Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 23. Ti nem furcsálljátok, hogy Maul teljes egészében Ezrára bízta a holokront? Miért nem ő maga vitte fel a piramisba? Láthatólag az inkvizítorok addig simán lelassították volna a jediket amíg ő felér. Fura mindenesetre. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Nekem úgy tűnik, hogy akkor gondolja meg magát, amikor megérzi Vader közeledtét. Szerintem ekkor döntött úgy, hogy itt az ideje kiiktatni az inkvizítorokat és a Jediket, hogy aztán már csak Vaderrel kelljen foglalkoznia - akkor Ezra úgysem tehet mást, minthogy mellé áll, hiszen mégsem szállhat szembe két Sith-tel. Mert, ha mellé áll, akkor csak Vader akarja majd megölni, ha nem csatlakozik, akkor Maul is a fejére fog pályázni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Bár végül is csak annyi történt, hogy Ezra aktiválta a fegyvert, semmi mást nem tudott meg. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. December 23. Hozzászólás ideje: 2017. December 23. Jól indult a mai nap. TV-ben pont A tanítvány alkonya dupla részt adták le, jó volt újra nézni, még mindig nagyon csúcs. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Ez a rész azért most ütött.... 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Én még nem néztem meg újra, de ha belegondolok... Spoiler Hogy Ahsoka szemszögéből a rész legvégén Kanan már halott... Hát nem csoda, hogy nem ment vissza. Ezzel a tudással tuti nem állta volna meg másfél-két éven át, hogy ne mentse meg Kanant. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Március 4. Nézd meg. Hatalmas érzelmi töltet. Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Október 23. Hozzászólás ideje: 2020. Október 23. Nagyon jó rész. De ami nálam a prímet viszi az, a zene a végén. Egyszerűen hidegrázós. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.