Ugrás a kommentre

Din Djarin, a mandalori


Rog

Ajánlott hozzászólás

Igen, kérdés ezt vajon elfogadja-e magában? Amúgy érdekes, hogy az előzetesben a narrálása olyan, mintha vezetőként beszélne az övéihez, aztán lehet csak trükkösen vágták össze az amúgy nem is összetartozó mondatait :D

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ez nekem is feltűnt! Azok a mandik is olyanok, mintha ő vezetné őket. Csalóka lehet a dolog. Nem tudom mi kellene történnie ahhoz, hogy foglalkoztassa a Mandi trón. Eddig semmi érdeklődést nem mutatott iránta. Az előzetesből látszik, hogy Paz Vizsla mellette harcol, szóval a harcuk után nagy szakadás nem következett be. A Fegyverkovácsnak lesz ebben nagy szerepe, aki szerintem kapacitálni fogja Dint, hogy nem kerülheti el a sorsát. :D 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Grogu ügyét letudták, szóval igazából most már csak vissza kell állítania a státuszát, mert ugye botor módon levette a sityakját. Mivel a vallása felé mélyen elkötelezett, és amúgy is vezetői egyéniség, szerintem a Mandalore-on tett kirándulása lesz az, ami az uralkodás irányába fordítja a tekintetét.

Az, hogy Paz Vizsla mellette harcol, szerintem adja magát. Az első évadban bebizonyosodott, hogy nem akkora kretén, mint Pre Vizsla volt, hiszen az összetűzésük ellenére megmentette Dint és Grogut a fejvadászoktól, és most, hogy a TBoBF-ben is legyőzte őt Din, bizonyítva erejét és képességeit, amik méltóvá teszik a Sötét Kardra, szerintem kiáll mellette, ha visszanyeri a sisaklevétel miatt elveszett akármijét.

Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy a terrorista csajszi lenyeli-e a békát, és hajlandó lesz beállni a sorba, vagy Din kénytelen lesz leválasztani azt a sok bajt hozó vörös buksiját a nyakáról. Megvallom őszintén, én örülnék, ha kinyírnák az utolsó Kryze-t.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Remélem köztes megoldás születik. A Mandalore egy agresszív, harcos nép. Pre Vizsla ezt akarta visszaállítani. Dinből nem nézem ki, hogy ezt a vonalat követné. Először is össze kellene gyűjteni a szétszóródott klánokat. Valószínűleg élnek a barlangokban is, nem kevesen.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szerintem biztos, hogy valahol a Satine Kryze és a Pre Vizsla által képviselt két véglet között alkotná meg a saját Mandalore-ját. Nem terrorizálna és hódítana, de odacsapna annak, aki kekeckedik velük.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.