Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Elgügyögnél te is az ölében, mi? Hát én mást csinálnék az ölében de az nem a fórum lapjaira tartozik. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Ezen szakadtam Majom bosszant két tigriskölyköt. http://video.google.co.uk/videoplay?docid=...551493740102634 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. "Tegnap délután egy fél hét eltelte után elgondolkoztam, hogy miért is vagyok fáradt. Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát! Azért vagyok fáradt, mert túl sokat dolgozom! .... Jaj, ezen most jót nevettem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Ez mekkora király csávó!! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Vérbeli performance a gyerek Jó a dobszerkója Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Vérbeli performance a gyerek Jó a dobszerkója Teljesen jól nyomja és még lelkes is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. No ez se semmi. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Szép kis tribute Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Erre emlékszel oldie? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Még szép, hogy emlékszem. Sőt arra is amikor Bach Szilviával versenyeztek a Humorfesztiválon Hankis Elemér paródiái marha jók Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Éles Istvánt ismerem, de ezt a paródiáját nem. Nagyon jó! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Még szép, hogy emlékszem. Sőt arra is amikor Bach Szilviával versenyeztek a Humorfesztiválon Hankis Elemér paródiái marha jók Torgyán Józsi mindent visz: "most.....amikor a szovjet tankok lánctalpai végre jó irányba szántják a szent magyar anyaföldet..." :) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Még szép, hogy emlékszem. Sőt arra is amikor Bach Szilviával versenyeztek a Humorfesztiválon Hankis Elemér paródiái marha jók Nézd meg a második részt is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Na ez még hatalmas. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Nagyon jó a srác Már Rokker Zsolti korában is kedveltem, kár, hogy mosatnában nem hallani felőle... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Nagyon jó a srác Már Rokker Zsolti korában is kedveltem, kár, hogy mosatnában nem hallani felőle... Ez Rokker Zsolti előtt volt. Sőt még előbb, az HBO műsorában volt a legjobb. Ott tűnt fel. Sajnos később ellaposodott R.ZS. -ként. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. A TV2 Mi kérünk elnézést műsorából van ez a részlet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. A TV2 Mi kérünk elnézést műsorából van ez a részlet. És? Akkor még egyszer. Az HBO Mennyi? 30! műsorában tűnt fel a srác, ami sokkal előbb volt. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. És? Akkor még egyszer. Az HBO Mennyi? 30! műsorában tűnt fel a srác, ami sokkal előbb volt. Ok, így már érthető Sajnos arról lemaradtam, csak RZS-ként ismertem meg, aztán láttam a TV2-n ebben a műsorban. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. MissKarrde nem akarod meglepni Oldiet egy ilyen pizsivel? :) Biztos örülne neki Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. MissKarrde nem akarod meglepni Oldiet egy ilyen pizsivel? Biztos örülne neki Feltűnően rászálltál most a modikra. Először Dzséjt, most Oldie Inkább ilyen hozzászólásokat írjál, semmint valami Zs kategóriás filmről. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Feltűnően rászálltál most a modikra. Csak meg ne bánja. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Érzem, durva szívatásnak fog elénézni Jake az év végi Avatar nézés közben. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. MissKarrde nem akarod meglepni Oldiet egy ilyen pizsivel? :D Biztos örülne neki Te , ez nem is rossz ötlet El tudom képzelni, mit szólna hozzá Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Érzem, durva szívatásnak fog elénézni Jake az év végi Avatar nézés közben. Durva szívatás? Meg kell innom húzóra egy jó hideg sört, amit fizettek nekem? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Durva szívatás? Meg kell innom húzóra egy jó hideg sört, amit fizettek nekem? Egy fenét! Te fizeted a kört mindenkinek aki ott lesz. Méghozzá az első ötöt. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. (szerkesztve) Egy fenét! Te fizeted a kört mindenkinek aki ott lesz. Méghozzá az első ötöt. Hmm akkor ajánlom , hogy lapozz bele a nagykódexbe, méghozzá a "Hogyan kényeztessük a kezdő fórumtalizót" fejezetet lapozd fel. Mivel rendes vagyok, a legtöbb kényeztetésről lemondok, elég ha sörrel kedveskedtek Szerkesztve: 2009. Július 14. - JakeSully Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Kényeztetésnek ott lesznek a kompromitáló fényképek majd rólad, melyek mennek majd ugye ide-oda Viszont az új fórumtalizónak bizonyítania kell és erre remek alkalom a lent nevezett kedveskedés a fórumtársaknak Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.