Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Dex

Ody mire értetted, hogy félsz tőle?

Nagyon jó rész volt. Én csak attól félek hogyan fogom most kibírni a köv részig, ami azt hiszem nem mostanában lesz.

Szépen fel lett vezetve az évad vége. Kíváncsi vagyok már nagyon mihez kezdenek ezzel. :)

Trinity egy állat! :)

Hozzászólás ideje:

Remélem emiatt nem hagyod abba. :P

Amúgy nem pletykálásnak írom, csak hogy mik vannak: a gyerek aki a feliratot készíti írta hogy azért nem készült el tegnap a felirattal, mert eléggé kivan, az anyja 4 napja megszökött a kórházból, és azóta senki nem láttam. Uhh mondom, az kemény... ;)

Hozzászólás ideje:
Úgy tudom lesznek magyar részei is az FF-nek, már amit itt fognak forgatni :D

Nem lenne rossz :P A múltkor volt egy nő pár perc erejéig, aki magyarul beszélt :)

Dexet még nem láttam, remélem ma.

Kudar, ez nagyon rossz hír, szegény srác ;)

Hozzászólás ideje:

Heroes

Spoiler:

Na végre, Sylar vissza fog térni, remélhetőleg. Mohindert nagyon nem volt jó 5let visszahozni, már annyira megszoktam, hogy nincs ;)

Nathan akkor lassan távozik, vihetné Clare-t meg Mohindert is magával :P Viszont T-bag-nek végre kiderült mi a képessége, bár nem igazán értem, hátha később jobban rámennek, érdekesen hangzik mindenesetre.

Hozzászólás ideje:

Heroes

Spoiler:

Úgy vélem kezdhetünk hinni az ígéreteknek, mert a sorozat tényleg kezd újra életre kelni.

Mivel Nathan volt a kedvenc szereplőm engem sokkhatásként ért a halála a harmadik évad végén, de az írók hál'istennek elérték, hogy még láthatom egy darabig. Mindig is imádtam azokat a jeleneteket, amikor a két testvér együtt van, és ebben a részben bőségesen kaptunk belőle. Nathan remekül megfogalmazta az epizód végén, hogy ő már csupán néhány kósza gondolat egy sorozatgyilkos fejében. Csak sajnálni tudom szegényt...

Végre elkezdett feloszlani a felhő Samuel karaktere körül. Eddig nem igazán értettem, hogy miért kellene főgonoszként tekintenem rá, de most már tiszta minden. Ő nem "családi" szeretből toborozza maga köré a képességel rendelkező embereket, hanem hogy önző módon saját magát még erősebbé tegye. Az iránytű eredetére is fény derült, bárcsak azt a mágikus tintát is ugyanígy elmagyarázná nekem valaki. ;) Kételkedtem abban, hogy Samuel mégis miféle főgonosz lehet, mert a talaj mozgatása önmagában nem túl hatékony harcmodor. De a mostani részben láthattuk hogy milyen lehetőségek rejlenek még a terrakinézisben.

A "Fugitives" fejezetnél kételkedtem abban, hogy van-e értelme tovább néznem a sorozatot, de a "Redemption" elérte azt, hogy kitartsak mellette a végsőkig. :P Kíváncsi lennék egy Samuel Vs. Sylar harcra. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Dexter

Spoiler:

Ennél jobban össze se tudták volna kavarni. :P Nem lehet kitalálni mi lesz ebből. Egyébként ebben a részben rengeteg hatalmas poén volt. :)
Egyébként minden elismerésem a fordítónak. Remekül ráérzett a nyers szövegekre. Nagyokat röhögtem rajtuk. ;)

Hozzászólás ideje:

Ody örülök, hogy végülis maradsz Dexnél. :oops:

És tényleg hatalmas szövegek voltak ebben a részben (is)!

Hozzászólás ideje:
Pár kép Greg Yaitanes-től :oops: (House rendezők egyike)

Az első 2 kép inkább lányoknak ajénlott

/features/RV_poster.jpg[/url]

hát lehet ajánlott, de az úr nem az esetem! :)

Hozzászólás ideje:
Pár kép Greg Yaitanes-től :) (House rendezők egyike)

Az első 2 kép inkább lányoknak ajénlott

Hehe :oops:

Kudar: Dex

Spoiler:

Igazából nem csodálkozom,hogy nem a fickót lested, de hát én figyelek az egész filmre :) Ha csak egy mód van rá :D Sajnos a Dexben nem mászkálnak a jobbnál jobb pasasok :)

Hozzászólás ideje:

Karrde: (Ez nem spoiler szóval): Dex: Igaz, bár számomra nőből is csak Rita. Deb annyira azért nem jön be... :oops: És kb ennyi, habár a riporternéni szokott mutatni...dolgokat. :)

Hozzászólás ideje:
Úgy tűnik, ge*asz van House felirattal, ha valaki bármit tud, szóljon :oops:

Melyik részével? :) Mert én a legfrissebb, Teamwork című epizód feliratára várok, és még sehol nem találtam.

Hozzászólás ideje:

Pont az a baj, hogy még nincs :oops: Ahol meg erről megy a vita, hogy ki készítse el meg hasonlók, oda meg már nem lehet írni, mert Off-nak minősítették őket. Így már csak célzott rákereséssel a kisebb feliratos oldalon lesz majd megtalálható a felirata Greg bácsinak :)

Hozzászólás ideje:

Sajnos az van, amit Phobos ír. Vagy vadászunk, hátha valahova felrakja, aki egyáltalán csinál feliratot, vagy várunk a "hivatalosra", az viszont hetek kérdése :oops:

Heroes

Spoiler:

Na most akkor hova lett Sylar? :) Samuel meg egyre durvább lesz így, főleg, hogy már tudunk róla ezt-azt. Annak örülök, hogy Mohinder visszatért :) Nekem hiányzott. De mekkora volt már, hogy Nathan látta magát meghalva :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.