MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Kevesebb volt Mégis végignéztem, majd holnap írok részletesebben Oldie agybajt fog kapni, de hát ezt már előttem is írtátok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Kevesebb volt Mégis végignéztem, majd holnap írok részletesebben Oldie agybajt fog kapni, de hát ezt már előttem is írtátok De mi a véleményed? Számítottál erre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Oldie agybajt fog kapni, de hát ezt már előttem is írtátok Csak ő nem hiszi, amit mindenki tud! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. REmélem sokat sírtál Karrde. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Nem mertem, anyám is nézte a végét velem együtt Egyébként nem erre számítottam. Annyit azért írok, hogy rohadt jól oldották meg a befejezést ezekkel a flashbackekkel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Nem mertem, anyám is nézte a végét velem együtt Egyébként nem erre számítottam. Annyit azért írok, hogy rohadt jól oldották meg a befejezést ezekkel a flashbackekkel Spoiler: Tetszett a túlvilág? Oldie ha ezt meglátja mentő viszi el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Kudar, OP Spoiler: Néztem One Piece-s videókat a YouTube-on, és valamire felfigyeltem a tizenegyedik intróban. (Megjegyzem nekem ez a személyes kedvencem az összes közül. ) Luffy itt sokkal komolyabbnak és érettebbnek tűnik, mint amilyennek én ismerem. Még mindig ugyanolyan naiv, örökké vidám idióta? És a többiek? Úgy értem, mégiscsak eltelt tizenhárom évad, és valamilyen irányba haladt a személyiségük, vagy nem? Láttam egy olyan videót is, ahol rátalálnak a félholtra vert Usoppra, majd Luffy, Zoro, Sanji és Chopper menetelnek egy épület felé, amire rá van írva, hogy Franky. Nagyon hasonlított az Arlong Parkos meneteléshez, még a zene is ugyanaz volt. Jah, és láttam egy olyan videót is, ahol Robin, nos... Jól megszorongatja Franky golyóit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Nekem is ez volt és még most is a kedvenc OPom, mert elég durvásan néz ki és a zene is tök jó. Hát itt van a legnagyobb változás a sorozatban, eléggé darkos, szóval Luffy kicsit komolyabb lesz, mivel a sztori is az, de azért nem kell aggódni, megmaradtak a hülyéskedések is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Már régebben kinéztem magamnak a Vampire Diaries sorozatot. Pénteken kihagytam, így tegnap megnéztem a weben (thx. kudar) és eléggé bejött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Azt hiszem nekem ebben a "sikerben" elég kis szerepem van, de nincs mit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Lost Annyit sajnálok ebben a gyors megnézésben, hogy nem igazán volt kivel közben kibeszélni. Magyarul: lehet, hogy jobb lett volna Dzséjttel haladni párhuzamosan, és megbeszélni közben, de nem bírtam várni vele A tempó mutatja is a tetszésindexet, nekem nagyon bejött a sorozat. Megszerettem a karaktereit, és hiányozni fognak. 5 évad zenéje ott csücsül a gépemen, pedig velem olyan még nem volt, hogy sorozatban feltűnt volna, milyen jó a zene. Főleg a lassúbb tempójú zenék jöttek be nagyon. Kedvenc részeket hirtelen nem is tudok választani, viszont évadot már igen: 2-3, de nem lehet panaszom nagyon a többire sem. A karakterekről írtam már, S betűsek a favoritok nálam, bár a végére még Jacket is egész megkedveltem Azt hiszem, hamarosan neki kezdek újra, bár akkor már lassabban fogok haladni A héten meg visszaolvasgatom, amiket írtatok. Spoiler: Ody, mondasz valamit, szerintem agybajt fog szegény kapni Nekem bejövős volt a "túlvilág", anyám kérdezte is, hogy ez most mi, ugyanezt a szót mondtam neki. Ami még kérdéses nálam, hogy Kate-ékkel mi történhetett? Ők elvileg felszálltak a géppel. No meg Desmond. Na jó, neki ott volt a hajó is, de szerintem ők is meghalhattak végül. Ezen még agyalnom kell. Iszonyú jó volt a finálé, mint ahogy írtam lentebb, nagyon tetszettek ezek a flashbackek, mikor azt láttuk, hogy visszaemlékeznek a szigeten töltött időre. Egyelőre többet nem is tudok írni, majd ha még lesz mit, azt megírom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. 5 évad zenéje ott csücsül a gépemen, pedig velem olyan még nem volt, hogy sorozatban feltűnt volna, milyen jó a zene. Főleg a lassúbb tempójú zenék jöttek be nagyon. Ne is mondd, én állandóan azt hallgatom mostanában. Különösen annak a jelenetnek a zenéjét, amikor... Spoiler: ...Jack le akarja dobni a hidrogénbombát a lyukba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Majd ha már párszor meghallgattam, akkor írok róla A 6. évadé kint van valahol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Majd ha már párszor meghallgattam, akkor írok róla A 6. évadé kint van valahol? Még nincs. Csak egy nem hivatalos, amit néhány fanatikus vágott ki az epizódokból. Egyébként, javaslom, Dharma Vs. Lostaways 2:55-től. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Miss, örülök h tetszett. Ez a vég nekem is bejött, igazából mást nehezen tudtam volna elképzelni, hogy a végén Spoiler: valahogy mind együtt legyenek. Csak remélem, hogy végül Ben is megbékél Alexel, Daniellel és az apjával. Az utolsó jelenete Locke-al és Hugoval nagyon tetszett!. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Annyit sajnálok ebben a gyors megnézésben, hogy nem igazán volt kivel közben kibeszélni. Magyarul: lehet, hogy jobb lett volna Dzséjttel haladni párhuzamosan, és megbeszélni közben, de nem bírtam várni vele Jobban jártál, amilyen tempóban én nézem, év végére sem fejezem be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Kudar, csak most vettem észre, ott a tizenegyedik intróban... Az Hatchan? Ő nem halt meg egész véletlenül az Arlong Parkban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Még nincs. Csak egy nem hivatalos, amit néhány fanatikus vágott ki az epizódokból. Egyébként, javaslom, Dharma Vs. Lostaways 2:55-től. Köszi Hátha lesz hamarosan, bár még nekem ott a többi is Oké, mindenképpen belehallgatok a héten ebbe a számba Ez a vég nekem is bejött, igazából mást nehezen tudtam volna elképzelni, hogy a végén Jaja, valahogy így. Spoiler: Végül is csak így lehettek együtt a sziget után mindnyájan. Jobban jártál, amilyen tempóban én nézem, év végére sem fejezem be Majd írsz, hogy haladsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. KisKósa...nem, nem halt meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megnéztem még egyszer a Lost finálét. Spoiler: Desmond azért jól megmondta előre, hogy elviszi őket oda, ahol nem kell a sziget miatt aggódniuk. Szerintem ez valami köztes hely lehet élet és halál között, és leginkább ő intézte úgy, hogy legyen nekik Ja, és az első felében jót nevettem azon, mikor kihúzzák a vízből Lapidust, és közli, hogy elmennek ők a géppel, mire Miles csak értetlenkedik, és Lapidus felhívja a figyelmét, hogy ő egy pilóta Jaj, tényleg nagyon sírósra készítették ezt az utolsó részt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. (szerkesztve) Megnéztem még egyszer a Lost finálét. Desmond azért jól megmondta előre, hogy elviszi őket oda, ahol nem kell a sziget miatt aggódniuk. Szerintem ez valami köztes hely lehet élet és halál között, és leginkább ő intézte úgy, hogy legyen nekik Ja, és az első felében jót nevettem azon, mikor kihúzzák a vízből Lapidust, és közli, hogy elmennek ők a géppel, mire Miles csak értetlenkedik, és Lapidus felhívja a figyelmét, hogy ő egy pilóta Jaj, tényleg nagyon sírósra készítették ezt az utolsó részt Lapidust is kedveltem. Egyik kedvencem, mikor benyögi, hogy neki kellett volna a gépet vezetnie, csak elaludt! Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Márti, az a beszólás nekem is tetszett Jó humora is van ennek a sorozatnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Karrde LOST Spoiler: Van aki sokkal később halt meg mint Jack. Jack faterja mondja is, hogy ezek az emberek, lelkek nagyon kötődnek egymáshoz, ezért gyűlnek össze. Jack halálát láttuk, Kate és a többiek nyilván később haltak meg. A legjobb az volt, amikor Hugo odamondja Bennek, hogy remek kettes számú volt. Szerintem még évtizedekig élhettek a szigeten Jack halála után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Ody, Lost Spoiler: Már nekem is leesett, hogy ők később haltak meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Ody Spoiler: Lehet hogy Ben még élt pár évtizedet, de ki tudja Hugo meddig élt még a szigeten, hisz ő is halhatatlan lett elméletileg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Ody Spoiler: Lehet hogy Ben még élt pár évtizedet, de ki tudja Hugo meddig élt még a szigeten, hisz ő is halhatatlan lett elméletileg. Biztos tudnának mesélni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Asszem Spartacus mellett, most már OZ fan is lettem. Hihetetlen egy jó sorozat. Ja és nagyon sok benne a későbbi sorozatokban szereplő tag. Vannak itt olyanok akik a Fringeben, Dexterben és többek között a Lostban is feltűntek később. Csak itt még piszkosul fiatalok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Biztos tudnának mesélni. Majd a spin off-ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Legyen olyan egyáltalán? Egyébként visszaolvastam egy csomó mindent, amit írtatok, majd még holnap folytatom, jön az utolsó 15 oldal a topikból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. LOST. Csak aki végig látta. Amit itt írtál, az közben nekem is eszembe jutott (tényleg jó lesz végig nézni majd még egyszer az összes részt, mert akkor minden részlet a helyére kerül, így ömlesztve nem volt annyi idő megemészteni minden eseményt kellőképpen), Spoiler: ez akkor volt, amikor Dest berakták Widmore-k a gépbe, és utána hirtelen beleegyezett, hogy együttműködik mindenben. Látta előre, hogy mi lesz. Ja, és most, hogy visszaolvasok, láttam, hogy Oldie belinkelte A katedrális trailerét. Nálam nagyon várós, a könyvet imádom Remélem, nem cs*szték el a sorozatot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.