Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 23. (szerkesztve) Ász volt! Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- John végre bosszút állhat a köcsögláda apján! Huh, büntetett az új Lost rész. Megtudtuk végre hogy miért lett tolószékes. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 23. (szerkesztve) A Prison Break is ott volt a szeren! Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Az utolsó két rész nagyon ász lesz! Michael-Sucre-Bellick vs. T-Bag! Nagy derbire van kilátás. Franklin kiszabadulásának nagyon örültem. Ő igazán megérdemli, lényegében nem is bűnöző. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. (szerkesztve) Prison Break Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- És akkor még Mahone-t nem is említetted, Ody! Donát Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. (szerkesztve) PB Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Így van! Mahone vs. Link! Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Én még nemláttam az előző 2 részt, de ami késik nem múlik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Na, elkezdtem nézni, azaz folytatom az Enterprise-t. A 2x01 az újdonság erejével hatott rám, elvégre régóta az első Trek rész, amit még nem láttam vagy 800-szor. Az előző rész magas lasztiját azért kicsit faramuci módon csapták le, de azért tetszett. Főleg a vége. Úgyhogy a 2. évadon is valszeg végig megyek (meg a 3-on, 4-en ). A szinkront viszont szoknom kell. Az előző évad, csak úgy, mint az eddigi összes Trek szinkron a Viasat3/TV3 berkeiben készült és egységes volt, azon felül kiváló. S bár a főszereplők hangját mind megtarották (ami nagyszerű), néhány dolog azért változott. Pl T'Pol mos Tpol helyett Tipol, bár így könnyebb kimondani. Aztán a temporális hidegháborút jól átkeresztelték átmeneti hidegháborúnak, aminek értelme nuku. Végül a végén a "raktér külső borítása megsérült" szövegtől meg padlót fogtam. Ez ugye úgy szolna, hogy "lék keletkezett a burkolaton". Legalábbis ha kicsit is magánál lett volna a fordító, így kellett volna szólnia. Rühelem az ilyen mellényögéseket, és az egészben a legszívfájdítóbb, hogy az angol szövegben nyoma sincs a cargo bay kifejezésnek, ami a raktér megfelelője, helyette a hull van, ami számtalan sci-fiben jelenti a burkolatot. Szóval ha lesz még pár ilyen hiba, ez a sori is arra a sorsra jut, hogy elkezdem angolul nézni. Pedig eddig a Star Trekeknek kimagaslóan jó volt a szinkronja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Örülök, hogy elkezdted nézni Dzséjt! Most mennek a Xindik ellen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Hát ez még csak a 2x01 volt, szóval itt még róluk nem esett szó. Egyelőre Archer visszajött a jövőből, meg pofán vagdoskát a sulibanokat és Siliket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. BSG 3x18 felirat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Köszi, Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Köszi Dzséjt! Már a hosszupuskán is van, lehet hogy ugyanaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Ja, ugyan az, smash.smash gyártmánya. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Akkor most ráállt ő a feliratozásra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. (szerkesztve) Egyébként jó volt a 18-as. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Lee Baltar oldalán? Ez érdekes lesz. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Akkor most ráállt ő a feliratozásra? Passz. CicusMaximus minha felszívódottvolna az SG-1 10x20 óta Ody, te már meg is néted? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Ody, te már meg is néted? Simán. Ma ráértem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. (szerkesztve) BSG 3*18 Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Imádnivaló ez a Lampkin, nagyon kúúúl Lee meg igenis álljon a saját lábára. Ej, még egy. Marhára megértem Joe Adamát a miértjeivel. Már én is sokszor mások agyára mentem azzal, hogy folyton tudni akartam és kérdeztem, hogy mit miért csinálnak, és mi miért van Éppen ezért jól jönne Sylar eredeti képessége, hogy érti a dolgok működését Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. (szerkesztve) BSG Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Ja, nagyon jó az új ügyvéd! Rekettes hangja kiváló karakterré teszi. Nagyon kúl Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. (szerkesztve) BSG Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Szerintem Lee-vel beleadnak majd apait-anyait a tárgyalásba Várom Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Én is várom a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 26. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Először is, Karrde nem volt szép, hogy elújságoltad, mi Sylar képessége, és hogy az, amit eddig láttam tőle (a TV2 ugye még csak a 4. résznél tart, itt még csak telekinetizál), még csak nem is az eredeti.BSGMark Sheppard nagyszerű. Már a Firefly-ban is remekül játszotta Badger szerepét, de Lampkint még jobban adja. Remek karakter.Ellenben, Baltar mitől zakkant meg ennyire? Nemrég még tök jól volt, most meg tisztára flúgos lett. Magában beszél, úgy jár, mint egy elmehibbant.Viszont kellemesen csalódtam az alkotókban, mert arra számítottam hogy Lee és Kara férje - egyszer csak megjegyzem a nevét - összekapnak. Ennek ellenére zéró haraggal váltak el. Ez jó volt, hogy nem fullasztották a szitut sablonba. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Dzséjt, ne haragudj, sajnos nem gondoltam erre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. (szerkesztve) BSG Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Szerintem Lee-vel beleadnak majd apait-anyait a tárgyalásba Várom Drága, már úúúúgy szeretném azokat a részeket látni:) De megfogadtam, türelmes leszek, és kivárom. A negyedik szezon meg ugye 2008 januártól. De meszeeeee vaaaan!! Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Dzséjt, ne haragudj, sajnos nem gondoltam erre No problémó, maradt még 1000 másik kérdés, de legközelebb legyél figyelmesebb, mielőtt elkottyintasz még valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Ezek után remélem, hogy sose felejtek el figyelni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Drága, már úúúúgy szeretném azokat a részeket látni:) De megfogadtam, türelmes leszek, és kivárom. A negyedik szezon meg ugye 2008 januártól. De meszeeeee vaaaan!! A negyedik tényleg marha messze van A 3.második fele meg a fórumtalin múlik, ami nagyon nehezen jön össze, hrrr.... Vagy ha előbb megyek szemészetre (ajaj, oda is mennem kéne áprilisban), akkor beugrok hozzátok Majd csak kialakul hamarosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Állítólag már van magyar felirat a BSG 19-hez. Nem találkoztatok vele? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. A negyedik tényleg marha messze van A 3.második fele meg a fórumtalin múlik, ami nagyon nehezen jön össze, hrrr.... Vagy ha előbb megyek szemészetre (ajaj, oda is mennem kéne áprilisban), akkor beugrok hozzátok Majd csak kialakul hamarosan. Csak nyugodtan, ráér a talin:) Tényleg nehéz szülés ez a tali, nem emlékszem hogy ennyire nehezn jött volna össze máskor...Mind1, majdcsak sikerál összehozni valahogy:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Állítólag már van magyar felirat a BSG 19-hez. Nem találkoztatok vele? Még nem sajnos Remélem, hogy késő délutánig vagy estig "előkerül" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Csak nyugodtan, ráér a talin:) Jól van Eh, ma elolvastam, hogy ténylegesen mivel van vége a 20. résznek Este meg is nézem, hiába nincs hozzá magyarosítás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.