Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 7. Elgügyögnél te is az ölében, mi? Hát én mást csinálnék az ölében de az nem a fórum lapjaira tartozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Ezen szakadtam Majom bosszant két tigriskölyköt. http://video.google.co.uk/videoplay?docid=...551493740102634 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 8. "Tegnap délután egy fél hét eltelte után elgondolkoztam, hogy miért is vagyok fáradt. Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát! Azért vagyok fáradt, mert túl sokat dolgozom! .... Jaj, ezen most jót nevettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Ez mekkora király csávó!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Vérbeli performance a gyerek Jó a dobszerkója Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Vérbeli performance a gyerek Jó a dobszerkója Teljesen jól nyomja és még lelkes is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. No ez se semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Szép kis tribute Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Erre emlékszel oldie? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Még szép, hogy emlékszem. Sőt arra is amikor Bach Szilviával versenyeztek a Humorfesztiválon Hankis Elemér paródiái marha jók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Éles Istvánt ismerem, de ezt a paródiáját nem. Nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Még szép, hogy emlékszem. Sőt arra is amikor Bach Szilviával versenyeztek a Humorfesztiválon Hankis Elemér paródiái marha jók Torgyán Józsi mindent visz: "most.....amikor a szovjet tankok lánctalpai végre jó irányba szántják a szent magyar anyaföldet..." :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Még szép, hogy emlékszem. Sőt arra is amikor Bach Szilviával versenyeztek a Humorfesztiválon Hankis Elemér paródiái marha jók Nézd meg a második részt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Na ez még hatalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Nagyon jó a srác Már Rokker Zsolti korában is kedveltem, kár, hogy mosatnában nem hallani felőle... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Nagyon jó a srác Már Rokker Zsolti korában is kedveltem, kár, hogy mosatnában nem hallani felőle... Ez Rokker Zsolti előtt volt. Sőt még előbb, az HBO műsorában volt a legjobb. Ott tűnt fel. Sajnos később ellaposodott R.ZS. -ként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. A TV2 Mi kérünk elnézést műsorából van ez a részlet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. A TV2 Mi kérünk elnézést műsorából van ez a részlet. És? Akkor még egyszer. Az HBO Mennyi? 30! műsorában tűnt fel a srác, ami sokkal előbb volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. És? Akkor még egyszer. Az HBO Mennyi? 30! műsorában tűnt fel a srác, ami sokkal előbb volt. Ok, így már érthető Sajnos arról lemaradtam, csak RZS-ként ismertem meg, aztán láttam a TV2-n ebben a műsorban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. MissKarrde nem akarod meglepni Oldiet egy ilyen pizsivel? :) Biztos örülne neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. MissKarrde nem akarod meglepni Oldiet egy ilyen pizsivel? Biztos örülne neki Feltűnően rászálltál most a modikra. Először Dzséjt, most Oldie Inkább ilyen hozzászólásokat írjál, semmint valami Zs kategóriás filmről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Feltűnően rászálltál most a modikra. Csak meg ne bánja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Érzem, durva szívatásnak fog elénézni Jake az év végi Avatar nézés közben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. MissKarrde nem akarod meglepni Oldiet egy ilyen pizsivel? :D Biztos örülne neki Te , ez nem is rossz ötlet El tudom képzelni, mit szólna hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Érzem, durva szívatásnak fog elénézni Jake az év végi Avatar nézés közben. Durva szívatás? Meg kell innom húzóra egy jó hideg sört, amit fizettek nekem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Durva szívatás? Meg kell innom húzóra egy jó hideg sört, amit fizettek nekem? Egy fenét! Te fizeted a kört mindenkinek aki ott lesz. Méghozzá az első ötöt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. (szerkesztve) Egy fenét! Te fizeted a kört mindenkinek aki ott lesz. Méghozzá az első ötöt. Hmm akkor ajánlom , hogy lapozz bele a nagykódexbe, méghozzá a "Hogyan kényeztessük a kezdő fórumtalizót" fejezetet lapozd fel. Mivel rendes vagyok, a legtöbb kényeztetésről lemondok, elég ha sörrel kedveskedtek Szerkesztve: 2009. Július 14. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Kényeztetésnek ott lesznek a kompromitáló fényképek majd rólad, melyek mennek majd ugye ide-oda Viszont az új fórumtalizónak bizonyítania kell és erre remek alkalom a lent nevezett kedveskedés a fórumtársaknak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.