Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 6. (szerkesztve) Mi van itt kérem? Nem, De, Nem, De... Hát Ody neked nőkről szól. Nekünk meg nem. Van egy olyan Rebublic szám, hogy "Mindenkinek igaza van", én meg ezt külldöm neked Ody. "Igaza van, igaza van Mindenkinek igaza van Igaza van, igaza van Mindenkinek igaza van Igaza van mindenkinek Igaza van mindenkinek Nem értettem, nem értettem Nem, nem, nem értettem Nem értettem... De aztán megértettem De aztán megértettem Százszor, ha jó /3*/ Miért nem jó még egyszer? Százszor... De aztán... Százszor?" Szerkesztve: 2007. Szeptember 6. - Szisz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. (szerkesztve) Mi van itt kérem? Nem, De, Nem, De... Óvoda. Amúgy örvendek, hogy ennyire élvezed. Nekem valahogy nem megy. Különben ennek a Republic szövegnek mi értelme van? Bár az utolsó versszakot én is kérdezhetném... Szerkesztve: 2007. Szeptember 7. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Of Mi kicsit szórakozunk, te meg nem tudod élvezni, mert sz*r a kedved láthatóan. Máskor te is hülyéskedsz. On Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. OfMi kicsit szórakozunk, te meg nem tudod élvezni, mert sz*r a kedved láthatóan. Máskor te is hülyéskedsz. On Nem neked írtam, szóval nem értem a problémádat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. (szerkesztve) Amúgy szisz a mi számunk, a DM - Nothing impossible. Szerkesztve: 2007. Szeptember 7. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Nekem most ez a számom: Nightwish - While your lips are still red Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Nem neked írtam, szóval nem értem a problémádat. Off Lentebb én is beleszóltam, akkor ez nem volt gond. Ha ennyire zavar, hogy nyilvános fórumon bármihez hozzászólok, akkor befogom. Gondolom, az óvoda beszólás mindenkinek szólt, arra kívántam reagálni. Na pá. On Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. OffLentebb én is beleszóltam, akkor ez nem volt gond. Ha ennyire zavar, hogy nyilvános fórumon bármihez hozzászólok, akkor befogom. Gondolom, az óvoda beszólás mindenkinek szólt, arra kívántam reagálni. Na pá. On OFF Pá. ON Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Amúgy szisz a mi számunk, a DM - Nothing impossible. Meglehet. Az enyém az "In your room" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 7. Meglehet. Az enyém az "In your room" Megvalósítható. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8. (szerkesztve) Rolfe Kent - Dexter Main Title Szerkesztve: 2007. Október 8. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Depeche Mode - Nothing Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Alan Silvestri - Preparations (Predator) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Depeche Mode - Condemnation Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Alan Silvestri - Preparations (Predator) Neked ez is megvan Rog? Tudod már mire gondolok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Depeche Mode - In Your Room Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. (szerkesztve) Neked ez is megvan Rog? Tudod már mire gondolok. Tudom én de azt még fel is kell töltenem amire már csak holnap kerül sor. Szerkesztve: 2007. Szeptember 9. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. David Helpling & Jon Jenkins - The Knowing Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Depeche Mode - In Your Room Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. your favorite slave... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Alan Silvestri - First Strike Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. your favorite slave... moves at your will... Only You exists here... Your favourite innocence... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. moves at your will... Only You exists here... Your favourite innocence... I'm hanging on your words... Living on your breath... Feeling with your skin... Will I always be here... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Alan Silvestri - Preparation (DA_DA_DA_DA_DAM) Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Eminem - Public Enemy #1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Depeche Mode - Mercy in You Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Elton John - Runaway Train Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 11. Jó lenne már ha az új Ossian lemezt hallgatnám! :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 11. Depeche Mode - Suffer Well Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 11. Depeche Mode - Nothing Impossible "Just give me a reason some kind of sign..." Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.