Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 3. (szerkesztve) Májusban a Marvel elindít egy új, 5 részes minisorozatot, amely nem másról fog szólni, mint a híres Jedi mesterről, Obi-wan Kenobiról. Az írója Christopher Cantwell lesz, a történet elmeséli Obi-wan végső napjait a Tatooine bolygóján, miközben naplójából megismerjük Kenobi fiatalkorát, padawan életét, harcait a klónháborúkban, stb. Szerkesztve: 2022. Február 3. - Bence1997 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 3. Nemrég raktam be a hírt a képregény topikba. Kellemes meglepetés volt ez a bejelentés estére. Remélem emlékezetes darab lesz a mini. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 5. Jókat hallottam erről a képregény miniről. Olvasta esetleg valaki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. December 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 5. Tervezem elolvasni. Én hallottam jókat is, meg felemást is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. December 6. (szerkesztve) Nemrég egy nagyon jó véleményt olvastam erről a miniről. Az utóbbi időben a legtöbb rövid sorozatról inkább a negatív vélemények kaptak szárnyra. Szerkesztve: 2022. December 6. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Június 9. Most, hogy angolul elolvastam... ez a képregény valami csoda. Az elmúlt 10 év egyik legjobb termése. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Június 9. Én nem olvastam, de akkor magyarul mindenképpen megveszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.