Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Melyik szakadár vezetővel szimpatizálsz? 27 felhasználó szavazott

1. 1. Melyik szakadár vezetővel szimpatizálsz?

• Nute Gunray
      12
    • Wat Tambor
      6
    • San Hill
      2
    • Shu Mai
      0
    • Kisebb Poggle
      3
    • Passel Argente
      1
    • Po Nudo
      0
    • Tikkes
      1
    • Rogwa Wodrata
      0
    • Toonbuck Toora
      0

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A CIS legtöbb bolygója meg volt vezetve a Szeparatista Tanács által, akiket szintén megvezetett Dooku (őt pedig Sidious, szép dolog is ez :D).

Szerintem kiélezett hatásköri konfliktus jellemezte a szakadár Tanács és a Szenátus viszonyát. Az Utóbbi törvényhozásban megjelenő rendszerek alapvetően csak arra vágytak, hogy a korrupció és az áldatlan állapotok szűnjenek meg. Mikor ezt már nem látták biztosítva a Köztársaság részéről, bedőltek Dooku felhívásának és csatlakoztak a CIS-hez.

A Klónháború nem a Jók és a Rosszak heroikus küzdelméről szólt, ezt a már említett TCW epizód is megmutatta.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Továbbra is várom a választ arra, hogy a Gunray által romba döntött Naboo miként is csatlakozik Gunray szervezetéhez ÖNKÉNT? :roll:

Ez nem fordulhatott volna elő semmiképp, viszont a Köztársaságot simán elhagyhatták volna. Ám ez nem jelenti azt, hogy automatikusan csatlakozniuk kell a Konföderációhoz.

Hozzászólás ideje:

Továbbra is várom a választ arra, hogy a Gunray által romba döntött Naboo miként is csatlakozik Gunray szervezetéhez ÖNKÉNT? :roll:

Mondjuk úgy hogy az NEM GUNRAY SZERVEZETE. Ő is csak egy tag, és amilyen fontos a Naboo (a TCW számos részében fontos szerepet kap) simán el tudom képzelni hogy Dooku, ráveszi Gunray-t, hogy ezután nyalja ki a naboo-iak s*ggét, és ezzel csábítsa őket a - gyenge és korrupt -Köztársaság ellenes - erős és sokatígérő - Konföderációba.

Hozzászólás ideje:

Már megbocsáss de ez hülyeség. Épelméjű Naboo -i nem lenne része semmiféle Gunray neve által fémjelzett szervezetnek. Az EPII -ben is, tehát 10 évvel a Naboo -i invázió után, a bolygó tanácsa még mindig azt kéri számon Padmé -tól, miért nincs megbüntetve Gunray? Azt az ipsét senki nem fogja kimosdatni a Naboo -iaknak.

Hozzászólás ideje:

Szerintem alapjáraton egyik neimoidiai sem lesz kimosva a naboo-iak agyából. Még Lott Dod sem lehetett volna reklámarc, aki az öklével verve kiáltott rágalmazást a Szenátusban. Ezzel egyetértek, Naboo semmiféle formában nem csatlakozna egy olyan szervezethez, amihez a Kereskedelmi Szövetségnek bármiféle köze van. Még Jar Jar se venné ezt be, de talán még Panaka sem.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Naboo bolond lett volna otthagyni a Köztársaságot. Kis, peremszéli, fegyvertelen bolygó létére elég nagy politikai súlya volt a központi galaktikus politikában...

Hozzászólás ideje:

Épelméjű Naboo -i nem lenne része semmiféle Gunray neve által fémjelzett szervezetnek.

Épelméjű? Én politikusokról beszélek :D

Hogy egy nem túl régi példát mondjak: Ugye mind emlékszünk még arra hogy az SZDSZ mennyire gyűlölte az MSZP-t, pár évvel később meg már koalícióban indultak.

A SW világában a politikusok meg legalább annyira ketyerék mint a valóságban.

Hozzászólás ideje:

Szerintem alapjáraton egyik neimoidiai sem lesz kimosva a naboo-iak agyából. Még Lott Dod sem lehetett volna reklámarc, aki az öklével verve kiáltott rágalmazást a Szenátusban. Ezzel egyetértek, Naboo semmiféle formában nem csatlakozna egy olyan szervezethez, amihez a Kereskedelmi Szövetségnek bármiféle köze van. Még Jar Jar se venné ezt be, de talán még Panaka sem.

Kis szépséghiba, hogy a Naboo -i ünnepen volt egy pár Neimodiai -is. :oops:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kis szépséghiba, hogy a Naboo -i ünnepen volt egy pár Neimodiai -is. :oops:

Hiba lenne egy kalap alá venni a neimoidikat. Nem minden neimoidi tagja a Kereskedelmi Szövetségnek. Kollektív bűnösség meg... a demokráciaféltő Naboo részéről képmutatás lenne. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ez igaz, de a konkrét bűnös Gunray -el sose fújnának egy követ ebben biztos vagyok.

Szerintem Gunray se fogadta volna be a Naboo-t. Biztos megviselte az a tíz év hercehurca a bíróságokon. :) (szegény... :D)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.