Hozzászólás ideje: 2022. Február 3.3 éve Májusban a Marvel elindít egy új, 5 részes minisorozatot, amely nem másról fog szólni, mint a híres Jedi mesterről, Obi-wan Kenobiról. Az írója Christopher Cantwell lesz, a történet elmeséli Obi-wan végső napjait a Tatooine bolygóján, miközben naplójából megismerjük Kenobi fiatalkorát, padawan életét, harcait a klónháborúkban, stb. Szerkesztve: 2022. Február 3.3 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2022. Február 3.3 éve Nemrég raktam be a hírt a képregény topikba. Kellemes meglepetés volt ez a bejelentés estére. Remélem emlékezetes darab lesz a mini.
Hozzászólás ideje: 2022. December 5.2 éve Jókat hallottam erről a képregény miniről. Olvasta esetleg valaki?
Hozzászólás ideje: 2022. December 5.2 éve Szerző Tervezem elolvasni. Én hallottam jókat is, meg felemást is.
Hozzászólás ideje: 2022. December 6.2 éve Nemrég egy nagyon jó véleményt olvastam erről a miniről. Az utóbbi időben a legtöbb rövid sorozatról inkább a negatív vélemények kaptak szárnyra. Szerkesztve: 2022. December 6.2 éve - Darth Revan9
Hozzászólás ideje: 2023. Június 9.2 éve Most, hogy angolul elolvastam... ez a képregény valami csoda. Az elmúlt 10 év egyik legjobb termése.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.