Jump to content

2x06 - From Beneath


Ody Mandrell

Recommended Posts

6. rész - From Beneath / A mélyből

 

epguidere206.jpg 

 

Írta: Kevin Burke, Chris "Doc" Wyatt

Rendezte: Stewrad Lee

 

Helyszín: Drahgor III

 

Szereplők:

Kazuda Xiono - Christopher Sean

Torra Doza - Myrna Velasco

Flix - Jim Rash

Orka - Bobby Moynihan

Fleck - John Ennis

Flanx - Paul F. Tompkins

Fleez - Pete Holmes

Flobb - Pete Holmes

Floog - ???

CB-23

 

Történet

 

 

Érdekességek

 

Concept Art galéria

 

 

Pár kitétel.

 

1. A letöltéssel kapcsolatban itt, a felirattal kapcsolatban pedig itt találsz információt. Ezt a topikot ne ezekre használd.

2. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni.

3. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki.

4. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt.

5. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat.

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Bár szórakoztató volt a rész, kicsit olyan érzésem volt, mintha korábbi animációs sorozatok részeiből ollózták volna össze. A barlangok a TCW és Rebels beli geonosisi katakombák, a lézerrel lelőhetetlen, földalatti sárkányok a Zillo bestia, és persze megint üzemanyag volt a fő probléma, amit láttunk már az ep8-ban, a Rebelsben és nem is olyan régen a Resistance-ban. És nagyon időhúzás szaga volt. De legalább tényleg szórakoztatóan rakták össze, és még a gozzo faj is kapott némi pluszt.

Link to comment
Share on other sites

Szuper rész volt, bár filler, ettől függetlenül tetszett. Mindig is volt egy szörnyes epizód a sorozatokban, és ez a Bibónál pl. ezerszer jobb volt. Imádom Flixet és Orkát, de főleg előbbit így örültem, hogy kicsit jobban megismerjük a családját, ezáltal őt magát is. A bolygó és a mélyben a szörnyek nagyon hangulatosak voltak, Kaz is kicsit összeszedte magát, szóval soha rosszabbat. Az egy szívfájdalmam, hogy a történet kb. egy millimétert haladt előre. 

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ez nekem most erősen lapos. Jópofa volt, nem azt mondom, hogy nem, de nagyon töltelékepizód. Ráadásul eredetiségből sem sikerült semennyit csöpögtetni ebbe a részbe. Ezek a madárszerű izék érdekes kis lények, de ez a családi konfliktus is annyira kiszámítható és klisés volt. A sárkány is. Már az elején tudtam, hogy Flix-ék ki fognak békülni, megkapják az üzemanyagot, a sárkányról kiderül, hogy létezik, de felülkerekednek rajta stb.. Torra és Kaz most csak asszisztáltak, Orkának se volt sok szerepe pár vicces beszóláson kívül. Ez egy nagyon gyerekeknek szóló rész volt, amivel semmit nem haladtunk.

 

Annyiból sajnálom ezt a sorozatot, hogy ezzel az alaptematikával és idővonallal ebből annyi, de annyi mindent ki lehetett volna hozni. Mégis csak súrolták ezeket az elemeket. Ráadásul az animáció is tök megszokható, szép grafikája van az egésznek. Lennének benne tök jó karakterek is, bár ilyen téren én elég laposnak érzem ezt a szériát. De sokkal több potenciál lenne ebben, mint amit itt realizálnak, és nem is sok rész van már hátra belőle. Már ha egy TCW vagy Rebels hosszból indulunk ki.

És ez hatványozottan aggaszt, mert rendkívül kicsi esélyt látok arra, hogy erre az időszakra egy másik, hasonló fókuszú sorozatot vagy filmet kapjunk. Így benne van a pakliban, hogy ez a hihetetlen potenciál kútba is esik. Ott van a Mandalorian, de az tök másra koncentrál, ráadásul elég lufi egyelőre. Ráadásul az egész ST megosztó lett, ha a SW-t más irányba kalauzolják, akkor ezt az új érát fel kell építeni. Simán lehet, hogy itt parlagon maradunk, ha a mozgóképes vonalat nézzük, maradnak a könyvek és képregények. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information