Ugrás a kommentre

Star Wars: Dark Droids


Bence1997

Ajánlott hozzászólás

Augusztusban elkezdődik egy újabb miniszéria, amely az Ep5-6 között fog játszódni.

 

A Dark Droids miniben egy titokzatos új fenyegetés, a Scourge megrontja a droidokat, a kiborgokat és mindent, ami a kettő között van, káoszt terjesztve az egész galaxisban. Ajax Sigma, aki először a tavalyi Star Wars: Revelations #1-ben tűnt fel, szerepet kap ebben a történetben - bár valódi szándékai egyelőre ismeretlenek.

 

undefined

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 1 hónappal később...

Lesz egy ilyen Dark Droids D Squad című mini sorozat is. Úgy néz ki, négy füzetes lesz. Ha ez a hív már volt, akkor bocsi. Körülnéztem, de nem láttam sehol se a fórumon.

https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_Dark_Droids:_D-Squad

Szerkesztve: - Darth Revan9
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 1 hónappal később...

Első szám tetszett, elég para volt :D 

 

Érdekesnek tűnik a sztori több szempontból is. Ajax Sigma-ról olyan hűde sokat nem tudni, csak hogy a High Republic idején droid lázadást vezetett és egy komplett hold lakosságát kiírtották, amíg Loden Greatstorm le nem gyakta. Utána a Han Solo&Chewi képregényben az ő központi magját akarta mindenki, de Han-ék inkább elásták, aztán egy droid megtalálta. Az eltelt időben viszont nem lázadást vezetett, hanem áttért a békés útra és egy droidtársadalmat hozott létre. Ami érdekessé teszi ezt, hogy neki se tetszik, hogy Scourge elkezdte megszállni a droidokat és hadba készül ellene.

 

Másik meg, hogy vajon BT és Tripla Zero a barikád melyik oldalán fog harcolni? :D Hiába gyilokgépek, szerintem nem fog nekik tetszeni, hogy megszállja őket egy MI és inkább ellene fognak harcolni.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Úgy rémlik szerepelni fognak, de pont őket kihagyni egy olyan sztoriból, amiben elszabadulnak a gyilkos droidok? :D Scourge azzal kezdte, hogy egy komplett csillagromboló legénységét kiírtotta, erre még Tripla Zero is megnyalná minden ujját.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 3 hónappal később...

Én szerintem bevárom az év végét (ami igazából már itt van) és ledarálom ezt a crossovert. Van elmaradásom (az Aphránál konkrétan legutoljára a 24-25. számot olvastam, a Fejvadásznál is vagy 10 számmal vagyok elmaradva, Star Warsnál csak a HR-hoz kapcsolódó történetet olvastam utoljára, ami tavasszal fejeződött be, egyedül a Vadernél vagyok úgy, hogy eme crossover előtt abbahagytam).

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Értem. Én úgy vagyok velük, hogy ha már elkezdtem őket, akkor megpróbálok up-to-date lenni velük. Ez többé-kevésbé sikerül is. :D

 

Mivel a Fejvadászok és az Aphra jövő hónapban finálézik, ezért szeretném legalább azokat végigolvasni, a másik kettő meg jelen esetben ugye előrehaladottabb, azokkal lassabban akarok majd haladni.

 

Milyenek amúgy ezek a történetek? Van olyan eszement, mint a régebbi történetek (gondolok itt például a Screaming Citadel vagy egyéb - akár Aphrás - történetekre)? :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.