Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. SGU.....azaz részemről inkább csak sima U Spoiler: Tartottam ettől a résztől, de valahogy tetszett. Ehhez biztos hozzájárult az is, hogy kezdem elvonatkoztatni a Csillagkapu féle feelingtől. Egy különálló sztoriként nagyobb sikere lenne az tuti.Szóval nekem végül is így elvonatkoztatva, bejött a rész; jó volt látni a mindennapokat, ahogy tornáztak, növényt igyekeztek termeszteni, más valaki festett.....Young meg ahogy kell, helyre rakta Telfordot. Ez a leszbikus szál akkor lett volna érdekes, hogyha mint múltkor a hajó éppen akkor lép ki a "hipertérből" De ezt sajna kihagyták. Azért el tudom képzelni amikor egy izig-vérig lezajló lepedőakrobatika után, a testükbe visszatérő "lelkek" furcsak karom, fog, vagy más nyomokat találnának magukon :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Fringe Amekkora töltelékrészek voltak a korábbiak, az eheti rész úgy csapott a lecsóba, ahogy kell. Spoiler: Végre előtérbe kerültek megint a Megfigyelők. Sőt, jó sok mindent tudtunk meg róluk. Pár résszel korábban ugye kiderült egyrészről, hogy közük van az átalakuló emberekhez és minden jel szerint a leigázásunkra törnek, de most az is kiderült, hogy néhányuk a "mi" oldalunkon állnak. Védenek egyes embereket, sőt érzelmeket is táplálnak feléjük. Nagyon jó kis rész ez amikor Peter is szembesül majd a származásával.Noh, a lényeg, f*sza rész volt, így kell ezt csinálni, haladni kell a fő szállal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Már több részét nem is néztem a Fringe -nek. Cancel szaga van erősen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. SGU Én is nagyon féltem a résztől, de szerintem teljesen jó volt. Sokkal jobb 100x mint a 2vel ezelőtti. Nekem nagyon bejön ez a sorozat, és ha ezek így bejönnek, akkor mi lesz majd ha történik is valami. A köv rész sem bolygós lesz, de azért azt hiszem bejövős lesz: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Már több részét nem is néztem a Fringe -nek. Cancel szaga van erősen. Terészedről, vagy úgy általában? Szerintem annyira nem csalódást okozó mint az SGU. Főleg most, hogy végre le kell porolni a defiblilátor készüléket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Terészedről, vagy úgy általában? Szerintem annyira nem csalódást okozó mint az SGU. Főleg most, hogy végre le kell porolni a defiblilátor készüléket. Természetesen csak nálam (bár voltak hírek róla, hogy ezt is lelövik). Egyszerűen nem igazán érdekel mi fog történni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Természetesen csak nálam (bár voltak hírek róla, hogy ezt is lelövik). Egyszerűen nem igazán érdekel mi fog történni. Szerintem nézd nyugodtan tovább, bár te tudod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Már tölthető az új Dexter epizód. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. A film megvan már egy ideje, a feliratra vártam eddig. Most már holnapra marad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Már tölthető az új Dexter epizód. Im thankful for Dexter! Spoiler: Sok pozitívuma volt a mostani Dexter résznek, de azt hiszem a legnagyobb a WTF! pillanat volt, mikor Dex rárontott Trinityre...mondom wow felpattantam a székből és úgy néztem mi lesz. Nagy beteg ez a család. Bár mind a halálát kívánja mégis próbálta védeni. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Rita és a csávó kapcsolata kifejezetten idegesít, remélem ennyi elég már az új kódjához, hogy felkerüljön az asztalára. És hát a cliffhanger...omg...innen hamar kiderülhet h Dex nem Kyle...azt hiszem ezt az évadot is elég szépen felépítették, és lesz itt nemulass a végén. Vajon tényleg nem tudja a család h Arthur gyilkos??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. A film megvan már egy ideje, a feliratra vártam eddig. Most már holnapra marad.Már van hozzá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. (szerkesztve) Dr. House a Családfában Sajnos nem ismerem a sorozatot, csak 1 kis részt láttam a Star Wars-os adásából Szerkesztve: 2009. November 23. