Ody Mandrell Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 (edited ) Star Wars Fan fiction pályázat II. A Jedi Rend a HOLDFÉNY FANTASY KFT. támogatásával pályázatot hirdet amatőr alkotóknak, STAR WARS novellák megírására. A pályázaton minden amatőr alkotó részt vehet, akár több művel is. A pályázatokat a következő e-mail címre várjuk: jedi.rend@gmail.com Jelige: ?3 éves a Jedi Rend?. Csak a pontos jeligével beküldött munkák kerülnek értékelésre. A pályázó a pályázat beadásával hozzájárul, hogy novellája felkerülhet a Jedi Rend honlapjára. A pályázó az eredményhirdetésig a pályázatra beküldött alkotást máshová nem nyújtja be. TÉMÁK 1.) írj saját magad által kitalált karaktereidet középpontba állító történetet, melyet az Exar Kun bukásától az Ep1-ig tartó időszakban lehet elhelyezni 2.) írj történetet a Klón Háborúk korából, szintén magad alkotta karakterekkel a központban KRITÉRIUMOK 1.) ismert Star Wars szereplő nem tölthet be főszerepet (pl. Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker, stb.) 2.) kizárólag egyéni nevezéseket fogadunk el 3.) minimum terjedelem: 5 gépelt oldal 4.) maximum terjedelem: 20 gépelt oldal 5.) a művek Times New Roman, 12-es betűmérettel készüljenek A novella elején mindenképpen tüntesd fel, hogy melyik időben zajlanak az események! A nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot! Beküldési határidő: 2008. május 19. A pályázaton a zsűri döntése szerint legjobb alkotók között, a HOLDFÉNY FANTASY KFT. által felajánlott nyereményeket osztunk szét. Figyelem!!! A tavalyi évben kiírt versenyre is beküldött pályázatokat NEM fogadunk el! A kritériumok be nem tartása automatikus kizárást von maga után! Edited April 6, 2008 by Ody Mandrell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coce_Plant Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Sok sikert az összes nevezőnek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Hány művel lehet nevezni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 7, 2008 Author Share Posted April 7, 2008 Hány művel lehet nevezni? "Akár több művel is" Szerintem amenyi jólesik, annyit küldesz be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 "Akár több művel is" Szerintem amenyi jólesik, annyit küldesz be. Na jó, mielőtt résztvennék egy ilyen pályázaton, először megtanulok nem szelektálva olvasni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Nekem már van ötletem, ha lesz időm, mindenképpen leírom, és be is küldöm. Annyi kérdésem lenne, hogyha egy ismert szereplő (pl. esetemben Palpatine főkancellár) pár sort kap a történetben, az még belefér? (A kritérium szerint főszerepet nem tölthet be ismert szereplő.) Ha minden igaz, akkor a klón-háború időszakáról írok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eszter Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 A pár sor még természetesen belefér Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts