Hozzászólás ideje: 2007. December 7.17 éve Vihar a bilibenVéres lábnyomok a levegőben Özvegy tehén bosszúja! Hát ez csúcs volt A vak asszony visszanéz Ez meg volt a ráadás
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Na akkor asszem én jövök. Szerintem ez nektek könnyű lessz. És bocsi az utánzásért. A zene hosszú de velős. nincs kedvem megvágni olyan jó és szép. Szerkesztve: 2007. December 9.17 éve - Derb
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve És bocsi az utánzásért. Szerintem ez nem utánzás hanem egy 5let hasznosítása. A videónak viszont nagyon úgy tűnik hogy kampeca.
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Szerintem ez nem utánzás hanem egy 5let hasznosítása. A videónak viszont nagyon úgy tűnik hogy kampeca. Mércinálja velem midníg ez a tetves youtube? mp3at nem enged. Mpeget szintén. Avi szintén. mia f.... tegyek fel . Movot?
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve muszály képe, még ha csak álló is, de csak zenét nem tölthetsz fel.
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve muszály képe, még ha csak álló is, de csak zenét nem tölthetsz fel. jah értem. mintha vidi lene csak 1 kép van alatta. Akkro pillanat megcsinálom egy pillanat és fel is dobom. holnapra mré tuti meglessz.
Hozzászólás ideje: 2007. December 14.17 éve Segítsek vhogy? Berakhatok egy másik zenét vagy ugyanennek a filmes verzióját, írhatok a jelenetről vagy idézgethetek.
Hozzászólás ideje: 2007. December 15.17 éve ugyanennek a filmes verzióját Itt annak a résznek a hanganyagára gondoltam amiben az a zene szól. A lényeg hogy a filmben is úgy van benne és nem remixet raktam be.
Hozzászólás ideje: 2007. December 22.17 éve - Hamuripők! Hol a cipőd?! - Álljá' már le üresbe! Hogy van toll a füledbe?!
Hozzászólás ideje: 2007. December 22.17 éve - Hamuripők! Hol a cipőd?!- Álljá' már le üresbe! Hogy van toll a füledbe?! Reszkessetek betörők 2
Hozzászólás ideje: 2007. December 22.17 éve Reszkessetek betörők 2 Nem Szerkesztve: 2007. December 22.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. December 22.17 éve Reszkessetek Betörők (1) Yes Szerkesztve: 2007. December 22.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. December 22.17 éve Így karácsony tájékán... ha valaki esetleg ebből nem jönne rá, holnap teszek be egy jobb minőségű képet.
Hozzászólás ideje: 2007. December 23.17 éve The pursuit of Happyness? Csak tudom hogy szereted ezt a filmet.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 2.17 éve Jocky Ewing Ilyen című filmről még nem is hallottam. Biztos valami fantomfilm lehet.
Hozzászólás ideje: 2008. Január 2.17 éve Hopsz... akkor Dallas! Az se jó de nem hiszem hogy a viccelődéssel előrébb jutunk. Westernről van szó. Szerkesztve: 2008. Január 2.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2008. Január 2.17 éve Az előtérben álló úr talán segít. Szerkesztve: 2008. Január 3.17 éve - Rog
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.