NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 12. Hozzászólás ideje: 2021. Június 12. Összetört egy trafikot egy ráckevei férfi, aki az agyhullámain keresztül kért cigit hitelbe, de nem kapott 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 15. Hozzászólás ideje: 2021. Június 15. 4 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: @Iqvi kedvéért https://hu.wikipedia.org/wiki/The_Beach_Boys 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 22. Hozzászólás ideje: 2021. Június 22. (szerkesztve) Szerkesztve: 2021. Június 22. - NorbiLordi 2 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Június 23. Hozzászólás ideje: 2021. Június 23. Nem pont ez a szöveg jutna először eszembe a képről 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Június 25. Hozzászólás ideje: 2021. Június 25. Nálam most tűrhető az idő, úgy néz ki a ventilátor is szabadnapot kap 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 25. Hozzászólás ideje: 2021. Június 25. Én se panaszkodok a légkondis irodában, csak mikor kilépek az utcára akkor égek el instant a napon 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Június 25. Hozzászólás ideje: 2021. Június 25. 14 perccel korábban, NorbiLordi írta: Én se panaszkodok a légkondis irodában, csak mikor kilépek az utcára akkor égek el instant a napon Megoldás: Maradj benn dolgozni! 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Június 25. Hozzászólás ideje: 2021. Június 25. Én egyelőre jól bírom benn a házban. Légkondink nincs és még nem kell járatnom a ventit a szobámban. Este kinyitom az ablakot meg az erkélyajtót ha nem esik és éjszakára nyitva is hagyom őket. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 25. Hozzászólás ideje: 2021. Június 25. 4 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Megoldás: Maradj benn dolgozni! Azért van amivel nem viccelünk 2 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. - Józsi! - Mi van? - Adj egy sört! - Milyet? - Hogyhogy milyet? - Hát alkoholosat, vagy alkoholmenteset? - Hogy lehet ilyen hülyét kérdezni? - Hát csak te vagy itt. - Józsi! - Mi van? - Megverjelek? - Inkább ne! - Akkor ne szórakozz velem! - Jó. - Adsz végre egy sört? - Milyet? alkoholosat, vagy alkoholmenteset? - Alkoholosat!! - Jó, de milyet? - Most mondtam, hogy alkoholosat! - Jó, de simát vagy gyümölcsöset? - Van gyümölcsös sör? - Persze. - Milyen? - Citromos, grapefruitos és meggyes. - Más? - Van bodzás és dinnyés is. - Körtés nincs? - Nincs. - Kár, pedig a körtét szeretem. - Én is. - Akkor adj egy dinnyéset! - Hideget vagy nem hideget? - Ki iszik meleg sört? - Gondolom aki fázik. - Negyven fok van, Józsi! - De megy a ventilátor! - Szeles negyven fok van. - Akkor hideg kéne? - Hideg. - Dinnyésből nincs hideg. - Akkor adj egy meggyeset! - Abból sincs hideg. - Akkor melyikből van hideg? - Citromosból. - Az nem kell. - Akkor nem iszol? - De, adj egy simát! - Jó. Világosat vagy barnát? - Világosat. - Csapoltat vagy üvegeset? - Csapoltat. - Pohárral vagy korsóval? - Korsóval. - Műanyag vagy üvegpohárban? - Józsi, most már komolyan megverlek!! - Akkor műanyagban adom, nehogy összetörd. - Téged foglak összetörni!! - Miért? - Mert nem adsz sört!! - De hát még el sem döntötted mi akarsz. - Már nem is kell a sör. - Nem? - Nem. - Akkor? - Adj egy pálinkát! - Jó, de milyet? - Nekem mindegy. - Mindegy? - Igen. - Miért? - Mert neked lesz. - Nekem? - Neked. - Meghívsz? - Meg. - De miért? - HOGY KEVÉSBÉ ÉREZD AMIKOR MEGVERLEK!!! 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Kb. ilyen variák tudnak menni, mikor haveri társasággal betévedünk kézműves sörözőbe, és megy a varia, hogy - APA, IPA, ale stb, legyen? - Jó de sima vagy gyümölcsös? - Ha gyümölcsös akkor milyen? - Ja de várjál, van itt például joghurtos-szedres is, próbáljuk már ki. - Oké de ennek csak 4.7%-os az alkoholfoka, magasabb nincs? 1 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Az én és a haveri társaságom inkább "tömegivó", nem a "kuriózumokat" hajtjuk. Továbbá szállóigénk volt az egyik rendszeresen látogatott kocsmában a következő: - Gyümölcsös söröd van? - Van.- Akkor b*szd ki a p*csába, nekem meg adj egy normálisat! A "gyümölcsös sör" esetenként "alkoholmentesre" volt cserélve. 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Én csipázom a gyümis alkoholmentes söröket. Mondjuk ritkán iszok olyanokat. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. Hozzászólás ideje: 2021. Június 29. 1 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Az én és a haveri társaságom inkább "tömegivó", nem a "kuriózumokat" hajtjuk. Mi ilyen pesti sznobok vagyunk 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.