Donát Hozzászólás ideje: 2020. Június 1. Hozzászólás ideje: 2020. Június 1. 20 perccel korábban, Dzséjt írta: De a "felemelkedés" szó, pláne ebben a kontextusban (would rise) nem azt feltételezi, hogy Luke erejének csökkenésére számított, hanem arra, hogy ő fog felnőni Kylóhoz. Igen, erre gondoltam én is. Snoke arra gondolhatott, hogyha Kylo erősödik, Luke is hozzá fog erősödni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Június 1. Hozzászólás ideje: 2020. Június 1. Szóval szerinted azt feltételezte, hogy Kylo, aki 24 évvel Luke után született és 15 évvel azután Luke Jedi tanulmányainak kezdete után kezdte el a saját Jedi tanulmányait, lekörözi Luke-ot (aki nyilván nem állt meg közben a fejlődésben), és majd Luke valamikor beéri? És mindezt hat év alatt? Ez azért eléggé túlcifrázott gondolkodás. ahhoz a szerintem magától értetődő lehetőséghez képest, hogy születik valaki, aki beérheti Kylót. Nem mondom, hogy Snoke nem gondolhatott erre, de akkor csak még inkább meggyőződésemmé válik, hogy Snoke egy idióta. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Június 1. Hozzászólás ideje: 2020. Június 1. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Szóval szerinted azt feltételezte, hogy Kylo, aki 24 évvel Luke után született és 15 évvel azután Luke Jedi tanulmányainak kezdete után kezdte el a saját Jedi tanulmányait, lekörözi Luke-ot (aki nyilván nem állt meg közben a fejlődésben), és majd Luke valamikor beéri? És mindezt hat év alatt? Ez azért eléggé túlcifrázott gondolkodás. ahhoz a szerintem magától értetődő lehetőséghez képest, hogy születik valaki, aki beérheti Kylót. Nem mondom, hogy Snoke nem gondolhatott erre, de akkor csak még inkább meggyőződésemmé válik, hogy Snoke egy idióta. Szerintem erre gondolt. Máshogy nem nagyon van értelme annak amit mond. Azt mondja, ha növekszik a sötétség, a világos oldal reagál rá. Ő Skywalkerre gondolt, amivel ezt üzeni: ha Kylo erős lesz, Luke is hozzáerősödik. Én ezen nem csodálkozom, meg is mondom miért: a sötét oldali erőhasználók mindig eltelnek a saját erejüktől és lebecsülik a világos oldali ellenfeleket. Lásd Dooku szövege Yodának. Ha vki tudta, hogy Yoda mire képes, az pont egykori tanítványa. Obi-wan is vágja, hogy milyen jól kardozik a zöld mester. Ehhez képest Dooku előadja, hogy ő most már sokkal erősebb Yodánál. Vagy kicsivel később Dooku Anakinnek magyaráz, hogy mennyivel erősebb lenne, ha használná a sötét oldalt. Kicsivel később Palpatine van meggyőződve róla, hogy simán lesöpri Yodát (aztán hamar kap egy erő demonstrációt ami után meg is akarna futamodni). Lényeg a lényeg, a sötét oldal használói eléggé biztosak abban, hogy messze erősebbek a világos oldal használóinál. Snoke-ot tudjuk ki teremtette, így nem meglepő, hogy hasonlóan vélekedik: ha Kylo megfelelő képzést kap, messze túlszárnyalja Luke képességeit. És Snoke szerint erre fog reagálni a világos oldal, azzal hogy Luke is erősebb lesz. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Június 1. Hozzászólás ideje: 2020. Június 1. (szerkesztve) Jól van, meggyőztél, ennek így több, mint elég értelme van. Szerkesztve: 2020. Június 1. - Dzséjt 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.