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. ja és aki már látta a részt, itt a köv Dexi rész előzete: :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. K*rva jó volt a Dexter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. K*rva jó volt a Dexter. Tömören a lényegre tapintottál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Már van hozzá! Nekem már késő volt, tekintve, hogy előző éjszaka rosszul aludtam, és 9 után már majd leestem a székről Majd ma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Nem semmi volt a Dex, főleg a végén Spoiler: Na és milyen volt már, ahogy Deb rájött a dolgokra. Apja lánya vagy mi ez csaj? Amúgy elég régi trükk, hogy így bukik le valaki, de itt egész jól kijött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. (szerkesztve) A Dexter engem is szétcseszett. K*rva nagy öldöklések lesznek itt. Spoiler: A csaj lőtte le Lundyt! A hármast meg én is a helyszínen megnyúztam volna. Rita udvarlójáról nem is beszélve! Szerkesztve: 2009. November 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Dex: Spoiler: Nincs is akkora asztal, amelyiken elfér majd Dex összes áldozata a végén. Milyen szépen lenne az évad végén 2-3an feküdnének az asztalon és mehetne a kaszabolás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Dexter Spoiler: Szerintem ez nem illene Dexterhez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Heroes Spoiler: Szokatlan volt, hogy csak ilyen kevés szál volt egyszerre jelen egy epizódban. Lauren visszatérésére már várható volt a múltkori szereplése miatt. Igazából a Bennet család részéről tetszett legkevésbé a rész. Meg ez az egész hálaadásos cucc nekem furcsa volt. Körülbelül olyan, mintha a Szökésben lett volna egy karácsonyos rész. Természetesen a Petrelli család szemszögéből volt a legizgalmasabb. Angela továbbra is ugyanolyan, mint amilyen volt. Nem lett volna kifogásom az ellen, ha Sylar tényleg felhasítja a hálaadás napi pulyka koponyáját, de amikor már elkezdte akkor kicsit tartottam tőle, hogy tényleg meghal. Külön öröm volt látni, hogy az a kevés, ami Nathanből maradt, az is küzd Sylar ellen. Nah, de térjünk át a másik főgonoszra, aki előbb vágja hozzá a másikhoz a követ, és csak utána gondolkodik. Kezdenek végre kirajzolódni Samuel gonosz vonásai. Kíváncsi leszek, hogy Lydia miképp fog hozzáállni ezek után. Külön öröm, hogy a Slow Burn webizódokban főszerepet kapó Amandát is szerepeltették. Ő Lydia lánya, egyébként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. DEx: Spoiler: Szerintem simán van rá esély hogy a végén ketten lesznek Dex asztalán. Apa lánya. De valamiért úgy érzem ennél még lesz nagyobb cliffhanger is a köv évadra. Azt mondták lesz valami nagy durranás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. A mosteni Dexiből nekem csak Dexi tombolása és a rész vége jött be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Mindig előjönnek Dexi írói valami nagy durranással, új helyzetekkel, de eddig még sose éreztem, hogy túlzásba vinnék, mindig jól jönnek ki a sztorikból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. A jövő heti Wilson c. rész előzetese Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. House Spoiler: Jó rész volt. Szegény House-nak most nagyon kijutott, átverte Cuddy Viszont Chase-től visszakapta legalább a bemosást, amit a 3. évad 2. részében adott neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. (szerkesztve) Donát láttad az új 24 promoképeket? Ez az egyik kedvencem. http://spoilertv.iimmgg.com/image/166d2ed5...af0146be0cca942 Ez pedig a másik, ez alap, de Karrde ezt ne nézd meg mert spolieres lehet a csoportkép. Ki van rajta illetve ki nincs. http://www.sorozatjunkie.hu:88/wp-content/...8-cast-1010.jpg Szerkesztve: 2009. November 25. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Az elsőt nem engedi megnézni a net A másodikat azért is megnéztem, de tudod imdb.com is a barátod Szóval megnéztem még régebben a cast-listát, így azért egy picit tudom, hogy az eddigiek közül kik nem fognak szerepelni a 8. évadban (az már ugye nem derült ki, ki és miért nem, de legyen már meglepetés is az évadokra ilyen téren ). Már az 5. végén járok, szóval két évad, és jöhet a menet januárban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Jól van akkor látom fogyasztod egészséggel. Hát igen én is elkövettem azt a "hibát" hogy folyton néztem ki hány részt szerepel. Amúgy javítottam a linket, nézd meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. (szerkesztve) Köszi, most már meg tudtam nézni Á, végül úgy gondoltam, gyorsan letudom az összes részt, aztán már nem fog az agyamban járni, hogy ott van a gépen, és más elfoglaltság miatt nem nézem A más marad későbbre, de végül is már nem sok van hátra Most öcsém meg a barátnője is elkezdték nézni Most éppen úgysem melóznak, van idejük rá Á, nem akkora hiba ez, így legalább lehet agyalni azon, hogy vajon kivel mi fog történni Szerkesztve: 2009. November 26. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.