Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Dexter Spoiler: Kizárt, hogy a családja is benne lenne. Főleg ahogy a feleségéhez beült a kádba, és amilyen pofát vágott a háta mögött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. (szerkesztve) Dexter Spoiler: Szerintem a család semmit sem tud a gyilkosságairól. Elég beteg dolog volt így megölni a fürdőkádas áldozatot, nem lennék meglepve, ha ennek lenne valami több jelentősége. Szerkesztve: 2009. November 4. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. (szerkesztve) Dexter Szerintem a család semmit sem tud a gyilkosságairól. Elég beteg dolog volt így megölni a fürdőkádas áldozatot, nem lennék meglepve, ha ennek lenne valami több jelentősége. Dexter Mind a három féle gyilkosságnak ismerjük a jelentését. Benne volt az epizódban. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Ody, ezt én is tudom, láttam a részt. Valami plusz dologra gondoltam. Jó volt a heti Heroes Spoiler: Na végre alakul valami, amiből összeáll, mit akar a cirkuszos manus. Eddig is fura volt, hogy Mohinder sehol, és nincs róla szó, csak megtudjuk most már, hogy mi történt vele. Amúgy már több tippem van arra, hogy az állandó régi férfikarakterek közül ki fejezi be hamarosan, eddig volt Hiro meg Nathan, most meg már itt van Mohinder is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Na megnéztem a Gravity pilotját, és nagyon jónak tűnik, kicsit lassú, de ezzel nincs semmi baj, mert elég titokzatos és a karakterek is jók. Ami még külön öröm, hogy benne van Laura Harris, akit a 24 nemtudomhányadikévada óta nagyon kedvelek. Jó lesz ez! És azt hiszem ha adják majd az AXNen, elkezdem nézni a FlashF-ot is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Ez csaj nem a második évadban volt? Kate Warner húga? Valahogy rá hasonlít Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Ez csaj nem a második évadban volt? Kate Warner húga? Valahogy rá hasonlít Mester taníts! De ő az! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. V Nem rossz, nem rossz, bár nem tudott maradéktalanúl megfogni. Lehet, hogy az eredeti jobban ütne, de az kimaradt az életemből. A Firefly színészeket viszont jó volt viszontlátni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Mester taníts! De ő az! Na most ezt nem egészen értem De ezek szerint a szemem nem csalt meg teljesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Na most ezt nem egészen értem De ezek szerint a szemem nem csalt meg teljesen semmi csak mondtam h 24 erre egyből rávágtad, hogy ki ő és hányadik évadban volt. És még én tartom magam 24 FANnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Ja, értem, de lökött vagyok Figy, én könnyű helyzetben vagyok, kb. egy-másfél hónapja kezdtem nézni, most járok a harmadik évad 9. résznél, így még friss az élmény Szerencse, hogy a hölgy nem a harmadik évad után játszott Meglátjuk, egy év múlva mennyire fogok emlékezni arra, hogy ki melyik évadban és kit játszott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Ja, értem, de lökött vagyok Figy, én könnyű helyzetben vagyok, kb. egy-másfél hónapja kezdtem nézni, most járok a harmadik évad 9. résznél, így még friss az élmény Szerencse, hogy a hölgy nem a harmadik évad után játszott Meglátjuk, egy év múlva mennyire fogok emlékezni arra, hogy ki melyik évadban és kit játszott Hát ha végignéztél 7 évadot akkor már kicsit kevered a mellékszereplőket. De talán még a napokat is. Viszont hamarosan 8. évad áááááá!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Heroes Spoiler: Mohinder nem baj, hogy meghalt, nem fog hiányozni Viszont azt nem értem, hogy Bennet miért mondta, hogy senki nem tudja milyen Sylar, hisz ő tudja, hisz ő tette gyilkossá. Szegény Hiro, jól csőbe húzta T-bag Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Supernatural előzetesek Hát ezeken behaltam Miért érzem úgy, hogy jó rész lesz a mai/holnapi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hát ha végignéztél 7 évadot akkor már kicsit kevered a mellékszereplőket. De talán még a napokat is. Viszont hamarosan 8. évad áááááá!!! Valószínűleg így lesz velem is. Beszámolok majd a fejleményekről Ha jól tudom, januárban jön, de azért addig nekem még át kell rágnom magam 3/fél és 4-7 évadokon Heroes Spoiler: Én is sajnáltam Hirot. Viszont az első