Jump to content

Star Wars: Dark Droids


Recommended Posts

Augusztusban elkezdődik egy újabb miniszéria, amely az Ep5-6 között fog játszódni.

 

A Dark Droids miniben egy titokzatos új fenyegetés, a Scourge megrontja a droidokat, a kiborgokat és mindent, ami a kettő között van, káoszt terjesztve az egész galaxisban. Ajax Sigma, aki először a tavalyi Star Wars: Revelations #1-ben tűnt fel, szerepet kap ebben a történetben - bár valódi szándékai egyelőre ismeretlenek.

 

undefined

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Első szám tetszett, elég para volt :D 

 

Érdekesnek tűnik a sztori több szempontból is. Ajax Sigma-ról olyan hűde sokat nem tudni, csak hogy a High Republic idején droid lázadást vezetett és egy komplett hold lakosságát kiírtották, amíg Loden Greatstorm le nem gyakta. Utána a Han Solo&Chewi képregényben az ő központi magját akarta mindenki, de Han-ék inkább elásták, aztán egy droid megtalálta. Az eltelt időben viszont nem lázadást vezetett, hanem áttért a békés útra és egy droidtársadalmat hozott létre. Ami érdekessé teszi ezt, hogy neki se tetszik, hogy Scourge elkezdte megszállni a droidokat és hadba készül ellene.

 

Másik meg, hogy vajon BT és Tripla Zero a barikád melyik oldalán fog harcolni? :D Hiába gyilokgépek, szerintem nem fog nekik tetszeni, hogy megszállja őket egy MI és inkább ellene fognak harcolni.

Link to comment
Share on other sites

Úgy rémlik szerepelni fognak, de pont őket kihagyni egy olyan sztoriból, amiben elszabadulnak a gyilkos droidok? :D Scourge azzal kezdte, hogy egy komplett csillagromboló legénységét kiírtotta, erre még Tripla Zero is megnyalná minden ujját.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Elkezdtem most kiváncsiságból olvasni ennek a crossovernek a fő minijét. Remélem érthető lesz a sztori ha csak azt meg a D-Squadot olvasom el. Nincs most időm az össze tie-in sztorit elolvasni a többi sorozatból. 

Link to comment
Share on other sites

Én szerintem bevárom az év végét (ami igazából már itt van) és ledarálom ezt a crossovert. Van elmaradásom (az Aphránál konkrétan legutoljára a 24-25. számot olvastam, a Fejvadásznál is vagy 10 számmal vagyok elmaradva, Star Warsnál csak a HR-hoz kapcsolódó történetet olvastam utoljára, ami tavasszal fejeződött be, egyedül a Vadernél vagyok úgy, hogy eme crossover előtt abbahagytam).

Link to comment
Share on other sites

Én nem is olvasom már az OT-s sorozatokat, csak egyes számokat olvasok el. Úgy vagyok vele, hogy ha majd a magyarul elérhető kötetek megint féláron lesznek, akkor megveszem őket két három nagyobb rendelésben. 

Link to comment
Share on other sites

Értem. Én úgy vagyok velük, hogy ha már elkezdtem őket, akkor megpróbálok up-to-date lenni velük. Ez többé-kevésbé sikerül is. :D

 

Mivel a Fejvadászok és az Aphra jövő hónapban finálézik, ezért szeretném legalább azokat végigolvasni, a másik kettő meg jelen esetben ugye előrehaladottabb, azokkal lassabban akarok majd haladni.

 

Milyenek amúgy ezek a történetek? Van olyan eszement, mint a régebbi történetek (gondolok itt például a Screaming Citadel vagy egyéb - akár Aphrás - történetekre)? :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

A decemberi írásom óta semennyit se haladtam. Pedig terveztem, viszont nagy elmaradásom van képregények terén. Mondjuk lassan megpróbálok visszaevickélni, elsőnek a HR idei felhozatalát próbálom meg elolvasni (még a Temptation of the Force előtt), majd az Aphra/Fejvadászok fog érkezni, utána ön nálam majd a Dark Droids. Szóval kérdésedre válaszolva: fogalmam sincs, hogy a 4 széria ad-e hozzá valamit. :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information