Legalábbis több másik szenátor társaságában van. Ha hallanánk hogy mi volt a téma a robbanás előtt az óriási lenne.

Az szuper lenne ha a robbanás előtt lenne egy 2-3 perces jelenet, ami a Hosnian Prime-on játszódik és amiből vázlatosan kiderül, hogy milyen is ez a bizonyos új Köztársaság. A kancellár épp valami bulit tart amikor beüt a ménykű, nem? Legalábbis több másik szenátor társaságában van. Ha hallanánk hogy mi volt a téma a robbanás előtt az óriási lenne.

Fú, ez nagyon az előnyére válna!

Remélem nálunk is jönni fog, és nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én szeretnék a filmben látni esetleges kivágott jeleneteket is. :)

Amíg a ProVideonál vannak a Disney jogai, erre kicsi az esély. Hallottam pletykákat, hogy Bontonfilm tárgyal a Disneyvel csak és kizárólag SW ügyben, de még semmi biztosat nem tudni.

A premier bemutató is kényes volt, de ott a Fórum a forgalmazó (ha jól tudom), így az a vita, ami a ProVideo és a Disney kapcsolatát terheli, nem befolyásolta az ügyet.

Igen, valami magasrangú fogadás lehetett. Egy ilyesféle kivágott jelentnek én is örülnék.

Abrams megerősítette, hogy lesznek visszarakott jelenetek a BD kiadásban. Nem sok, de lesz. :)

Erről kaphatnék egy forráslinket? Mert sokszor hallottam már ilyen kijelentést, aztán rendre ugyanaz a film került a lemezre, mint ami a moziban ment (khm... Prometheus...), a "visszarakott" jelenetek meg csak extrák voltak.

Remélem ebben a kevésben Korr Sella történetszála van benne. Ha az belekerülne, az nagyon jó lenne.

Sajnos ezt végighallgatva csak annyi bizonyos, hogy rajta lesznek a Blu-rayen, de arra persze nem kérdezett rá ez a rendkívül okos ember, hogy milyen formában. Valóban, ennél jóval fontosabb, hogy ki lőtt először... :facepalm:

Vagy milyen színű fénykardja lenne Abrams-nek. Engem speciel rohadtul bosszantott a muksó. Utálom, amikor valaki ilyen baromságokat tud csak kérdezni. Képzelem, mi járhatott Abrams fejében (mondjuk látszik az arcán). :roll:

Csoli...ha lenne magyarul már nem tele lenne a net is vele? Vagy ez a fórum? :)

Egy idejenem nem olvasgattam már a Disney féle BD hisztiről.

Szóval akkor úgy állunk, ahogy korábban; hogy nem lesz, csak dvd-n..

Az ember azért reménykedik, mert a premier dátumban is megkönyörültek rajtunk,

és lehet, hogy álmodtam, de mintha már egyszer olvastam volna, hogy kivételesen lesz, hogy a Bontonfilm tárgyal a Disney-vel, vagy valami ilyemsmi.

Gondoltam, hogy bekérdezek, olyan sok a nálam informáltabb tag.