Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Kéne egy negyedik kép is amin a srác benyom egyet Winettou-nak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. "Vörös henri! Mondták már, hogy penetrás hulla szaga van a hátadnak?" És honnan tudja, hogy milyen szaga van az ilyen hullának? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. (szerkesztve) Lehet hogy Gattó megszagoltatta vele egy olyan macseknak a hulláját aki nem tudott fizetni azt nyomatékosítandó hogy ő is kipurcan és olyan szagot fog ereszteni ha nem tejel. Szerkesztve: 2008. Február 24. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Régebben sokat röhögtem ezeken de amikor nemrég megint előszedtem őket akkor már nem jött be a sok káromkodás miatt pedig én is jól el tudom néha ereszteni a pofámat.Gatto szövege azért még mindig tetszik. "Don Gatto vagyok a körlet buzogánya és eljöttem hogy letépjem a pofátokat." Én se szeretem azokat a kamuszinkronokat amelyekben csak káromkodnak, de ennek a "fordításnak" stílusa van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 26. Im f*cking Ben Affleck Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 27. Iza Uráék Gálvölgyi-módra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 27. Még a mai napig hatalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 27. IKEA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 27. Úgy tűnik hogy épp leltároznak. Csak aztán össze is bírják rakni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. Neked, mint vevőnek kell összeraknia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. (szerkesztve) Neked, mint vevőnek kell összeraknia Rakják össze ők ha már ők leltároznak. Különben is a pázülös dolgokat jobban szeretem. Szerkesztve: 2008. Február 28. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. Nem leltározás, hanem ez a kész cuccos. Hazaviszed és összerakod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. (szerkesztve) Nem leltározás, hanem ez a kész cuccos. Hazaviszed és összerakod. Erre már akkor rájöttem amikor a képet megláttam csak kedvem támadt egy kis poénkodásra. Direkt azért raktam be még azt a vigyorgó szmájlit hogy nehogy valaki komolyan vegye. Szerkesztve: 2008. Február 28. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. Erre már akkor rájöttem amikor a képet megláttam csak kedvem támadt egy kis poénkodásra.Direkt azért raktam be még azt a vigyorgó szmájlit hogy nehogy valaki komolyan vegye. Tudom én azt, hogy póénkodás, csak a képről általában nem a leltár szó jut egyből az ember fejébe, főleg úgy, ha ki is van írva, hogy IKEA. Elég ha csak ilyenkor az ember arra a sok bútordarabra gondol amit otthon kell összerakni... Node nehogymá' magyarázni kelljen egy ilyen képet.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. IKEA: Vezetőség: Ön az állásinterjúra érkezett? Pályázó: Igen. Vezetőség: Alkalmasnak találja magát a vevőinformátor szerepkörére? Pályázó: Igen, alkalmasnak találom. Vezetőség: Remek. Akkor rakja össze a székét, és üljön le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. Á, ez nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 28. Ez kész van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2008. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 7. csak kicsit van benne SW utalás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 11. Na ezen könnyesre röhögtem magam. http://www.indavideo.hu/video/Gyurcsany_untergangja Fantasztikus melóval hozta/hozták össze az alkotók. Kész van nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 11. Feri még a rendőrpalotát is szétlövette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 15. Nyomjuk le Csákk Noriszt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 31. Harry Ford a "Kid's Choice Awards"-on Ha valaki véletlenül talál róla videót akkor ne kíméljen. Kár hogy a "fia" nem kapott díjat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. (szerkesztve) Egy klasszikus Szerkesztve: 2008. Április 1. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. Sírva röhögös. Jeff Dunham bakik és rögtönzések. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 1. Hogy rászívta má' magát Mogyesz a kopira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Volt szerencsém hozzájutni a kövi, egész estés előadásához is. Fenomenális amit művel a pasi. Megunhatatlan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. (szerkesztve) Ahhoz nekem még nem de valahonnan majd lekapom. Ha az eddigi sói bejöttek akkor ennek is be kell. Szerkesztve: 2008. Április 3. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Hétfőn a retekklubos Showder klubban, többek között az alább hallható srác is stand up comedy-zik. http://www.indavideo.hu/video/Radio_kabare Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Hétfőn a retekklubos Showder klubban, többek között az alább hallható srác is stand up comedy-zik. http://www.indavideo.hu/video/Radio_kabare Jajj, imádom ezt a kölyköt. Vmikor már szerepelt a rendes csütörtöki fábry show-ban, annyira jó, főleg a Jézuska Meg a tanárgyerekes rész... meg az egész http://www.youtube.com/watch?v=_879BTPVc7M http://www.youtube.com/watch?v=N-omN1PP8qk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.