Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rey, az utolsó/első Jedi

Rey feléleszti a Jedi rendet? 44 felhasználó szavazott

1. 1. Rey feléleszti a Jedi rendet?

• Igen - ott folytatja ahol Luke abbahagyta
    • Igen - visszatér a jedi eszme gyökereihez, és új alapokon nyugvó rendet alakít ki
    • Nem

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Elég hosszú, de egyszer jó lenne megnézni.

Érdemes részletekbe nézni, én három nap alatt toltam le. Szerencsére öt részre van osztva: a Mary Sue fogalom tisztázása (mi ez egész pontosan, honnan ered - ez nekem is új volt, nem tudtam, hogy az original Mary Sue egy Star Trek paródiakarakter volt, mert a Trek fanfictionok ilyen karakterekkel voltak tele smile). Ezt követi az ep7, ep8 és ep9, végül zárásként hozzáad Rey karakteréhez néhány, az ep9-ig megjelent könyves információt (honnan tanult wookiee nyelven, hogy tanult repülni, ilyenek) és néhány saját, megsüvegelendő gondolattal zár. A bevezetés és a lezárás elég rövid, a filmek azok, amik nagyon hosszúak, mert szó szerint végigmegy minden Rey jeleneten és alaposan kifesézi azokat (az ep8-as elemzés a legrövidebb, mert Rey abban szerepel a legkevesebbet, mindössze 30 percet van jelen a két és fél órás filmből - ezt sem tudtam o).

De tényleg, a csávó nagyon tud. Még sosem hallottam vagy olvastam ilyen mély elemzést Rey karakteréről, néhány meglátás is egészen új volt nekem. És tényleg nagyon vágja a Star Wars-t úgy egészében nézve is, ugyanakkor az egész elemzésen érezhető, hogy igyekszik objektív maradni (a maga szarkasztikus módján, mert azért elég sokszor beszól azoknak, akik Mary Sue-znak).

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 1

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.