Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. Ebbe a topikba jöhetnek azok az Obi-wan karakterek, akiket szeretnétek, hogy elinduljanak a Winter Madness idei kiírásában. Az előző két WM-ben értelemszerűen szerepelt már Obi-wan, Leia, Darth Vader és a Főinkvizítor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. (szerkesztve) Haja Estree Reva Bail Organa Breha Organa Tala Durith Roken Owen Lars Beru Lars Freck Szerkesztve: 2023. Április 27. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. Reva Tala Owen 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 28. Topik zárási határidő: Május 03. @Dzséjt tudnál egy kicsit segíteni nekünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 29. Szerintem felesleges mindenhová beidézni Dzséjtet, úgy is jön és ír ha valami kimaradt. Meg kicsit ez azt sugallja, hogy a többiek nem tudják csak Dzséjt. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 30. Ötödik Fivér Nari Főinkvizítor Vect Nokru L0-LA59 NED-B Negyedik Nővér Sully Stark Wade Resselian 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Május 1. 2023. 04. 29. - 14:20, Ody Mandrell írta: Szerintem felesleges mindenhová beidézni Dzséjtet, úgy is jön és ír ha valami kimaradt. Meg kicsit ez azt sugallja, hogy a többiek nem tudják csak Dzséjt. Dzséjt lexikális tudásában bízom meg a legjobban. Ettől még nyugodtan jöhetnek a jelölések bárkitől, Dzséjt viszont a biztosíték hogy nem marad ki senki fontos. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Május 1. Valóban biztosíték, de ő akkor is benézett volna ide ha nem említed meg konkrétan. Erre akartam célozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Május 1. 7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Valóban biztosíték, de ő akkor is benézett volna ide ha nem említed meg konkrétan. Erre akartam célozni. Igaz, csak biztosra akartam menni, mivel átkerült egy új helyre az egész szavazósdi, aztán nem voltam benne biztos hogy naponta követi ezeket a topikokat. De ha ő válaszolgatott volna és te nem, akkor valószínűleg téged pingellek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Május 1. Követi itt mindent, akárcsak én. Attól nem kell tartani, hogy bármi elkerülné a figyelmünket. Majd ha meghalok aggódhatsz, addig nem kell. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.