Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Oldboy Úgy úgy. Látom ez könnyen ment. Na, lepjen minket valami széppel Ody mester
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Ez Oldboy?Nem is emlékeztem benne ilyen palira. Ő volt a testőr. Ha jól emlékszem egy büdös szót sem szólt a filmben...
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Úgy úgy. Látom ez könnyen ment. Úgy látszik az egyszeri megnézéskor, megragadtak bennem dolgok.
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Úgy látszik az egyszeri megnézéskor, megragadtak bennem dolgok. Igen, ez látszik Dobsz fel valami feladványt?
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve THX 1138? (Csak próbálkozom, mert egyébként fogalmam sincs )
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Nyert (nem sokon múlt Yoda ). Ha nem irom be a hülye kommentemet a tipp mellé, lehet én nyerek
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Nekem meg pár perc néma bambulás után esett le hogy mit látok a képen.Utána már beugrott. Dzséjt, hajrá, várjuk a képet.
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Ha nem irom be a hülye kommentemet a tipp mellé, lehet én nyerek Szerintem biztos.
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Hideg, sőt, fagyos. Szerkesztve: 2006. December 2.18 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Persze, tudom... A Keresztapának teljesen más színvilága van.
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Nem tudom, még tippem sincs. Nem mozgatja meg a fantáziámat a kép. Józanodj már ki Bomarr
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Józanodj már ki Bomarr Biztos forrásból tudom, hogy most bontott fel egy újabb Cabernet savignont.
Hozzászólás ideje: 2006. December 2.18 éve Biztos forrásból tudom, hogy most bontott fel egy újabb Cabernet savignont. Akkor nélküle kell megoldanunk a feladványt
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.