Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Most, hogy végetér, talán el kéne kezdenem nézni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hááááát aki perfekt angol az már csak pörget. Sajnos még a középfok is nyögvenyelős, de a BSG nem nehéz, bár vannak ismeretlen szavak, így aztán a megértés nem 100% Ezért nézem át a magyart Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Piszok jó volt megint az Enterprise. Hatalmas volt a transzponderes trükk. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Piszok jó volt megint az Enterprise. Hatalmas volt a transzponderes trükk. Pint a legvégére kapcsoltam oda, de nem is emlékszem erre az epizódra (pedig a fejek ismerősnek tűntek, szóval tuti láttam ). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Pint a legvégére kapcsoltam oda, de nem is emlékszem erre az epizódra (pedig a fejek ismerősnek tűntek, szóval tuti láttam ). Egy szekta elfoglalta a hajót. Archer meg jól megtévesztette a szektavezért amikor az azt hitte, hogy a transzponder egy humánus kivégzőeszköz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Pint Látom Te se szereted a sört. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Egy szekta elfoglalta a hajót. Archer meg jól megtévesztette a szektavezért amikor az azt hitte, hogy a transzponder egy humánus kivégzőeszköz. Á, így már megvan. Kösz. Látom Te se szereted a sört. A pitába, ezt elpötyögtem. A húgom billentyűzete az oka, máshogy vannak rajta a gombok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. A pitába, ezt elpötyögtem. A húgom billentyűzete az oka, máshogy vannak rajta a gombok Persze....jó kifogás sose rossz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Eh.. nem tudom, nektek csak úgy jó a BSG, ha harcolnak? Kivétel Dzséjt. Nekem is bejön így is, nem kell csatázás, jó, hogy karakterközpontú a sori, korábban nektek is jó volt, hogy az Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Eh.. nem tudom, nektek csak úgy jó a BSG, ha harcolnak? Kivétel Dzséjt. Nekem is bejön így is, nem kell csatázás, jó, hogy karakterközpontú a sori, korábban nektek is jó volt, hogy az Nem azzal van a baj. Hanem, hogy unalmas. A karakter fejlődést elég blőd módon ábrázolja. Isznak, zongoráznak, dugnak....engem ez nem tud lázba hozni egy ilyen sorozatnál. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. A karakter fejlődést elég blőd módon ábrázolja. Isznak, zongoráznak, dugnak.... A világvége után én sem csinálnék sokkal több mindent, mert én nem tudok zongorázni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Ez jó volt Egyébként a való életben is igen fontosak ezen cselekvések, kivéve a zongorát És még világvége sem kell hozzá Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. A világvége után én sem csinálnék sokkal több mindent, mert én nem tudok zongorázni A világ vége az első részben megvolt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. A világ vége az első részben megvolt. Na ja, gondolj bele négy évad végig piálással, dugással, zongorázással. Mondom én, Baltar nem h*lye, pedig full idegesítő, de a kamatyot végigvitte az összes évadon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Na ja, gondolj bele négy évad végig piálással, dugással, zongorázással. Mondom én, Baltar nem h*lye, pedig full idegesítő, de a kamatyot végigvitte az összes évadon. Volt esze. Amíg van emberiség addig kell kiélni elemi ösztöneinket. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. A világ vége az első részben megvolt. Na látod, és azóta eljutottak a szeszkazán nyulak szintjére Különben is, már az első részben mondta Adama, vagy Roslin, hogy k*félniük kell az emberiség fennmaradásáért, bár nem ezekkel a szavakkal. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. (szerkesztve) Volt esze. Amíg van emberiség addig kell kiélni elemi ösztöneinket. Ó, hogy.... Egy ilyen pasikat egyébként bar**mira foglalkoztató téma titeket hidegen hagy filmen? Ki hitte volna Szerkesztve: 2009. Március 2. - MissKarrde Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Ó, hogy.... Egy ilyen pasikat egyébként bar**mira foglalkoztató téma titeket hidegen hagy filmen? Ki hitte volna Isten mentsen hogy hidegen hagyna, de olykor jó lenne látni egy kis kenyérpirító zúzást Viperekkel. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Ó, hogy.... Egy ilyen pasikat egyébként bar**mira foglalkoztató téma titeket hidegen hagy filmen? Ki hitte volna Hidd el, nem hagyná őket hidegen, ha Six, vagy Sharon, esetleg Deanna egyszer-kétszer meztelenül hajlandó lenne a kamera felé fordulni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hidd el, nem hagyná őket hidegen, ha Six, vagy Sharon, esetleg Deanna egyszer-kétszer meztelenül hajlandó lenne a kamera felé fordulni Mehetne a jelenet real 3D-ben is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Az tuti Mindjárt érdeklődőbb lenne mindenki Persze részemről csak a szokásos érdeklődés maradna Eh.. hogy egy épkézláb jó pasi sincs ebben a filmben Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Mehetne a jelenet real 3D-ben is. Másszanak ki a képernyőből!! Mint a körben. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Másszanak ki a képernyőből!! Mint a körben. Simán bírnám ezt a "horrort". Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Mellesleg szerintem lesz itt még zúzás, ott van még Cavill bandája, csak valahogy össze kell még talizniuk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Mellesleg szerintem lesz itt még zúzás, ott van még Cavill bandája, csak valahogy össze kell még talizniuk Spoiler: Tényleg... miért rabolták el Hérát? Mit tud amit más cylon nem? Egyébként a zongora órája után már Starbuck is az szerintem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. BSG Spoiler: Fura, hogy most lett ennyire érdekes Hera, mert már volt egyszer a cylonok markában. Akkor gondolom, nem volt ennyire érdekes. Főleg, mivel volt még feltámadás központjuk, most pedig nincs. De hogy nem szimpla gyerek, az is tény, már azon kívül is, hogy a szülei cylon-ember pár. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Spoiler: Azért én arra csak azért is várok magyarázatot, hogy hogy a fenébe tudta a Főnök kihozni Boomert a zárt, őrzött cellából észrevétlenül. :P Ez valami hihetetlen alpári baromság volt a epizódban. Ja és hová tűnt Six Baltar látomása? Megcsalta már az is? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. BSG Spoiler: Azért, mert nem mutatják, még nem biztos, hogy eltűnt Mostanában ritkán mutatják Baltar esetében is Sixet. Hmm... azért érdekes, hogy közben meg egy hajón vannak. Jah, hát ha nincs villany, akkor a sötétség leple alatt sok mindent meg lehet csinálni Főleg, mivel nem mutatták be részletesen, hogy és mikét őrzik Boomert Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. BSG Spoiler: Főnök jól összeomlott amikor rájött, hogy elárulta Boomer. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.