kudar Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Sztem is az. De még nem láttam, de már nagyon megnézném!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 14. Vándorló Palota. Helyes válasz öregember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. "Ha néhányat ölsz meg, gyilkos vagy. Ha milliókat, akkor hódító." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. "Ha néhányat ölsz meg, gyilkos vagy. Ha milliókat, akkor hódító." Nagy Sándor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Nagy Sándor? Nem-nem. Akciófilmről van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. X-men. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. (szerkesztve) No. Sima akcifilmi. Szerkesztve: 2007. Augusztus 15. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Egy másik. "- Ez a kötél hatvan éves. Ki fogja bírni? "- Nem biztos." "- Rossz a válasz." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. (szerkesztve) Ha kell kép majd szóltok. Szerkesztve: 2007. Augusztus 15. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Valami olyasmit mondj amiből az is kilogikázhatja, aki nem látta... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. (szerkesztve) hegyimentők vs bűnözők, az egyik mentő boxolgatni is szokott Szerkesztve: 2007. Augusztus 15. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Függő játszma? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 15. Yes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. "Francos krumpli." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. "Francos krumpli." Tango és Cash. Éppen hétfőn néztem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. (szerkesztve) Tango és Cash. Éppen hétfőn néztem Azaz. Én legutoljára nemrég láttam a retkesen de szépen megvagdosták. Szerencsére ez a mondat nem került ki. Szerkesztve: 2007. Szeptember 13. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Én elkerülése végett megszereztem DVD-n "Látod ezt? He? NYPD! Azt jelenti, NYakon csaplak Pimasz Diszno!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Én a meggyről vettem fel valamikor. Azok szerencsére nem vagdosnak. Men in Black Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Men in Black Nyert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. "- Pucoljatok innen fiúk! Gyilkos jár a környéken!" "- Mi?" "- Gyilkos! Valami szadista őrült! Levágja az emberek fejét! Nem vicc!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Tremors - Ahová lépet, szörny terem (alapmű ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Tremors - Ahová lépet, szörny terem (alapmű ) Mindkettő igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. "- Jézusom öreg! Hány ilyen van még nálad? - Három. Egy a hónom alatt, egy a nadrágzsebembe és egy a fütyim mellett. Ezt motozásnál sem szokták észrevenni, mert általában az emberek kényesen veszik kézbe mások farkát. Van még kérdés? - Igen, a te bolygódon milyen a klíma?" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Utánunk a tűzözön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Ott a pont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. "Díjazom a humorodat uram! A szakács a sütőben ég el." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Háborgó mélység. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Talált, süllyedt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. "Valaki vigyen vissza a fridzsiderbe." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. A pusztító Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.