Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. (szerkesztve) Egy sokoldalú 'Heroes' Közületek bizonyára sokan nézik a Heroes című sorozatot, amit egyelőre csak a tengerentúlon sugároz az NBC TV csatorna. Rövid idő alatt sokak kedvencévé vált ez a különös történet (köztük vagyok én is), amely misztikumával könnyen megragadja az arra fogékony nézőközönséget. A több szálon futó cselekmény egyik főhőse Hiro Nakamura, akit Masi Oka japán színész alakít. Az Oka által játszott karakter, rajongói körökben szinte a legnagyobb kedvencnek számít, legutóbb pedig Golden Globe jelölést is kapott. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy Oka a színészi munka mellett, az ILM egyik oszlopos tagja is. Neki köszönhetjük pl. az Episode II látványos aszteroida robbanásait, de többek között dolgozott még a Terminator 3, Hulk, War of the Worlds, Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest című filmek trükkjein is. A Golden Globe jelölés, és a Heroes sorozat kapcsán, a starwars.com készített vele egy hosszabb interjút, amiben a Star Wars ?hoz való viszonyáról, és életútjának állomásairól mesél. Szerkesztve: 2007. Január 21. - Ody Mandrell
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Egek, ez aztán a nem mindennapi egyik kedvenc Heromtól Nem éppen szokványos filmes részvétel párosítás, bár lehet, hogy csak nekem nem az GG-s kategóriájában végül Jeremy Irons kapta a díjat.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Én se hittem volna, hogy pl. az SW filmeken dolgozott.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Érhetik még meglepetések az embert, és ez most nagyon kellemes lepetés volt
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Érhetik még meglepetések az embert, és ez most nagyon kellemes lepetés volt Eddig is szimpi volt, de most már meg aztán végképp.
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Videókból nem ismerős a pali(Nem is tudnának ugye több ezer embert megmutatni). Amennyit láttam a sorozatból(pilot), nekem is szimpatikus a karaktere.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Megnézed az EPII stáblistát, rajta van.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Január 22. Hozzászólás ideje: 2007. Január 22. Látva a pilot-epizódot, nekem is a kedvenc szereplőm lett... legalább ő nem kezdett siránkozni a különleges képessége felett, mint a többi
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Nekem nem elsőre lett kedvenc, hanem egyre inkább azzá vált. Később még javul a srác
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Kezdem azt hinni, hogy egyszer még nekilátok nézni azt a soroztot.... MAJD. Első körben legyen rá nyugtom, második szempont hogy be tudjam szerezni valakitől...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. második szempont hogy be tudjam szerezni valakitől... Csak szólj, ha kell, megoldjuk
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Csak szólj, ha kell, megoldjuk Köszi! Majd....
Ajánlott hozzászólás