Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Hááááát aki perfekt angol az már csak pörget. :D

Sajnos még a középfok is nyögvenyelős, de a BSG nem nehéz, bár vannak ismeretlen szavak, így aztán a megértés nem 100% :D Ezért nézem át a magyart :D

Hozzászólás ideje:
Piszok jó volt megint az Enterprise. :D Hatalmas volt a transzponderes trükk. :D

Pint a legvégére kapcsoltam oda, de nem is emlékszem erre az epizódra (pedig a fejek ismerősnek tűntek, szóval tuti láttam :P ). :D

Hozzászólás ideje:
Pint a legvégére kapcsoltam oda, de nem is emlékszem erre az epizódra (pedig a fejek ismerősnek tűntek, szóval tuti láttam :D ). :D

Egy szekta elfoglalta a hajót. Archer meg jól megtévesztette a szektavezért amikor az azt hitte, hogy a transzponder egy humánus kivégzőeszköz. :D

Hozzászólás ideje:
Egy szekta elfoglalta a hajót. Archer meg jól megtévesztette a szektavezért amikor az azt hitte, hogy a transzponder egy humánus kivégzőeszköz. :D

Á, így már megvan. Kösz.

Látom Te se szereted a sört. :D

A pitába, ezt elpötyögtem. A húgom billentyűzete az oka, máshogy vannak rajta a gombok :D

Hozzászólás ideje:

Eh.. nem tudom, nektek csak úgy jó a BSG, ha harcolnak? Kivétel Dzséjt. Nekem is bejön így is, nem kell csatázás, jó, hogy karakterközpontú a sori, korábban nektek is jó volt, hogy az :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Eh.. nem tudom, nektek csak úgy jó a BSG, ha harcolnak? Kivétel Dzséjt. Nekem is bejön így is, nem kell csatázás, jó, hogy karakterközpontú a sori, korábban nektek is jó volt, hogy az :D

Nem azzal van a baj. Hanem, hogy unalmas. :D A karakter fejlődést elég blőd módon ábrázolja. Isznak, zongoráznak, dugnak....engem ez nem tud lázba hozni egy ilyen sorozatnál.

Hozzászólás ideje:
A világ vége az első részben megvolt. :D

Na ja, gondolj bele négy évad végig piálással, dugással, zongorázással. Mondom én, Baltar nem h*lye, pedig full idegesítő, de a kamatyot végigvitte az összes évadon. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Na ja, gondolj bele négy évad végig piálással, dugással, zongorázással. Mondom én, Baltar nem h*lye, pedig full idegesítő, de a kamatyot végigvitte az összes évadon. :D

Volt esze. Amíg van emberiség addig kell kiélni elemi ösztöneinket. :D

Hozzászólás ideje:
A világ vége az első részben megvolt. :D

Na látod, és azóta eljutottak a szeszkazán nyulak szintjére :D Különben is, már az első részben mondta Adama, vagy Roslin, hogy k*félniük kell az emberiség fennmaradásáért, bár nem ezekkel a szavakkal.

Hozzászólás ideje:
Volt esze. Amíg van emberiség addig kell kiélni elemi ösztöneinket. :D

Ó, hogy.... Egy ilyen pasikat egyébként bar**mira foglalkoztató téma titeket hidegen hagy filmen? Ki hitte volna :D

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Ó, hogy.... Egy ilyen pasikat egyébként bar**mira foglalkoztató téma titeket hidegen hagy filmen? Ki hitte volna :D

Isten mentsen hogy hidegen hagyna, de olykor jó lenne látni egy kis kenyérpirító zúzást Viperekkel. :D

Hozzászólás ideje:

Hidd el, nem hagyná őket hidegen, ha Six, vagy Sharon, esetleg Deanna egyszer-kétszer meztelenül hajlandó lenne a kamera felé fordulni :D

Hozzászólás ideje:
Hidd el, nem hagyná őket hidegen, ha Six, vagy Sharon, esetleg Deanna egyszer-kétszer meztelenül hajlandó lenne a kamera felé fordulni :D

Mehetne a jelenet real 3D-ben is. :D

Hozzászólás ideje:

Az tuti :D Mindjárt érdeklődőbb lenne mindenki :P Persze részemről csak a szokásos érdeklődés maradna :D Eh.. hogy egy épkézláb jó pasi sincs ebben a filmben :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Mellesleg szerintem lesz itt még zúzás, ott van még Cavill bandája, csak valahogy össze kell még talizniuk :P

Spoiler:

Tényleg... miért rabolták el Hérát? Mit tud amit más cylon nem? Egyébként a zongora órája után már Starbuck is az szerintem.

Hozzászólás ideje:

BSG

Spoiler:

Fura, hogy most lett ennyire érdekes Hera, mert már volt egyszer a cylonok markában. Akkor gondolom, nem volt ennyire érdekes. Főleg, mivel volt még feltámadás központjuk, most pedig nincs. De hogy nem szimpla gyerek, az is tény, már azon kívül is, hogy a szülei cylon-ember pár.

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Azért én arra csak azért is várok magyarázatot, hogy hogy a fenébe tudta a Főnök kihozni Boomert a zárt, őrzött cellából észrevétlenül. :P :P :P Ez valami hihetetlen alpári baromság volt a epizódban. Ja és hová tűnt Six Baltar látomása? Megcsalta már az is? :P

Hozzászólás ideje:

BSG

Spoiler:

Azért, mert nem mutatják, még nem biztos, hogy eltűnt :P Mostanában ritkán mutatják Baltar esetében is Sixet. Hmm... azért érdekes, hogy közben meg egy hajón vannak. Jah, hát ha nincs villany, akkor a sötétség leple alatt sok mindent meg lehet csinálni :P Főleg, mivel nem mutatták be részletesen, hogy és mikét őrzik Boomert :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.