Jump to content

Egy sokoldalú 'Heroes'


Ody Mandrell

Recommended Posts

Egy sokoldalú 'Heroes'

 

normal_0005.jpg

 

Közületek bizonyára sokan nézik a Heroes című sorozatot, amit egyelőre csak a tengerentúlon sugároz az NBC TV csatorna. Rövid idő alatt sokak kedvencévé vált ez a különös történet (köztük vagyok én is), amely misztikumával könnyen megragadja az arra fogékony nézőközönséget. A több szálon futó cselekmény egyik főhőse Hiro Nakamura, akit Masi Oka japán színész alakít.

Az Oka által játszott karakter, rajongói körökben szinte a legnagyobb kedvencnek számít, legutóbb pedig Golden Globe jelölést is kapott.

 

Azt viszont már kevesebben tudják, hogy Oka a színészi munka mellett, az ILM egyik oszlopos tagja is. Neki köszönhetjük pl. az Episode II látványos aszteroida robbanásait, de többek között dolgozott még a Terminator 3, Hulk, War of the Worlds, Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest című filmek trükkjein is. A Golden Globe jelölés, és a Heroes sorozat kapcsán, a starwars.com készített vele egy hosszabb interjút, amiben a Star Wars ?hoz való viszonyáról, és életútjának állomásairól mesél.

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

:D Egek, ez aztán a nem mindennapi egyik kedvenc Heromtól :peace: Nem éppen szokványos filmes részvétel párosítás, bár lehet, hogy csak nekem nem az :)

GG-s kategóriájában végül Jeremy Irons kapta a díjat.

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information