Ugrás a kommentre

2x13 - Breakout


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

13. rész - Breakout / A szökés

 

epguidere213.jpg

 

Írta: 

Rendezte: 

 

Helyszín: 

 

Szereplők:

 

Történet

 

 

Érdekességek

 

 

Concept Art galéria

 

 

Pár kitétel.

 

1. A letöltéssel kapcsolatban itt, a felirattal kapcsolatban pedig itt találsz információt. Ezt a topikot ne ezekre használd.

2. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni.

3. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki.

4. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt.

5. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az előzmények fényében kicsit többet vártam ettől a résztől. Jó volt igazából, csak nagyon kiszámítható és klisés. Megint eljátszották a rohamosztagosnak öltözünk trükköt, csak most a fejvadász beleköpött a levesbe. Ő amúgy elég odavágós karakter lett, csak talán túlságosan is. Mindenre volt valami különleges kütyüje, amivel előnybe került, mindig jó helyen volt. A végén persze jól megszívta. Gondolom nem fogja megdicsérni az ER.

 

A Kolosszus elment, visszajött, majd újra elugrott. Ezek szerint a hiperűrkövetős technológia még tényleg kuriózum, és csak kivételesen indokolt esetben tudják bevetni, mert a Kolosszus nem először tesz keresztbe az ugrásokkal. Egyetlen dolog volt, amit nem húztak meg azok közül, amire számítottam. Taméket nem küldték ki a TIE-okkal, vagy legalábbis nem mutatták őket. Tierny és a rohamosztagos technikus nem figyeltek eléggé az Ep.9 mozis vetítésén, egy droidot soha nem szabad lebecsülni. :D 

 

Volt egy olyan pillanat, amikor felsejlett bennem, hogy a megmentett informátor is az ER-nek dolgozhat, de az sok lett volna már a jóból. Szegény Yeager kevésbé volt hozzászokva a fájdalomhoz, mint a kalóz Synara. Vagy őt tovább kínozták, de látványosan jobban megviselte, mint a lányt. Amikor feltűntek az Ászok, azt hittem kapunk egy kicsit komolyabb csatajelenetet, de sajnos nem így lett.

Az a motívum viszont nagyon tetszik, hogy az ER is dolgoztat "külső" munkaerőt az Ellenállás ellenében. Ott voltak a kalózok, később az a mérnök csajszi, most pedig ez a fejvadász. Itt is a Birodalom nyomdokain lépkednek.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én is kicsit többet vártam ettől a réztől, de nem volt rossz. Persze Kaz megint rálépett pár lábra. :D Nem igazán tudtam mi fog történni, hogy aztán a végén minden úgy legyen ahogy a nagy könyvben meg van írva. :D Jelenleg elképzelni se tudom, hogy mi lesz ennek a sorozatnak a vége.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 2 héttel később...

Egyfajta kettősség jellemezte ezt az epizódot is, egyrészt ott volt az a sötétetebb hangulat, ami már az előző részből is áradt, itt erre még rá is tettek egy szintet Yeager és Synara, valamint CB-23 vallatásával. Ettől függetlenül Kaz miatt volt egy kis könnyebbség is az epizódban, ez a mentőakció is, amilyen banális ötletnek tűnt elsőre, végül olyan nagyszerűnek bizonyult. 
Vizuálisan is voltak nagyon emlékezetes képek ebben a részben, mikor a Colossuss "elbújt" az Első Rend elől, abban a sejtelmes vörös fényben... az fantasztikusan nézett ki. A végén mikor Norath felajánlja Kaz számára, hogy menjen vele, ott biztos voltam benne, hogy nemet mond, de ebben a részben is bizonyította, hogy még, ha nem is a legügyesebb kéme, de amikor igazán számít jól fel tudja magát találni.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.