évadban egyik kedvencem volt Mohinder, szóval egy kicsit azért sajnálom vagy sajnálni fogom, mert nem is biztos, hogy meghal, mivel itt cs*szett el valamit "T-bag". Fenébe, nem tudtam megjegyezni még a karaktere nevét, bár szerintem a szökés-beli neve rajta fog ragadni egy darabig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Nekem már 6kor a gépemen volt, kicsit belenéztem és nagyon feel good rész lesz ez...is! Karrde: Hát igen, a java még csak most jön majd. Nehéz legjobb évadot választani, mert ebből az összes eszméletlenül jó. Amúgy várd meg a 8. nap végét és csak akkor kezd el nézni mert ha ezt kell hetente nézni...az halál. Előre félek, első évadom amit így kell majd nézni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Oldi, hogy tetszett a szerdai Atlantis rész? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Oldi, hogy tetszett a szerdai Atlantis rész? Pont most néztem meg. Nagyon jó volt. Kíváncsi vagyok, hogy kik ezek a páncélos emberek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Nem ismerős a páncél? Mondjuk a legutóbbi SGU részből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Nem ismerős a páncél? Mondjuk a legutóbbi SGU részből? Nehezen hasonlítható össze a kettő. Kb annyi az egyezőség, mint a Star Trekes űrruha, meg a Defying Gravitys között. Momentán a sisak teljesen más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Nehezen hasonlítható össze a kettő. Most vitába szállsz velem, aki olvasta a producer blogbejegyzését, amiben mondta, hogy ugyanazt a páncélt használták fel, csak lecserélték a sisakot? Szóval hangyányit nagyobb a kettő között a hasonlóság, mint a Star Trek és a Defying Gravity űrruhái között, de tényleg csak hangyányi, azt leszámítva, hogy tök ugyanaz... De ha véletlen én és Josseph Mallozzi (aki végül is csak a sorozat egyik készítője) kevesek lennénk a meggyőzésedhez, hát íme némi összehasonlítás (különösen érdemes odafigyelni a színre, a vállrészre, a mellkasi panelre...): SGA Páncél SGU Űrruha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Most vitába szállsz velem, aki olvasta a producer blogbejegyzését,Hagyd rá. Öreg már és rosszak a szemei. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Nem vitatom, hogy az lesz az, de kb ennyi egyezőség az én általam említett filmek ruhái közt is van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Nem vitatom, hogy az lesz az, de kb ennyi egyezőség az én általam említett filmek ruhái közt is van. Valld be oldie ezt jól benézted. Nem kell a kozmetika. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Valld be oldie ezt jól benézted. Nem kell a kozmetika. Mit néztem volna be? Hasonlítanak, de nem ugyanazok, főleg a sisak miatt. Ezt tettem szóvá. Számomra nem ugrott be az SGU-s ruha. Ha nem egy történethez tartoznának akkor tipikusan az az állás állna fent mint a Serenity meg a Csillagközi Invázió egyenruhái között. Tudjuk, hogy az egyik a másik eszköztárából építkezett, de mégis változtattak rajta annyit, hogy elfogadhatóvá tegyék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Karrde: Hát igen, a java még csak most jön majd. Nehéz legjobb évadot választani, mert ebből az összes eszméletlenül jó. Amúgy várd meg a 8. nap végét és csak akkor kezd el nézni mert ha ezt kell hetente nézni...az halál. Előre félek, első évadom amit így kell majd nézni... Köszi a biztatást Nem is tudom, szerintem nem fogom kibírni, hogy megvárjam az évad végét, nézem majd, ahogy jön, kell egy kis izgalom Nekem is ez lesz így az első évad, amit nézek majd, szóval majd drukkolunk itt egymásnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Mit néztem volna be? Hasonlítanak, de nem ugyanazok, főleg a sisak miatt.Dzséjt írta, hogy a ruhák ugyanazok csak a sisak különbözik. Végül is nekem mindegy, csak gondoltam nem hagyom hogy megint kimagyarázd magad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. oks emberek szóval kérünk még 2 űrruha képet Star Trek és DGből. De amúgy Dzséjtel SG ügyben(többek között) tényleg nem érdemes vitatkozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Látta már valaki a V-t? Haverom azt mondja jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Látta már valaki a V-t? Haverom azt mondja jó Én írtam róla lentebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.