Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 16. AXN-en most kezdődött a FlashForward magyarul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Dex Ody mire értetted, hogy félsz tőle? Nagyon jó rész volt. Én csak attól félek hogyan fogom most kibírni a köv részig, ami azt hiszem nem mostanában lesz. Szépen fel lett vezetve az évad vége. Kíváncsi vagyok már nagyon mihez kezdenek ezzel. Trinity egy állat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Úgy tudom lesznek magyar részei is az FF-nek, már amit itt fognak forgatni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 16. DexOdy mire értetted, hogy félsz tőle? Spoiler: Dexter karaktere miatt félek. Megölt egy ártatlan embert. Ez nálam nem fér bele sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Remélem emiatt nem hagyod abba. Amúgy nem pletykálásnak írom, csak hogy mik vannak: a gyerek aki a feliratot készíti írta hogy azért nem készült el tegnap a felirattal, mert eléggé kivan, az anyja 4 napja megszökött a kórházból, és azóta senki nem láttam. Uhh mondom, az kemény... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Úgy tudom lesznek magyar részei is az FF-nek, már amit itt fognak forgatni Nem lenne rossz A múltkor volt egy nő pár perc erejéig, aki magyarul beszélt Dexet még nem láttam, remélem ma. Kudar, ez nagyon rossz hír, szegény srác Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Karrde, linkeld be nyugodtan, de azért remélem, hogy hétvégére lesz jobb is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Ma láttam, hogy van egy újabb, remélem, jó lesz, még nem néztem bele: http://hu.podnapisi.net/hu/house-m-d-2004-feliratok-p607101 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Heroes Spoiler: Na végre, Sylar vissza fog térni, remélhetőleg. Mohindert nagyon nem volt jó 5let visszahozni, már annyira megszoktam, hogy nincs Nathan akkor lassan távozik, vihetné Clare-t meg Mohindert is magával Viszont T-bag-nek végre kiderült mi a képessége, bár nem igazán értem, hátha később jobban rámennek, érdekesen hangzik mindenesetre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Heroes Spoiler: Úgy vélem kezdhetünk hinni az ígéreteknek, mert a sorozat tényleg kezd újra életre kelni. Mivel Nathan volt a kedvenc szereplőm engem sokkhatásként ért a halála a harmadik évad végén, de az írók hál'istennek elérték, hogy még láthatom egy darabig. Mindig is imádtam azokat a jeleneteket, amikor a két testvér együtt van, és ebben a részben bőségesen kaptunk belőle. Nathan remekül megfogalmazta az epizód végén, hogy ő már csupán néhány kósza gondolat egy sorozatgyilkos fejében. Csak sajnálni tudom szegényt... Végre elkezdett feloszlani a felhő Samuel karaktere körül. Eddig nem igazán értettem, hogy miért kellene főgonoszként tekintenem rá, de most már tiszta minden. Ő nem "családi" szeretből toborozza maga köré a képességel rendelkező embereket, hanem hogy önző módon saját magát még erősebbé tegye. Az iránytű eredetére is fény derült, bárcsak azt a mágikus tintát is ugyanígy elmagyarázná nekem valaki. Kételkedtem abban, hogy Samuel mégis miféle főgonosz lehet, mert a talaj mozgatása önmagában nem túl hatékony harcmodor. De a mostani részben láthattuk hogy milyen lehetőségek rejlenek még a terrakinézisben. A "Fugitives" fejezetnél kételkedtem abban, hogy van-e értelme tovább néznem a sorozatot, de a "Redemption" elérte azt, hogy kitartsak mellette a végsőkig. Kíváncsi lennék egy Samuel Vs. Sylar harcra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Dexter Spoiler: Ennél jobban össze se tudták volna kavarni. Nem lehet kitalálni mi lesz ebből. Egyébként ebben a részben rengeteg hatalmas poén volt. Egyébként minden elismerésem a fordítónak. Remekül ráérzett a nyers szövegekre. Nagyokat röhögtem rajtuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 17. Jó volt a Dex, csúszásban vagyok házimeló miatt, így csak holnap nézek Heroest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Ody örülök, hogy végülis maradsz Dexnél. És tényleg hatalmas szövegek voltak ebben a részben (is)! