Ody Mandrell Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 (edited ) Egy sokoldalú 'Heroes' Közületek bizonyára sokan nézik a Heroes című sorozatot, amit egyelőre csak a tengerentúlon sugároz az NBC TV csatorna. Rövid idő alatt sokak kedvencévé vált ez a különös történet (köztük vagyok én is), amely misztikumával könnyen megragadja az arra fogékony nézőközönséget. A több szálon futó cselekmény egyik főhőse Hiro Nakamura, akit Masi Oka japán színész alakít. Az Oka által játszott karakter, rajongói körökben szinte a legnagyobb kedvencnek számít, legutóbb pedig Golden Globe jelölést is kapott. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy Oka a színészi munka mellett, az ILM egyik oszlopos tagja is. Neki köszönhetjük pl. az Episode II látványos aszteroida robbanásait, de többek között dolgozott még a Terminator 3, Hulk, War of the Worlds, Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest című filmek trükkjein is. A Golden Globe jelölés, és a Heroes sorozat kapcsán, a starwars.com készített vele egy hosszabb interjút, amiben a Star Wars ?hoz való viszonyáról, és életútjának állomásairól mesél. Edited January 21, 2007 by Ody Mandrell Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Egek, ez aztán a nem mindennapi egyik kedvenc Heromtól Nem éppen szokványos filmes részvétel párosítás, bár lehet, hogy csak nekem nem az GG-s kategóriájában végül Jeremy Irons kapta a díjat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 20, 2007 Author Share Posted January 20, 2007 Én se hittem volna, hogy pl. az SW filmeken dolgozott. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Érhetik még meglepetések az embert, és ez most nagyon kellemes lepetés volt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 20, 2007 Author Share Posted January 20, 2007 Érhetik még meglepetések az embert, és ez most nagyon kellemes lepetés volt Eddig is szimpi volt, de most már meg aztán végképp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Pontosan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coce_Plant Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Mik vannak?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Videókból nem ismerős a pali(Nem is tudnának ugye több ezer embert megmutatni). Amennyit láttam a sorozatból(pilot), nekem is szimpatikus a karaktere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 21, 2007 Author Share Posted January 21, 2007 Megnézed az EPII stáblistát, rajta van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Látva a pilot-epizódot, nekem is a kedvenc szereplőm lett... legalább ő nem kezdett siránkozni a különleges képessége felett, mint a többi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Nekem nem elsőre lett kedvenc, hanem egyre inkább azzá vált. Később még javul a srác Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Kezdem azt hinni, hogy egyszer még nekilátok nézni azt a soroztot.... MAJD. Első körben legyen rá nyugtom, második szempont hogy be tudjam szerezni valakitől... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 második szempont hogy be tudjam szerezni valakitől... Csak szólj, ha kell, megoldjuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Csak szólj, ha kell, megoldjuk Köszi! Majd.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts