Bence1997 Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Augusztusban elkezdődik egy újabb miniszéria, amely az Ep5-6 között fog játszódni. A Dark Droids miniben egy titokzatos új fenyegetés, a Scourge megrontja a droidokat, a kiborgokat és mindent, ami a kettő között van, káoszt terjesztve az egész galaxisban. Ajax Sigma, aki először a tavalyi Star Wars: Revelations #1-ben tűnt fel, szerepet kap ebben a történetben - bár valódi szándékai egyelőre ismeretlenek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 A régi, lucasi droidlázadás koncepció fog megvalósulni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Ha kiborgokra is hatással lesz vajon Vaderre is hatni fog? Meg Luke protézisére? És ott van Lobot is még Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Előzetes jobb minőségben: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 59 perccel korábban, NorbiLordi írta: Ha kiborgokra is hatással lesz vajon Vaderre is hatni fog? Meg Luke protézisére? És ott van Lobot is még Igen, Luke keze elkezdi fojtogatni Luke-ot. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Érdekes, hogy Choppert is megszállja ez a Scourge. Mondjuk Tripla Zéróhoz és BT-1-hez képest minden eltörpül. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 (edited ) Lesz egy ilyen Dark Droids D Squad című mini sorozat is. Úgy néz ki, négy füzetes lesz. Ha ez a hív már volt, akkor bocsi. Körülnéztem, de nem láttam sehol se a fórumon. https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_Dark_Droids:_D-Squad Edited June 9, 2023 by Darth Revan9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Én már olvastam róla, érdekesnek hangzik. Végre valami az OT korszakból amiben látok fantáziát a Doctor Aphra sorozaton túl. Bár magyarul ez nagyon messze lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Első szám tetszett, elég para volt Érdekesnek tűnik a sztori több szempontból is. Ajax Sigma-ról olyan hűde sokat nem tudni, csak hogy a High Republic idején droid lázadást vezetett és egy komplett hold lakosságát kiírtották, amíg Loden Greatstorm le nem gyakta. Utána a Han Solo&Chewi képregényben az ő központi magját akarta mindenki, de Han-ék inkább elásták, aztán egy droid megtalálta. Az eltelt időben viszont nem lázadást vezetett, hanem áttért a békés útra és egy droidtársadalmat hozott létre. Ami érdekessé teszi ezt, hogy neki se tetszik, hogy Scourge elkezdte megszállni a droidokat és hadba készül ellene. Másik meg, hogy vajon BT és Tripla Zero a barikád melyik oldalán fog harcolni? Hiába gyilokgépek, szerintem nem fog nekik tetszeni, hogy megszállja őket egy MI és inkább ellene fognak harcolni. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 BT és Triplazéró visszatérnek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 Már korábban visszatértek a Doctor Aphrában. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 Úgy rémlik szerepelni fognak, de pont őket kihagyni egy olyan sztoriból, amiben elszabadulnak a gyilkos droidok? Scourge azzal kezdte, hogy egy komplett csillagromboló legénységét kiírtotta, erre még Tripla Zero is megnyalná minden ujját. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 Oké. Ezt, el, kell, olvasnom! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Elkezdtem most kiváncsiságból olvasni ennek a crossovernek a fő minijét. Remélem érthető lesz a sztori ha csak azt meg a D-Squadot olvasom el. Nincs most időm az össze tie-in sztorit elolvasni a többi sorozatból. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Nos, ma gyorsan elolvastam a Dark Droidsot és a D-Squadot. Nekem mind a kettő nagyon tetszett, szórakoztatóak voltak, és érdekesek is a maguk módján. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted December 2, 2023 Author Share Posted December 2, 2023 Én szerintem bevárom az év végét (ami igazából már itt van) és ledarálom ezt a crossovert. Van elmaradásom (az Aphránál konkrétan legutoljára a 24-25. számot olvastam, a Fejvadásznál is vagy 10 számmal vagyok elmaradva, Star Warsnál csak a HR-hoz kapcsolódó történetet olvastam utoljára, ami tavasszal fejeződött be, egyedül a Vadernél vagyok úgy, hogy eme crossover előtt abbahagytam). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted December 3, 2023 Share Posted December 3, 2023 Én nem is olvasom már az OT-s sorozatokat, csak egyes számokat olvasok el. Úgy vagyok vele, hogy ha majd a magyarul elérhető kötetek megint féláron lesznek, akkor megveszem őket két három nagyobb rendelésben. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted December 4, 2023 Author Share Posted December 4, 2023 Értem. Én úgy vagyok velük, hogy ha már elkezdtem őket, akkor megpróbálok up-to-date lenni velük. Ez többé-kevésbé sikerül is. Mivel a Fejvadászok és az Aphra jövő hónapban finálézik, ezért szeretném legalább azokat végigolvasni, a másik kettő meg jelen esetben ugye előrehaladottabb, azokkal lassabban akarok majd haladni. Milyenek amúgy ezek a történetek? Van olyan eszement, mint a régebbi történetek (gondolok itt például a Screaming Citadel vagy egyéb - akár Aphrás - történetekre)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted December 4, 2023 Share Posted December 4, 2023 Pfhu, nem tudom. Aphrát a Hidden Empire vége óta nem követtem, addig is csak elvétve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted December 4, 2023 Author Share Posted December 4, 2023 A Dark Droids/D-Squadra értettem a kérdést. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 Jaaa, az eddig elég érdekes, mert csak droidok szerepelnek benne. BT és tripla zéró hozza a formáját Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted May 16 Share Posted May 16 @Bence1997 te a Dark Droidsot már befejezted? Mennyire fontosak a négy ongoing kapcsolódó történetei a fő mini sztorijának a megértéséhez? Adnak hozzá érdemben? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted May 16 Author Share Posted May 16 A decemberi írásom óta semennyit se haladtam. Pedig terveztem, viszont nagy elmaradásom van képregények terén. Mondjuk lassan megpróbálok visszaevickélni, elsőnek a HR idei felhozatalát próbálom meg elolvasni (még a Temptation of the Force előtt), majd az Aphra/Fejvadászok fog érkezni, utána ön nálam majd a Dark Droids. Szóval kérdésedre válaszolva: fogalmam sincs, hogy a 4 széria ad-e hozzá valamit. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts