Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Ezen a mai House részen behalok Nem is emléjszem, hogy feliratosan ilyen marha jó lett volna. Ezt az előbbi beteg monológon sírtam már Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 28. Én is nézzem és szakadok egyfolytában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Phobos új SupNat végreeee! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Már jön is le Kár hogy nem értek annyira angolul, így meg kell várnom a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Én a Viasaton nézzem, csak kár, hogy megint ismétlésbe kezdtek. Per pillanat fogalmam sincs, hogy mennyi évad ment le a magyar nyelvű adókon. :S Ja, amúgy már szedhető a Jeff Dunham Show kövi része. "I kill you!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Én a Viasaton nézzem, csak kár, hogy megint ismétlésbe kezdtek. Per pillanat fogalmam sincs, hogy mennyi évad ment le a magyar nyelvű adókon. :S Azt nem tudom mennyit adtak le magyarul, de azt tudom hogy 3 évadot lehet letölteni szinkronosan. Mostanában a 2 nem ugyanaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Én a Viasaton nézzem, csak kár, hogy megint ismétlésbe kezdtek. Per pillanat fogalmam sincs, hogy mennyi évad ment le a magyar nyelvű adókon. :SA 2. évad megy most a V3-on. De állítólag már leadják az egész sorozatot, nem úgy, mint a mocsok RTL Klubosok, akiknek megvan már a 3. (talán a 4. is) évad szinkronja és nem képesek leadni. Bezzeg a spanyol komáknak rajta van a DVD-jükön az eredeti magyar szinkron de itthon még a 2. évadot sem hajlandóak kiadni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Kösz a válaszokat Remélem tényleg tartja magát a Viasat és végig leadja a részeket. Jó kis sori amúgy, amúgy amit a Retekklubosok leadtak azt végig is néztem. Igaz, nekem párszor túl hiteltelenbe csap át az egész, főleg amikor majd minden részben Dean belekezd a litániájába, hogy " Ennyi volt. Vége. Nem érez több késztetés magában" ésatöbbi Ebből már visszavehetnének A rock betétszámok pedig asszem mindent visznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Mostanában a Spanyolok nagyon belehúztak a magyar szinkronsávos DVDk kiadásában. Chuck, Big Bang, SupNat és biztos van még egy csomó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. A magyar szinkron mellett magyar felirat is van ezeken a lemezeken? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. A magyar szinkron mellett magyar felirat is van ezeken a lemezeken? Hát ez egy nagyon jó kérdés. Ide sztem már csak a rippelt szinkronos részek jutnak el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Persze, felirat is van rajta a spanyol és az angol melett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Heroes: Törölve http://comment.blog.hu/2009/10/30/ugy_nez_...ttek_a_hosoknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Heroes: Törölve Számítani lehetett rá, de azért sajnálom. Szerettem a karaktereit, ők hiányozni fognak, a mostani évad egész jó, szóval kár érte Remélem, legalább valami jó befejezést agyalnak ki hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Supernatural Spoiler: Mennyi röhögtem ezen a részen Várom a következőt az még ennél is jobb lesz Jövő7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. SupNat Spoiler: De még milyen jó volt. A palpis poénon besírtam. Még a boszi is szimpi volt ebben a részben, az meg hogy én minden héten pókerezek még izgibbé tette a dolgot. Nagyon várom a köv részt is, nem baj, hogy kicsit eltávolodunk a világvégés részektől. Jó kicsit első évad feelinget látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Na jó ha TCW nem is lesz holnap, SGU legalább lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Dszéjt, lent van a DG 13. részéhez a magyar felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Heroes: Törölve http://comment.blog.hu/2009/10/30/ugy_nez_...ttek_a_hosoknek Sylar :D Szipp! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Defying Gravity Na bazz, a legjobb résznél fejezték be Piszok jó volt, kár érte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Defying Gravity Na bazz, a legjobb résznél fejezték be Piszok jó volt, kár érte. Nekem is be kéne már fejeznem a 11.-et... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Defying Gravity Na bazz, a legjobb résznél fejezték be Piszok jó volt, kár érte. Oldi hány részes ez a DF? Mert ha vége és mindhez van felirat is akk lepörgetem. Lesz 2. évad? Igazából semmit nem tudok róla, de látom lelkesek vagytok és ez elég most neked. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Oldi hány részes ez a DF? Mert ha vége és mindhez van felirat is akk lepörgetem. Lesz 2. évad? Igazából semmit nem tudok róla, de látom lelkesek vagytok és ez elég most neked. Nem engem kérdeztél, de 13 részes, és úgy tűnik, nem lesz 2. évad. A díszleteket elkezdték lebontani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nagyon jó sori, amolyan lassan csordogáló sci-fi tömény erotikával meg romantikával....szóval tök kemény csávóknak készült :D Én azért remélem, hogy folytatni fogják egy olyan nyomás hatására, mint pl amit a rajongók a Jerichonál alkalmaztak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Kudar érdemes nézni a Defying-ot! Kicsit ugyan elnagyolt a világ (sőt, gyakorlatilag semmit se látunk belőle), de ez a sorozat inkább a karakterekre hajt rá és azokat bontja ki. Ha szereted a Solarist ezt is imádni fogod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. ....szóval tök kemény csávóknak készült :D Ezt a mázlit!! Dzséjt Ody, köszi, azt hiszem akkor tényleg lepörgetem majd most! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Flash Forward Azt a k*rva! Piszok jó rész volt a mostani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. FF: tényleg nagyon jó rész volt, bár lassabb tempójú Spoiler: Mekkora volt már, mikor ott voltak mindnyájan Benfordéknál "Még nem" Ezek a bizalmatlansággal szétbombázzák a házasságukat végül. Na de hogy lesz terhes a rendőr csaj? Mivel nagy pocakja volt, így csak hetei vannak hátra ahhoz, hogy valami legyen Jó volt megtudni azt is, hogy ez valami kísérlet volt, azt hiszem, egyelőre tetszik ez a tudományos vonal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. FF Spoiler: A kisérlet rész eddig is oké volt, mert ugye a sivatagban mutatták azt a tornyot amint valamit kibocsájt és hullottak a madarak.Terhesség. Lehet, hogy az egy álom volt amit éppen akkor álmodott, vagy nem is biztos, hogy mindennek meg kell történie. Ezt a Simcont vagy kit is az egyik látomásban megfojtják, a másikban meg ott van Benfordéknál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. FF Spoiler: Szerintem az nem Simcoe, akit fojtogatnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.