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Ody örülök, hogy végülis maradsz Dexnél. És tényleg hatalmas szövegek voltak ebben a részben (is)! Masuka besz*rás mennyire jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Masuka besz*rás mennyire jó. Ezek hiányoztak a legjobban az előző 2 évadból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. No igen, megint hozza a jó formáját Spoiler: Milyen volt már, mikor levetkőzött Deb előtte Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Dex Spoiler: Nem tudom, nem Masukára figyeltem... Debnek milyen szép kockás hasa van ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. (szerkesztve) Pár kép Greg Yaitanes-től (House rendezők egyike) Az első 2 kép inkább lányoknak ajénlott http://pics.brizzly.com/G85.jpg http://pics.brizzly.com/F9T.jpg http://www.fox.com/house/_media/features/RV_poster.jpg Szerkesztve: 2009. November 18. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Újra pöpec volt a Dexter. Masuka a legjobb fej. Szegény asztal... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Pár kép Greg Yaitanes-től (House rendezők egyike)Az első 2 kép inkább lányoknak ajénlott /features/RV_poster.jpg[/url] hát lehet ajánlott, de az úr nem az esetem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Pár kép Greg Yaitanes-től (House rendezők egyike)Az első 2 kép inkább lányoknak ajénlott http://pics.brizzly.com/G85.jpg http://pics.brizzly.com/F9T.jpg http://www.fox.com/house/_media/features/RV_poster.jpg A harmadik az nagyon jó lett! Foreman a legviccesebb rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Pár kép Greg Yaitanes-től (House rendezők egyike)Az első 2 kép inkább lányoknak ajénlott Hehe Kudar: Dex Spoiler: Igazából nem csodálkozom,hogy nem a fickót lested, de hát én figyelek az egész filmre Ha csak egy mód van rá Sajnos a Dexben nem mászkálnak a jobbnál jobb pasasok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Úgy tűnik, ge*asz van House felirattal, ha valaki bármit tud, szóljon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Karrde: (Ez nem spoiler szóval): Dex: Igaz, bár számomra nőből is csak Rita. Deb annyira azért nem jön be... És kb ennyi, habár a riporternéni szokott mutatni...dolgokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Úgy tűnik, ge*asz van House felirattal, ha valaki bármit tud, szóljon Melyik részével? Mert én a legfrissebb, Teamwork című epizód feliratára várok, és még sehol nem találtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Melyik részével? Mert én a legfrissebb, Teamwork című epizód feliratára várok, és még sehol nem találtam.Annak a rész feliratával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Annak a rész feliratával Magyar vagy angol? Ha magyar, akkor valaki lökjön már egy linket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Pont az a baj, hogy még nincs Ahol meg erről megy a vita, hogy ki készítse el meg hasonlók, oda meg már nem lehet írni, mert Off-nak minősítették őket. Így már csak célzott rákereséssel a kisebb feliratos oldalon lesz majd megtalálható a felirata Greg bácsinak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Sajnos az van, amit Phobos ír. Vagy vadászunk, hátha valahova felrakja, aki egyáltalán csinál feliratot, vagy várunk a "hivatalosra", az viszont hetek kérdése Heroes Spoiler: Na most akkor hova lett Sylar? Samuel meg egyre durvább lesz így, főleg, hogy már tudunk róla ezt-azt. Annak örülök, hogy Mohinder visszatért Nekem hiányzott. De mekkora volt már, hogy Nathan látta magát meghalva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Engem az utolsó jelenet fogott meg nagyon, amikor Nathan és Peter beszélgetnek. Zseniális! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.