Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Nemnem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. - (lefelé menet egy lépcsőn a felfelé tartó zsaruknak) Siessenek! Nagyon ki van szegény. - (ablakpárkányon állva) Állítsák már le!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. - Eltalált! - Hol? - A lábamon! Nem tudom mozdítani! - Nem a lábaddal van baj hapsikám! Egy üvegszilánk ment a s*ggedbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Nemzetbiztonság bt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Állj vagy lő a mamám? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Azaz lő a mamám Van rajtad golyóálló mellény? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 4. Van rajtad golyóálló mellény? Hát vagy három is Akkor jöjjön most egy képes rejtvény: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Batman Begins Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Batman Begins Pontosan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Miből van a képrészlet: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Azt tisztán ki bírom venni hogy mi az a bigyó a jobb felső sarokban de csak tippelgetni tudok. Apokalipszis most Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. A Batman sorozat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. A légy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. A légy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Mi ezen oylan vicces? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Mi ezen oylan vicces? Az csak egy ösztönös reakció volt mert az a dolog a kép jobb felső sarkában nagyon nincs benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Az csak egy ösztönös reakció volt mert az a dolog a kép jobb felső sarkában nagyon nincs benne. Azért mert te a lényre gondolsz én meg a Légy c.filmre jeff G-vel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. (szerkesztve) Azért mert te a lényre gondolsz én meg a Légy c.filmre jeff G-vel. Egy hatalmas lópikulát. Nagyon jól tudom hogy melyik film "A légy" hiszen már vagy hússzor láttam. És azt is nagyon jól tudom hogy "A lény" melyik film. Szerkesztve: 2007. December 5. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Azért mert te a lényre gondolsz én meg a Légy c.filmre jeff G-vel. Nem Batman, nem a Légy, és nem Apokalipszis most. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Egy hatalmas lópikulát.Nagyon jól tudom hogy melyik film "A légy" hiszen már vagy hússzor láttam. És azt is nagyon jól tudom hogy "A lény" melyik film. Jóvanna. De adtól még tippelni szabad.És nem ér kiröhögni a tudatlant. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. (szerkesztve) De adtól még tippelni szabad. Persze hogy szabad. Szerkesztve: 2007. December 5. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. A szakasz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Predator. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Nem Szakasz, nem Predator. Na még egy részlet: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Katonák voltunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 5. No. Lassan kifogyunk a háborús-helikopteres filmekből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Hm.... Sólyom végveszélyben? Ewan film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. (szerkesztve) Hm.... Sólyom végveszélyben? Ewan film Ott a pont! A teljes kép: Szerkesztve: 2007. December 6. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. A helikopteres háborús filmnél ált össze a kép.:-D Sokszor ládtam de nem jutodt eszembe.:-) Na viszont most názek én valami feladványt- valami rafináltat.:-D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.