Hozzászólás ideje: 2006. December 24.18 éve "...hát csak az kedves kuzin, hogy ha valaki tangónak hívatja magát a szamba országában, rögtön megvilágítja számunkra, hogy mekkora nagy....s*ggfej" "Tudod egyelőre az van kedves kuzin, hogy szaxofonosként jobban kajáltam mint milliomosként..."
Hozzászólás ideje: 2006. December 24.18 éve "Tudod egyelőre az van kedves kuzin, hogy szaxofonosként jobban kajáltam mint milliomosként..." "- Reggeli, Bastiano Coimbra Iasvedo.... - Jól van fiúk, sok a szöveg, hozzátok a kaját"
Hozzászólás ideje: 2006. December 24.18 éve "- Reggeli, Bastiano Coimbra Iasvedo....- Jól van fiúk, sok a szöveg, hozzátok a kaját" "Azt mondta, mélyre kellett ásnia bennem, máskülönben őt túrták volna fel egy légkalapáccsal!"
Hozzászólás ideje: 2006. December 24.18 éve "Azt mondta, mélyre kellett ásnia bennem, máskülönben őt túrták volna fel egy légkalapáccsal!" "- Most a villába megyünk uraim? - Nem. Vigyetek egyenesen a repülőtérre, és ha a gép felszállt gyertek vissza értünk ide, és vigyetek haza. Világos? - Hogyne, persze. Magától értetődő, mint mindig."
Hozzászólás ideje: 2006. December 24.18 éve Nyitni kéne egy Nincs kettő négy nélkül topicot, mert egy kicsit elszaporodtak az offok "-Kérsz egy kortyot? -Miért is ne. -Tölts magadnak."
Hozzászólás ideje: 2006. December 24.18 éve -Mindigis tudtam, hogy az én hasonmásom okosabb a tiednél-
Hozzászólás ideje: 2006. December 24.18 éve -Nem tudom hogy férnek be a kedves kuzinok a kocsiba kalapban- -Hát lehet hogy leveszik-
Hozzászólás ideje: 2006. December 24.18 éve -Donna Olimpia kisasszony hívott hogy megmondja a következő irodalmi est témája "szerelem vagy halál" örök dillemma- -De hol itt a dilemma inkább a szerelem-
Hozzászólás ideje: 2006. December 24.18 éve Állítani kéne a felbontásaon, k*rvára pixeles Ismerős... megvan, múltkor így nézett ki egy másolt DVD-m lejátszás közben. Szerkesztve: 2006. December 24.18 éve - Dzséjt
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.