Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Az eredeti Rém Rendes Család RULEZZZ. De még mennyire, hogy RULEZZZ :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Szerintem a nagyon különleges ügyosztály mindent visz vígjáték terén. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Nem értem.... biztos csak bennem van a hiba de szerintem az eredeti sem jobb ennél... Akkor én is hibás egyed vagyok, mert nem igazán vagyok oda a Rém rendesért Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Szerintem a nagyon különleges ügyosztály mindent visz vígjáték terén. Ez így igaz. Annál jobb nem igazán van. Akárhányszor megtudom nézni, csakúgy mint a filmet! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Ez így igaz. Annál jobb nem igazán van. Akárhányszor megtudom nézni, csakúgy mint a filmet! Az a magas nyomozó volt a legjobb, aki mindig kilógott a képből. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Az a magas nyomozó volt a legjobb, aki mindig kilógott a képből. "Valami van a szád szélén Al." Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Nem értem.... biztos csak bennem van a hiba de szerintem az eredeti sem jobb ennél... Nyugi, nálam is hiba van akkor. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Mennyi hibás ember csatangol errefelé Ezt a Nagyon különleges ügyosztályt címről nem ismerem, viszont ez a képből kilógó fickó meg simerős. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Ezt a Nagyon különleges ügyosztályt címről nem ismerem, viszont ez a képből kilógó fickó meg simerős. Ebből lett a csupasz pisztoly mozifilm. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. (szerkesztve) Prison Break az Isten! Végre egy sorozat amiben van feszültség! De olyan felnőttes... A legjobb nem sci-fi sorozat, a LOST-ot simán lekörözi. Gyakorlatilag maga a börtön feeling elég nyomasztó, és még erre jönnek rá a beteges karakterek, megfűszerezve egy állami összeesküvéssel. Le a kalappal! Szerkesztve: 2006. Október 4. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Prison Break az Isten! Végre egy sorozat amiben van feszültség! De olyan felnőttes... A legjobb nem sci-fi sorozat. Hát Ody megelőztél. Pont ezért léptem be hogy ezt leírjam! A mai rész valami állat volt. Lehet ezt még fokozni!? /költői kérdés volt/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. (szerkesztve) Biztos lehet. A kormányzó lánya egy tündérke...annyira aranyos. Szerkesztve: 2006. Október 4. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. (szerkesztve) Ebből lett a csupasz pisztoly mozifilm. Akkor onnan olyan ismerős Ha nem sci-fi sorozatról van szó, akkor viszont nálam magasan a Dr. House a nyerő (évadról évadra egyre jobb). Szerkesztve: 2006. Október 4. - Dzséjt Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. A kormányzó lánya egy tündérke...annyira aranyos. Ugyehogyugye!? Mondjuk szinte már majdnem kint vannak és még vissza van vagy 15 rész. Dzséjt: Abból még egy részt nem néztem meg. Elvi okok maitt. Tehát lehet h a legjobb sorozat, sajnos akkor sem fogok belenézni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Ugyehogyugye!? Úgy megvolt riadva mint egy kis őzike. Már majdnem kibukott belőlem, "hol vagy már szkófild?" Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. A legjobb nem sci-fi sorozat, a LOST-ot simán lekörözi. Hát ez ellen vannak kétségeim.Annyi logikátlanság lesz a 2. évadban, és minden részben meghal valaki... És a Lost szvsz sokkal eredetibb.A Lost műfajt teremtett. A Prison Break-en sosem izgultam hogy mi lesz már a következő részben. Tulajdonképpen nálam a Lost olyan mint filemkben a Star Wars. LOST POWER! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Úgy megvolt riadva mint egy kis őzike. Már majdnem kibukott belőlem, "hol vagy már szkófild?" Remélem elviszi majd Mecikóba. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Annyi logikátlanság lesz a 2. évadban, és minden részben meghal valaki... Ezt most muszáj volt??? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Ezt most muszáj volt??? Nem a főszereplőkre gondoltam, nem kell izgulni. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Nem a főszereplőkre gondoltam, nem kell izgulni. Huhhhh. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Jó a LOST is....általában az eleje meg a vége. A közepe tömény unalom. Meg az a nagy misztikum, ami köré pítik. Tipikusan az a film, amiről ha megtudod a lényeget, utánna már cseppet sem érdekes. De Te azt szereted, mi meg a PB-t. Felnőtteknek jobban bejön, mint a light LOST. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Nem a főszereplőkre gondoltam, nem kell izgulni. Senkire ne célozgassunk kéremszépen! Vagy ha igen, írjuk ki, hogy SPOILER! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. De Te azt szereted, mi meg a PB-t. Felnőtteknek jobban bejön, mint a light LOST. Ezt vond vissza. Azért a Lost rajongótábora 30 felett van leginkább.A light-os Lost söpörte be a díjakat, a light-os Lost-nak akkora a nézettsége, akkora tábora.A leggyengébb részének a nézettsége akkora mint a Prison Break legjobbjáé.. Egyébként abban egyetértek, hogy nem lehetünk egyformák. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. A LOST kommerszebb, populárisabb. A PB nem a tömegeket céloza meg sztem, és ez jó benne. Pl. ha valami galamblelkű meglátja ezeket a pszichopata karaktereket, hát többet felé se néz az tuti. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. A LOST kommerszebb, populárisabb. A PB nem a tömegeket céloza meg sztem, és ez jó benne. Pl. ha valami galamblelkű meglátja ezeket a pszichopata karaktereket, hát többet felé se néz az tuti. Nekem egy nem tetszik még a PB-ben, hogy televan erőltetett fordulatokkal.Amiket azért raktak be, mert látták hogy a nézőknek bejön ez a sok furdulat dolog, ami az első évadban még oké volt.De a 2. évadban már nagyon erre építik a sorozatok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Ha majd láttam mondok róla véleményt. Most az első évadot nézem, és az mindent visz. Pont. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Most az első évadot nézem, és az mindent visz. Pont. Legalábbis a te agyadban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. (szerkesztve) Legalábbis a te agyadban. Mit gondoltál miről beszélek? Nem kell keresztes háborút vívni a LOST-ért, ettől nem fogom jobban szeretni. Max. jobban megutálom. Szerkesztve: 2006. Október 4. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Mit gondoltál miről beszélek? Nem kell keresztes háborút vívni a LOST-ért, ettől nem fogom jobban szeretni. Max. jobban megutálom. Utáld.Pár órája még odavoltál hogy mennyire várod a 3. évadot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Utáld.Pár órája még odavoltál hogy mennyire várod a 3. évadot. Várom is, de a PB-t jobban. Na és akkor mi van. Gondolom nem okoz problémát neked, hogy nálam nem a LOST van a csúcson. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.